- Učlanjen(a)
- 07.07.2014
- Poruka
- 18.400
Ne znam ja to...ja kažem da sve zavisi koji je povod hvaljenja. Uvek dobro delo i dobročinstvo je za svaku pohvalu. Tako je i vezano za druge.
Tako je. Vas subotare hvale zato što koljete nerođenu djecu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ne znam ja to...ja kažem da sve zavisi koji je povod hvaljenja. Uvek dobro delo i dobročinstvo je za svaku pohvalu. Tako je i vezano za druge.
Tako je. Vas subotare hvale zato što koljete nerođenu djecu.
Au...ti baš ne znaš lepo razgovrati..ja sam ukazivao da i katoličku crkvu treba pohvaliti za nešto...kao i svakog drugog. A ti bi samo da kritikuješ. Zato se i slažeš sa tvojim braćalom...u svemu.
Zašto ti smeta činjenica? Da, svjetski moćnici vas hvale zato što koljete nerođenu djecu
Je li to vezano za onaj video koji si postavio? Uopšte to niko nije spomennuo već je spomenuto dorotvorni rad, doslednost u verovanju, porodične vrednosti. Zašto izvrćeš čak i ono što si sam postavio? Ali zašto...čemu ta manija opovrgavanja? Zar se ne možeš nekada sa sagovrnikom složiti..nego radije voliš svađe? Pa valda ima i nekih stvari koje treba malo drugačije gledati od ove manije opovrgavanja i kritizerstva?
Ja sam iznio notornu činjenicu. Svjetski moćnici hvale vas subotare jer koljete nerođenu djece, a potpuno obrnuto, isti ti moćnici mrze i napadaju Katoličku crkvu jer brani svaki ljudski život od začeća pa do prirodne smrti.
Ja pričam o videu sa Hilari jer si njega naveo. Nigde ona nije pomenula abortus..a o tome smo već govorili. Abortus nije greh...u tom smislu koji ti smatraš da jeste..i to je notorna činjenica. Abortus nije greh po Bibliji u određenim okolnostima. Ali kažem to je druga tema.
Besramnicima nije dato znati što je grijeh. Dapače, besramnici i biznise pokreću na klanju djece.
A to što si ti proglasio da je nešto greh...nisi ti kriterijum. Svakako.