Krvavi obračuni balkanskih EGWista

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Au...ti baš ne znaš lepo razgovrati..ja sam ukazivao da i katoličku crkvu treba pohvaliti za nešto...kao i svakog drugog. A ti bi samo da kritikuješ. Zato se i slažeš sa tvojim braćalom...u svemu.

Zašto ti smeta činjenica? Da, svjetski moćnici vas hvale zato što koljete nerođenu djecu. Osim toga, šta glumiš sablazan, kada je i tebi klanje nerođene djece posve OK.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Zašto ti smeta činjenica? Da, svjetski moćnici vas hvale zato što koljete nerođenu djecu

Je li to vezano za onaj video koji si postavio? Uopšte to niko nije spomennuo već je spomenuto dorotvorni rad, doslednost u verovanju, porodične vrednosti. Zašto izvrćeš čak i ono što si sam postavio? Ali zašto...čemu ta manija opovrgavanja? Zar se ne možeš nekada sa sagovrnikom složiti..nego radije voliš svađe? Pa valda ima i nekih stvari koje treba malo drugačije gledati od ove manije opovrgavanja i kritizerstva?

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Je li to vezano za onaj video koji si postavio? Uopšte to niko nije spomennuo već je spomenuto dorotvorni rad, doslednost u verovanju, porodične vrednosti. Zašto izvrćeš čak i ono što si sam postavio? Ali zašto...čemu ta manija opovrgavanja? Zar se ne možeš nekada sa sagovrnikom složiti..nego radije voliš svađe? Pa valda ima i nekih stvari koje treba malo drugačije gledati od ove manije opovrgavanja i kritizerstva?

Ja sam iznio notornu činjenicu. Svjetski moćnici hvale vas subotare jer koljete nerođenu djece, a potpuno obrnuto, isti ti moćnici mrze i napadaju Katoličku crkvu jer brani svaki ljudski život od začeća pa do prirodne smrti.

Ovo su notorne činjenice, a ako tebi slučajno nisu ugodne za čuti, onda je to problem vas subotara a ne nas kršćana.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ja sam iznio notornu činjenicu. Svjetski moćnici hvale vas subotare jer koljete nerođenu djece, a potpuno obrnuto, isti ti moćnici mrze i napadaju Katoličku crkvu jer brani svaki ljudski život od začeća pa do prirodne smrti.

Ja pričam o videu sa Hilari jer si njega naveo. Nigde ona nije pomenula abortus..a o tome smo već govorili. Abortus nije greh...u tom smislu koji ti smatraš da jeste..i to je notorna činjenica. Abortus nije greh po Bibliji u određenim okolnostima. Ali kažem to je druga tema.

A Hilari nije to pominjala već porodične vrednosti, odanost veri i humanitarni rad kod Adentista. Zato opet kažem izvrćeš činjenice?

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ja pričam o videu sa Hilari jer si njega naveo. Nigde ona nije pomenula abortus..a o tome smo već govorili. Abortus nije greh...u tom smislu koji ti smatraš da jeste..i to je notorna činjenica. Abortus nije greh po Bibliji u određenim okolnostima. Ali kažem to je druga tema.

Besramnicima nije dato znati što je grijeh. Dapače, besramnici i biznise pokreću na klanju djece.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Biblija. Ona je jasna po ovom pitanju a teško onome koji na ovom osetljivom pitanju pokušava da profitira nešto za svoju zajednicu..jer je svestan da na svakom drugom polju ima deficit pa onda se tobože zalaže protiv abortusa..ali opet pravi grešku. Jer Bog ne gleda ni na to pitanje tako. Tvoj stav je zasnovan na ljudskoj mudrosti. Ne na Bibliji.

Abortus je strašna stvar ali nije greh kao ubijstvo čoveka. To Biblija i govori.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag