Krvavi obračuni balkanskih EGWista

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ja mislim da ti najviše propagande praviš od ovih stvari ne zato što iskreno veruješ da je abortus greh već da bi promovisao učenje crkve. Sutra da ona proglasi da je abortus dozvoljen uz dobro promišljanje ali da nije "smrtni" greh...kako ga sada predstavljaš i ti bi promenio priču.

Tako da ti nemaš svoj stav..ni po ovom pitajnu..na žalost. On je inspirisan samo u cilju opravdanja crkvenog učenja.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Bog nema istu misao kao ti..ti sada gledaš sa aspekta dogme a predstavljajući je u oblandu filantropije. Ali to je laž. Jer takva filantropija nije Biblijski princip. Istina nije prilagodljiva ljudskom senzibilitetu.

Na kraju krajeva...da li možeš tvrditi da neko ko je abortiran neće biti spasen? Mislim da je to takođe dogmatski povezano kod tebe jer nije nešto uradio. Ali evo pitam te..taj nije spasen jel da? Zato si protvnik abortusa..

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Bog nema istu misao kao ti..ti sada gledaš sa aspekta dogme a predstavljajući je u oblandu filantropije. Ali to je laž. Jer takva filantropija nije Biblijski princip. Istina nije prilagodljiva ljudskom senzibilitetu.

Ti zaista jesi monstrum. :) Ali mene to zaista ne čudi, jer đavlina očito ima vlast nad svima vama koji ste "osjenjeni duhom proroštva".

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag