Šta je novo?

Krvavi obračuni balkanskih EGWista

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
7.081
Adolf Hitler: „Luther je bio veliki čovjek, div. S jednim zamahom probio je sumrak, vidio Židova kako ga mi tek danas počinjemo gledati“.

Marin Luther, Briefe aus Homberg, Luthers Werke II, Jena, 215: „Kao što ne mogu otkotrljati brda, letjeti s pticama i zaustaviti moje sranje i kurvanje, zamračiti sunce, stvarati nove zvijezde, odgristi si nos, tako se ne mogu ostaviti razvratnosti.“

Revan, vatren i pobožan, ne poznaјući nikakav drugi strah, osim straha Božјega, i ne priznaјući kao temelj vere ništa drugo osim Svetog pisma, Luter јe bio čovek baš za ovo vreme i kroz njega јe Bog izvršio veliko delo za reformaciјu crkve i prosvetljenje sveta.
(Ellen White, Velika borba)

Sorry za odgovaranje nakon nekoliko dana, no kako je poslednji na ovoj temi pisao "ivica" poznatiji kao kradljivac identiteta, a i kako nisam stigao da ti ranije odgovorim, to činim sada.

Naravno da če EGWisti, slaviti egomanijaka, jer takvi su bili svi "pioneers", gomila zgubidana koja nije mogla da se pomri sa činjenicom da ih je alkoholičar, mason, baptista Miller sve od reda vukao za nos. Umesto da se kao što je i red pokaju i shvate da i sama PIsma ( u koja se navodno kunu i koja navodno ponaju) doslovno obaraju svaku tvrdnju Veljka Mlinarića, oni će, a to je tako često kod egomanijaka "prorokovati" o nekakvim zatvorenim vratima, šetkanju iz svetinje u svetinju nad svetinjama i laprdati letnji dan po podne ( u pauzi, između, za sekte i kultove tako čestih orgija. Uostalom i najsvežiji im produkt - Branch Davidian im je imao identičan put, no ovo je vreme informacija, te je vođa "crkve" uhvaćen "in flagranti" - kako svojim "sacro sanctnim falusom" oplođava jadne sledbenice kulta , nakon čega je verovatno pod uticajem Masade,kada su ga federalne vlasti "nafatale" primorao na samoubistvo većinu svojih sledbenika - čitaj sledbenica.

Jednostavno, ono što (po njegovim sopstvenim rečima) slavi "kurvara" i "seronju" i ne može biti bolje od svog "božijeg čoveka".

No, naravno da ja ne tvrdim da se danas u SDA (kako ovaj Mileritski nakot sebe naziva) odigravaju orgije, niti da se danas tamo propagira kurvanje i nemoral. To mi ne pada na pamet, jer nisam kao njihovi akoliti i "propovednici" kojima je užitak da se valjaju u smeću ( u pauzi krađe identiteta).

 
Top