Šta je novo?

Krvavi obračuni balkanskih EGWista

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
12.252
Taj govnjivko je onaj Cak Noris sto se stalno ubacivao na forum, i on je taj koji se povremeno ubacuje na forum pod laznim profilima i iznosi bljuvotine na moj racun (moze mu se jer ga stiti demokratija i NATO pakt). On je medju prvom dvojicom ustasa koji najvise pljuju po meni, a ako pogledas njegov sajt videces da je 99% materijala na njegovom sajtu skinuo sa mojih sajtova.
Secam se Chak Norisa, dok sam jos pisao na njegovom forumu, ala je maltretirao Miroljuba, haos. I uglavnom nocu, kad nema nikoga on upadne i pise.. :)

Da nije kradljivac identiteta taj što za 25 eura prodaje "Holly Bible" pozajmljenu od Raselovih svedoka nekakvog "jehove"?
Pa pazi, svasta je moguce.. Evo ja mogu da izdam istu bibliju, malo je revidiram i eto parica! Nazovem je "SAVREMENI ADVENTISTICKI PREVOD", jos dodam fusnote na 1844. :)
 
Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.080
Pa pazi, svasta je moguce.. Evo ja mogu da izdam istu bibliju, malo je revidiram i eto parica! Nazovem je "SAVREMENI ADVENTISTICKI PREVOD", jos dodam fusnote na 1844. :)

Bolje nemoj, će te tuži fondacija Beljić iz SAD... takva "Biblija" već postoji i vika se "Clear Word".... A posle će ti "biblijski pravoslavac" poslati batinaše da te "prevaspitavaju"....
 
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
15.270
Cetinjski subotar pendreči subotara Lažoljuba

Teško se odlučiti koji je čuveniji manipulator od ove dvojice: rabin Šem (Prevaran)Tov ili dr Lažoljub Cioničić. Pečeno gleda u oko kamere i laže. Ovako:

 
VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
17.728
Jedva ste cekali da ode Tripo pa da se razbaskarite uz kokice i pivo, i pisete protiv drugih do mile volje bez smetnje.

Jel tako Mire?

I sta kaze Antonija "ja se nisam promenio"

Ipak sam bio u pravu da vam svima hvali metla za ciscenje ispred sopstvenih vrata.
 
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
15.270
Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.080
Ne pišem ja protiv drugih. Nego jedan subotar piše o drugom subotaru. Ja sam ljude ovdje samo o tome informirao.

Upravo tako. No subotari imaju maniju gonjenja (paranična šizofrenija) pa misle da svi drugi čine kao što to oni čine.

Dok je stvar upravo suprotna, sve što drugi čine (u ovom slučaju ti) je da se ljudima pokaže sva licemernost, sva laž, subotarskog kulta, koji sebe predstavlja kao monolitnog i "bratskog", dok je u stvarnosti istina sasvim drugačija.

Međusobno se naime prepiru, takmiče, pljuju, oko toga ko "više" sledi u glavu udarenu "vesnicu" iz Maine-a i njenu varijantu "evanđelja za budale"...

U svemu tome prednjače samoproklamovani "proroci" i "rabini", među kojima se ojkanje Cetinjskog nastavnika O.T.O Pavla Simovića i šatrovački Dorćolizam Miroljuba - Kučkog Petrovića, najviše čuju, uz sporadično "trubljenje" gimnazijalca Miloša Bogdanovića....


Ti si toliko u pravu, da i tebi najviše paše ime - dr. Lažoljub.

Oh, pa to je divno. Možemo li dobiti naslov doktorske disertacije cenjenog "rabija"? Naziv akademske ustanove moliću lepo...

Sve mi se čini da se radi o nekom Mickey Mouse univerzitetu, po kojima su čekaoci subote i kolekcionari kupusa poznati.....

No, dobro, možda zaista nisu imali "mogućnosti" da svoje teze odbrane na nečem drugom..... trebamo biti svesni činjenice da nisu svi sposobni (materijalno, ali i mentalno) za obrazovanje na eminentnijim mestima.
;)
 
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
15.270
Adolf Hitler: „Luther je bio veliki čovjek, div. S jednim zamahom probio je sumrak, vidio Židova kako ga mi tek danas počinjemo gledati“.

Marin Luther, Briefe aus Homberg, Luthers Werke II, Jena, 215: „Kao što ne mogu otkotrljati brda, letjeti s pticama i zaustaviti moje sranje i kurvanje, zamračiti sunce, stvarati nove zvijezde, odgristi si nos, tako se ne mogu ostaviti razvratnosti.“

Revan, vatren i pobožan, ne poznaјući nikakav drugi strah, osim straha Božјega, i ne priznaјući kao temelj vere ništa drugo osim Svetog pisma, Luter јe bio čovek baš za ovo vreme i kroz njega јe Bog izvršio veliko delo za reformaciјu crkve i prosvetljenje sveta.
(Ellen White, Velika borba)
 
Top