Miroljub Petrović - na svom forumu:
Jedan tip iz Bosne je uradio Novi savremeni prevod Biblije na latinici, cena je 25 evra plus troskovi dostave za sve drzave. Evo linka coveka gde se moze naruciti Biblija:
Jedan od 'pacijenata' s Miroljubovog foruma:
Ovo je malo jača cena, pa preporučujem Bibliju sa donjeg linka, jer vidim da je mnogima puno da odvoje i za vašu verziju na ćirilici (zato ih i delite) - ova je dosta jeftinija (skoro tri puta), a skoro ista kao NSP Biblije, ima malo više informacija i objašnjenja ali mogu da se preskoče.
Miroljub Petrović:
Tu Bibliju je radio Pavle Simovic, ustasa sa Cetinja, javio mi se pre par godina sa laznog mejla i trazio izvorni fajl Biblije. Znao sam da je on, ali sam se pravio kao da ne znam, i poslao sam mu izvorni tekst Biblije prelomljen u programu quarkXpress, pa je on posle tekst prebacio na "crnogorski jezik", izmesao knjige kao u paganskoj Septuaginti, ubacio neke fusnote koje je cuo u mojim predavanjima, izbacio prevod Mateja sa hebrejskog, i ko zna sta je tu jos radio, pa je objavio svoj miki maus prevod.
Taj govnjivko je onaj Cak Noris sto se stalno ubacivao na forum, i on je taj koji se povremeno ubacuje na forum pod laznim profilima i iznosi bljuvotine na moj racun (moze mu se jer ga stiti demokratija i NATO pakt). On je medju prvom dvojicom ustasa koji najvise pljuju po meni, a ako pogledas njegov sajt videces da je 99% materijala na njegovom sajtu skinuo sa mojih sajtova.
Posto je ultra demonizovan, ne preporucujem nista da se uzima od njega, pa cak i da dzabe deli.