Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Pa to me zanima, da li je to nezakonito stekla iznudom, krađom, otimanjem? Zanima me poreklo imanja i sredstava stečena iznudom, prevarom, krađom. Ima li toga kod nje?
Jovane ne može to baš tako, mislim na gledanje samo s pravne strane. Objasniti ću ti jednim primjerom iako sam se uzdržavala od te teme: gledajući pravni aspekt ona nije plagijator i nije uzimala tuđe (gledajući neke postotke s pravnog aspekta) ali gledajući to na jedan realan način kao običan čovjek oni jesu to radili, uzimane su tuđe riječi, rečenice i izrazi. Istina, ponekad objašnjavajući sasvim nešto drugo a ponekad uzimajući baš isti doslovni primjer.Meni ne, jer ja ne zavisim ni od koga osim od Boga. Ni od kog čoveka. Tako da me samo zanima kakav je pravni aspekt toga? Da li je Elen nekoga opljačkala? Da li mu je uzimala ili iznuđivala novac?
Pa to me zanima, da li je to nezakonito stekla iznudom, krađom, otimanjem? Zanima me poreklo imanja i sredstava stečena iznudom, prevarom, krađom. Ima li toga kod nje?
Jovane ne može to baš tako, mislim na gledanje samo s pravne strane.
gledajući to na jedan realan način kao običan čovjek oni jesu to radili, uzimane su tuđe riječi, rečenice i izrazi.
Da, preuveličavate njenu ličnost i kad se neke stvari saznaju to ne izgleda dobro. Tako je, mislim da nije bila ni skromna ni nježna, bila je sposobna i vjerujem da je imala i druge kvalitete.Ok, nema dakle krivičnog dela. Sve uredu.
Tvoja zamerka je pak onda vezana za njeno imovno stanje, u smislu da nije bila skromna?
Da, preuveličavate njenu ličnost i kad se neke stvari saznaju to ne izgleda dobro. Tako je, mislim da nije bila ni skromna ni nježna, bila je sposobna i vjerujem da je imala i druge kvalitete.
Objasniti ću ti jednim primjerom iako sam se uzdržavala od te teme: gledajući pravni aspekt ona nije plagijator i nije uzimala tuđe