Anathema i na medije, i na one koji zloupotrebljavaju ovaj virus da bi širili svoju rektalnu "teologiju".
Ps. Jadan je to mudžahedin - virus koji je za skoro 12 meseci svog delovanja "počistio" otprilike isti broj "duša", koliko i običan grip.
Brate, nije taj virus pocistio ni koliko obican grip, statistike pokazuju da je pre korone, umiralo vise ljudi nego za vreme korone..
A brojke ne lazu!
Kad je bilo 300 obolelih dnevno uvodili su vanredno stanje svuda, a sada kada oboljeva po 1000 i vise dnevno uopste ne panice, nego cekaju da broj naraste na 2000 dnevno pa ce kao nesto preduzeti..
Pametnom je dosta da shvati da se ovde ne radi o virusu korone vec o obicnom gripu koji krece u jesen, a oni ga svrstavaju u koronu. Njima je sada sve korona!
Da ne govorim o tome da PCR (PRC test) ne pravi razliku izmedju "obicne korone" i "mutirane korone", a ova prva je obicna ljudska gripa koja prolazi bez posledica.. Ova druga kao mutirana, zapravo i ne postoji!
Covek koji je osmislio PCR test, je javno izjavio da se njegova metoda ne moze koristiti za dijagnostikovanje bolesti, a nakon sto je to izjavio, par meseci kasnije je oboleo i umro od upale pluca! Zapravo su ga ubili da ne siri pricu, jer bi on ovu njihovu laz totalno razotkrio..
PCR test je nepouzdan, on i obicnu gripu koja nije korona dijagnostikuje kao virus korone (to ne tvrdim ja vec doktori), rec je o potpuno nepouzdanoj metodi.. Isto tako seroloski test na antitela se koristi i za dijagnoatikovanje HIV-a, Elisa test i slicno, a to je isto nepouzdana metoda jer recimo tuberkulozu dijagnoatikuje kao HIV. Znam ovo od ranije jer sam istrazivao kako ljude ubijaju, nabede ih da su bolesni i onda ih ubijaju lekovima! Tako smanjuju populaciju u africi, tamo kao svi imaju HIV! Isto se odnosi i na Covid-19, prisustvo antitela nije dokaz da imas koronu!
Znaci, sve informacije o kovidu, prave informacije koje iznose strucnjaci i razotkrivaju njihove medijske lazi su sankcionisane na internetu sa razlogom, a javni servis im sluzi za stvaranje panike..
Ljudi su neobavesteni nazalost, a majmun sto vidi majmun i radi, nosice masku ako i ne zna zasto, samo da bude deo grupe..