Ma sta ja tebi tu da objasnjavam!mrzi me da se bakcem s tobom,mrzime da kopiram moje ranije postove! ima ih mnogo diskutovao sam ja s mnogo takvih kao ti,mrzi me sve da postavljam iz pocetka.
Ali tebi da dodje i sam Isus,apostoli ti neces poverovati u njih!trazi postove,teme Gera,Sarrdy,Adrian BG,Poelbuster,Tripo 41,Faky itd tamo ces naci more postova o svemu tome(tema Najveca prevara biblijea JS-ka NS-et citaj od prve stranice pa ces naci moje argumente)
Kazes: Kao drugi "argument" si mi ostavio link za ucenje hebrejskog pisma!?!?!? Kao treci "argument" si naveo spise sa mrtvog mora. Koliko jevandjelja je nadjeno medju njima?
To ti je ne da ucis hebrejski a posto je stari zavet pisan na hebrejski,da bi ti mogo da uporedis gde su danas izmenili slova u starom zavetu koji mi danas imamo,a aprevode s grckog na ostale jezike sam ti dao link da uporedis sa Codex Sinajticus.
Nadjeno je samo ono sto je i kanonizirano u bibliji,ostala jevandjelja su pisana kasnije iz istog cilja da bi ponizili Hristovo Bozanstvo sto danas i rade SEKTE!!
Sta cu ti ja ako me nisi razumeo!!
Pozdrav od Gere.
P.S
A koje si ti meni dao argumente da su Codes Sinajticus,septuaginte itd netacne?daj ih?i jos kad su pisana lazna jevandjelja? za cetiri jevandjelja znamo tacno sto puta smo postavili na drugim temama.