Kolekcija Viceva

LEGEND
Učlanjen(a)
15.10.2009
Poruka
8.508
Trci ciganin ulicom, a za njim pandur. Dere se pandur: "Stani bre,hocu nesto da ti kazem." ciganin kaze: "Neka,neka ne moram ja bas sve da znam"

LEGEND
Učlanjen(a)
15.10.2009
Poruka
8.508
Zove plavuša Croatia Airlines da pita koliko traje let između Zagreba i New Yorka. Javi se službenica i kaže: "Samo trenutak..." Plavuša kaže: "Hvala" i spusti slušalicu.

LEGEND
Učlanjen(a)
15.10.2009
Poruka
8.508
Pita momak podgoričanku:
Jesi li ti hodala sa nekim do sad?
Ne, svi su imali auto.

LEGEND
Učlanjen(a)
15.10.2009
Poruka
8.508
zasto ajkula nikad nije pojela crnca? misli da je gov.no od kita..

LEGEND
Učlanjen(a)
15.10.2009
Poruka
8.508
Pitali zecanku kako se zove strucnjak za vulkane? Ada vulkanizer

LEGEND
Učlanjen(a)
15.10.2009
Poruka
8.508
plese zabjelcanin u diskoteci i udari laktom podgoricanku u sisu. okrene joj se ovaj i kaze: ako ti je srce meko kao sisa, oprostices mi. a ova ga pogleda i kaze: ako ti je k....c tvrd ka' lakat, svrni nocas

LEGEND
Učlanjen(a)
15.10.2009
Poruka
8.508
Otišao Mujo u kupleraj u Nemačkoj, ali pošto nije imao dovoljno novca, jedino što je uspeo dogovoriti je pušenje. Uđe on u sobu, za njim uđe mlada Nemica. On leže na krevet, ona mu skide gaće, pa počne da ga obrađuje. Kad ga dobro izmasira, počne mu stavljati šlag na onu stvar, pa ga onda namaza još tečnom čokoladom, pa opet stavi dosta šlaga. I na kraju, stavi na vrh jednu jagodu. Krene ona da se primakne, gleda Mujo pa reče:
• Neka bona, ja ću!

LEGEND
Učlanjen(a)
15.10.2009
Poruka
8.508
Razgovaraju lisica, zeko i medo đe će za Novu Godinu.
Kaze lisica: ukrasću kokosku zavaliti se u jazbinu i grickati uz tv.
zeko: uzecu dvije-tri mrkvice i isto tako grickat uz tv.
A ti medo đe ćeš?
Ja idem kod svojih u Berane!

LEGEND
Učlanjen(a)
15.10.2009
Poruka
8.508
Fata traži slobodan dan i ostane kući; odmah je zovu s posla i pitaju koja je šifra za računar, a ona kaže "velkom"; oni ukucaju "wellcome", ali bezuspješno; probaju onako kako je ona rekla, "velkom", ali neće ni tako; probaju još nekoliko kombinacija, zovu je još nekoliko puta, ali ona svaki put kaže "Pa velkom, jeste li gluvi!"; na kraju, nema druge nego da ona dođe i otključa računar; ona na tastaturi upali "Caps Lock" i pritisne slovo "M", računar se otključa; oni je podozrivo gledaju, a ona kaže "Pa zar vam nijesam lijepo rekla, vel'ko M!"

LEGEND
Učlanjen(a)
15.10.2009
Poruka
8.508
Ide Mujo pustinjom i sretne beduina,
"De mi ba reci, kol`ko ima još do`mora?
"Oko 3000 km" reče beduin,
"Daleko, jarane, daleko, al` plaža vam je super

Natrag