Kolekcija Viceva

LEGEND
Učlanjen(a)
15.10.2009
Poruka
8.508
Pita uchiteljica Pericu:
- Perice, šta nam daje kokoshka?
- Jaja...
- A šta nam daje krava?
- Mlijeko...
- A shta nam daje koza?
- Domaci...

LEGEND
Učlanjen(a)
15.10.2009
Poruka
8.508
Dogovore se Turchin, Kinez i Srbin da "oprobaju" čija je jača vjera... Popnu se na vrh neke zgrade od 80 spratova..
Prvi skače Turčin: "Alah, egber (prolazi 60ti sprat)... Alah egber, (prolazi 30ti, 20ti... i na kraju pada i pogiBe)...
Skače Kinez... "buda, buda.... (prolazi 60ti sprat)... buda, buda (i odjednom se zaustavlja u vazduhu nedje na 40ti sprat)...
Sad skaže Srbin: "Bože pomozi, bože pomozi (prolazi 60ti sprat, opet govori isto)... (prolazi i 40ti)... I Odjednom čini "BUDA, BUDA, BUDA"

LEGEND
Učlanjen(a)
15.10.2009
Poruka
8.508
Dodje jedan crnac u zetu,upozna se sa zecanima i tako to,i svidi mu se rijeka i oce da skace u nju.Kazu mu zecani-nemoj covjece unutra ima masu skoljki,ogromne su,nagrdices se.Kaze njima crnjo-ma ja u mojoj domovini skacem sa 100 m visine u rijeku,provlacim se izmedju najvecih,najostrijih skoljki,nemoguce da ce mi se ovdje nesto desit.I ajde,skoci on ostane jedno 30 sekundi pod vodom,i izlazi sav krvav,nagrdjen.I pita zecane-sto je ono ljudi,kakve su ono skoljke dolje,a zeco mu kaze-pa skoljke od fice,lade,zastave...

LEGEND
Učlanjen(a)
15.10.2009
Poruka
8.508
Dosao Mujo kuci pijan ko letva iz zavuce se pored Fate koja je vec spavala.Kad se probudio vidio jednog covjeka u bijeloj haljini kako stoji pored njega
Ko si ti upita ga Mujo
Ja sam Sveti Petar i ti si umro.
On pocne da se vadi nisam se jos oprostio sa porodicom i trazi da ga posalje nazad
Sv.Petar mu kaze da moze al ima caka da se vrati u reinkarnaciji ali kao pas ili kao kokoska.
Mujo izabere da se vrati kao kokoska jer je u blizini neka farma ovaj pljesne rukama i pojavi se Mujo kao kokoska kako kljuca neko zrnevlje,pojavi se pijetao i kaze:
-Ti si nova ovdje kako ti je prvi dan?
-Super je samo imam neki cudan osjecaj iznutra kao da cu eksplodirati
-Nemoj da pricas da nikad nisi snijela jaje,ako nisi samo se opusti i pusti da stvari idu svojim tokom
Opusti se Mujo i izlece prvo jaje obuzme njega milina i odluci da to ponovi i snese i drugo jaje kad ono jos bolji osjecaj i taman kad je htio trece osjeti udarac u potiljak i cuje Fatu kako vice:
Probudi se budalo pijana se*es po krevetu...

LEGEND
Učlanjen(a)
15.10.2009
Poruka
8.508
Igrale 3 zene golf i jedna nije bila previse spretna i ode joj loptica u sumu.Ode da potrazi lopticu i naidje na zabu uhvacenu u zamku.Zaba joj ponudi 3 zelje ukoliko je oslobodi i ova pristane.
Zaba joj kaze ima caka svaka zelja koju ti pozelis tvom muzu ce dobiti 10 puta bolje
Ova kaze da nema nista protiv.
Njena prva zelja je bila da bude najljepsa zena na svijetu.Zaba joj kaze jesi li svjestna da ce tvoj muz biti 10 puta ljepsi a ona odgovori kako ako ona bude najljepsa on ce samo nju vidjeti
Njena druga zelja je bila da bude najbogatija zena na svijetu.Zaba opet kaze da li je svjesna da ce muz biti 10 puta bogatiji od nje a ona odgovori kako joj nije bitno sto je njegovo to je i moje
I konacno treca zelja je bila da dobije LAGANI srcani udar
Pouka pricice je da su zene inteligentne i da se ne treba saliti sa njima.
NAPOMENA:Ako ste zensko ne citajte dalje za tebe je vic gotov stani ovdje i osjecaj se superiorno.
Ako si muskarac:Muz je imao 10 puta LAKSI srcani udar!
Pouka pricice je da zene misle da su jako inteligentne pustite ih da tako misle i uzivajte u spektaklu
P.S Ako si zensko i jos citas ovo je dokaz da zene NIKAD NE SLUSAJU

LEGEND
Učlanjen(a)
15.10.2009
Poruka
8.508
Pita Podgoričanka drugaricu:
"Ima li ti momak auto?"
a ova odgovara:
"Ada nije retard, čoče!"

LEGEND
Učlanjen(a)
15.10.2009
Poruka
8.508
Putujete noću autobusom kroz Srbiju.Kako znate da ste došli u Pirot?
-Toalet papir se suši na žici za veš...

LEGEND
Učlanjen(a)
15.10.2009
Poruka
8.508
Kako zakopavaju mrtve u Pirotu?
-Vertikalno do pola, a gornji dio okreče kao spomenik.

LEGEND
Učlanjen(a)
15.10.2009
Poruka
8.508
Zašto Škoti Žive na ostrvu.
-Proćerali ih Piroćanci zbog rasipništva.

Natrag