- Učlanjen(a)
- 21.09.2015
- Poruka
- 1.460
NEKI VEZUJU VERU ZA NACIJU, a ne dogmati, učenje, Sveti Oci, kanoni, Sveto Pismo i Sveto Predanje.Pa vi stalno vezujete vjeru za naciju. Stalno se spominju Srbi.
Ne razumem?Ti imaš pa mi dokaži.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
NEKI VEZUJU VERU ZA NACIJU, a ne dogmati, učenje, Sveti Oci, kanoni, Sveto Pismo i Sveto Predanje.Pa vi stalno vezujete vjeru za naciju. Stalno se spominju Srbi.
Ne razumem?Ti imaš pa mi dokaži.
NEKI VEZUJU VERU ZA NACIJU, a ne dogmati, učenje, Sveti Oci, kanoni, Sveto Pismo i Sveto Predanje.
NEKI ne poštuju.Znači da ne poštujete ni svoje.
NEKI ne poštuju.
Da li znaš ti uopšte da od 1.500 000 Beogradjana koji se izjašnjavaju za Pravoslavne oko 10 000 najviše dolazi u crkvu?Jedno 2%. Uključujući mog prijatelja Avu Zoleta iz CG.
Da li znaš ti uopšte da od 1.500 000 Beogradjana koji se izjašnjavaju za Pravoslavne oko 10 000 najviše dolazi u crkvu?
a ako uzmemo u obzir da cela država ima oko 6 000 000 vernika PRavolsavnih mođemo da zaključimo da najviše 100 000 su pravi pravoslavci, a to je skoro koliko je i u sektama.
Od tih 100 000 pitanje je da li se i 10 000 razume u Pravoslavnu nauku kako treba,
e to je problem neobrazovanost
zato bih ja vratio katihumenate za nekrštene.
Oni ne znaju šta i kako treba i zato to čine pogrešno,a ne iz znanja.
Jeste prava Božija crkva, ali pravu Božiju crkvu čine tij 100 000, onaj ostatak je samo formalno Pravoslavan.Da je prava Božja dolazilo bi barem 80%.
Još gore.U tim manjim zajednicama je 500.000 Srba.
Ne već sveštenstvo ne vrši svoj posao kako treba.To još gore za vas. Vaši se ne razumiju.
Jeste, ali ne vrska i ona je skoro bila zabranjena.Zar danas nije obrazovanst veća.
Govorio sam ja FILOZOFIJA dok me nisu pravilno naučili.Šta? To znaš a nisi znao da je filoZofija i sa Z.
Ne nije ih pravila uopšte u tome i jeste problem.tAKVE IH je PC napravila, da ne znaju ništa.
Govorio sam ja FILOZOFIJA dok me nisu pravilno naučili.
Ne nije ih pravila uopšte u tome i jeste problem.
Nisi ništa dokazao, Grci kašu filosofija i to znači mudroljublje, a ti kažeš filozofija i to ne znači mudroljublje već tamnoljublje.Pa vidiš da su te pogrešno naučili. Eto koliko si ponosit da ne bi priznao da nisi upravu iako ti je dokazano sa zvaničnim dokumentom da nisi.
Tog popa crkva nije pravila dobro očigledno.Sistem se u skorije vreme promenio i niko ne može biti sveštenik bez fakulteta, takođe bogoslovije imaju dosta strožiji sistem predavanja u ocenjivanja.Jeste mom bratu je pop rekao da ga Biblija zaglupljuje.
i to ne znači mudroljublje već tamnoljublje.
Tog popa crkva nije pravila dobro očigledno.
.Sistem se u skorije vreme promenio