Zdravo ovde VANHELSING G culi ste za mene ja sam lovac na biblijske vampire koji isisavaju reci i stihove iz nje.
Da toje mojsijeva zmija imas pravo.
nije opasna zmija koju vidis zato sto mozes da pobegnes ako je losa,a opasna je koju nevidis ujede i umres kao ona sto je bila u raju.
kako vas nije sramota izdali ste sve zasta se srbski narod borio sve ove vekove, cak i vase pretke koji se sad okrecu u grobovima
zbog sramote svojih unuka koji menjaju veru kao svaleri zene. Sotona izadji iz ovih ljudi koji su protiv gospoda.
!!! CIRILICA I PRAVOSLAVLJE TO JE DUSA SRBIJE BEZ TOGA SRBIJE NECE BITI ZAPAMTITE TO!!! setite se sta znaci cetiri SSSS samo sloga srbina spasava.
ovaj tekst se odnosi na one dve komunjare gore i na sve koji su kao oni.
Dodato posle 1 2 minuta:
--------------------------------------------------------------------------
ZA
Jurivaka
tek sam sada primetio da ti nemas veze s geometriom vrh trougla piramide je na gore a ne na dole,
uci malo geometriju.
Dodato posle 16 minuta:
ZA
rollmilan
slusaj tebra masoncina je masoncina dal je on JS ili tamplijer ili musliman ili katolik ili pravoslavac nema razlike,te slike su postavljene bas po temi masona a to sto su oni JS to je samo jos jedan dokaz da masoni vladaju svetom.
Gledaj malo vise vesti antihrist je na pragu,i citaj matvej 24 celu glavu,isto tako i otkrivenje mislim da je glava 13 pa mi se onda javi.
Dodato posle 12 minuta:
Evo pravi dokaz za masoncine.
obratite paznju na jarca i rogatog djavola kao i na slikama J.SVEDOKA.