Ja nisam ni napisao da ce unistiti planetu, vec da ce svi verni biti na nebu za 1000 godina, a za to sam dao jasne biblijske dokaze, da se i 144000, i veliko mnostvo koje niko ne moze izbrojati nalaze na nebu pred prestolom Bozjim.
Nakon 1000 godina Hristos se vraca na zemlju sa svim spasenim.
Novi Jerusalim se spusta na zemlju, i tada vaskrsavaju zli, a sotona se pusta iz tamnice, i sledi poslednji sukob, pri cemu ce zli biti uklonjeni vatrom sa neba.
Nakon toga Bog stvara novo nebo i zemlju na ovoj planeti.
Vase tumace je potpuno nebiblijsko.
Dragi moj Laodikejac,
Ako Bog nece da unisti Zemlju kao planetu,zasto bi onda sve ljude selio na nebo?,ne samo 144000,vec i veliko mnostvo ljudi?
Kazi mi razlog tog preseljenja ljudi na nebo?
Nadalje kazi mi razlog zasto bi ih sve vratio na zemlju nakon 1000 godina?
Trece kazi mi sta ce biti sa Zemljom za tih 1000 godina ?
Ali da ima Biblijske osnove,a ne tvoje fantaziranje
Za Jovana Prezvitera
Isaija 34:8,9
Kao
PRVO Iz ovih stihova se pre svega vidi kaznjavanje Edomske zemlje za zlo naneto Izraelu.
5 Jer je opojen na nebu mač moj, evo,
sići će na sud na Edomce i na narod koji sam prokleo da se zatre.
6 Mač je Gospodnji pun krvi i tovan od pretiline, od krvi jagnjeće i jarčije, od pretiline bubrega ovnujskih; jer Gospod ima žrtvu u Vosoru i
veliko klanje u zemlji edomskoj.
7 I jednorozi će sići s njima i junci s bikovima; zemlja će se njihova opiti od krvi i prah će njihov utiti od pretiline.
8 Jer će biti
dan osvete Gospodnje, godina plaćanja, da bi se osvetio Sion.
9
I potoci će se njeni pretvoriti u smolu, i prah njen u sumpor, i zemlja će njihova postati smola razgorela.
10
Neće se gasiti ni noću ni danju, doveka će se dizati dim njen, od kolena do kolena ostaće pusta, niko neće prelaziti preko nje doveka.
11 Nego će je naslediti gem i ćuk, sova i gavran naseliće se u njoj, i Gospod će rastegnuti preko nje uže pogibli i merila pustoši.
12 Plemiće njene zvaće da caruju, ali neće biti nijednog, i svi će knezovi njeni otići u ništa.
13 I trnje će izniknuti u dvorima njihovim, kopriva i čkalj u gradovima njihovim, i biće stan zmajevima i naselje sovama.
Da li se i danas dize dim sa zemlje Edomske?
Naravno da ne.
Poenta je da je Edom nestao potpuno sa politicke scene kao da su ga potpuno unistili vatra i sumpor.
Krajnje posledice su pustos i praznina,nastaobina zivotinjama.
Kao
DRUGO to je primer nama danas...,kao kad neka gradjevina izgori,sa tog mesta se podize dim da podseti da je tu nekada bila neka gradjevina.To je primer da ce se nesto slicno desiti u buducnosti kada Bog bude unistio neprijatelje svoga naroda. Ti neprijatelji Bozjeg naroda ce isto tako zavrsiti,garantuje im se potpuno unistenje i nestanak .