Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Pa da je tako kao sto ti kazes ,onda u Bibliji ne bi nigde bilo zapisano da ce se Proslaviti Bozje IME,vec Bozji karakter,zar ne?Ime je lakse upisati, i zato se Bog ne bavi formom, jer on radi na srcu i umu coveka, a ne na telu.
On izgradjuje coveka unutra, karakterno, i zapecacava ga Svojim Duhom u umu i srcu.
Tu nema govora o nikakvim slovima na celu.
Pa da je tako kao sto ti kazes ,onda u Bibliji ne bi nigde bilo zapisano da ce se Proslaviti Bozje IME,vec Bozji karakter,zar ne?
Sta pise u Bibliji sta ce da se proslavi karakter ili Bozje ime?,i daj dokaz svoje tvrdnje da je ime nevazno.
Ime "SHEM" u bibliji znaci "KARAKTER"
Kada Isus kaze "DA SE SVETI IME TVOJE" on tu misli na karakter "OCINSKU LJUBAV I MILOST, DOBROTU, PRASTANJE, PRAVDU, VELICANSTVO, SLAVU..itd.."
Isus kaze "A ZASTO ME ZOVETE GOSPODE GOSPODE, A NE IZVRSUJETE STO VAM ZAPOVEDAM"
A Bog kaze "OVI LJUDI USNAMA ME POSTUJU. A SRCE NJIHOVO DALEKO STOJI OD MENE"
Evo pitanja po tvom principu.
Sta je bolje i svrsishodnije, upoznati Bozji katakter, ili Bozje ime?
Ili,bsta je bolje i svrsishodnije, imati u sebi Bozji karakter, ili neku tetovazu Bozjeg imena na celu?
Jesi li ti ikada cuo za reci koje se isto pisu ,a imaju potpuno razlicito znacenje?Ti brkas pojmove, jer izraz "IME" na Jevrejskom se izgovara "SHEM" i oznacava karakter.
144000 su oni koji ce ziveti pred sam kraj ljudske istorije kada se pojavi antihrist.
Oni koji se poklone Antihristu i prihvate njegov zakon - primice zig zveri, a oni koji ostanu verni Bogu i drze njegove zapovesti - dobice pecat.
Pecat se stavlja na one koji drze zapovesti i Subotu, jer subota je pecat zivoga Boga, i ona sadrzi sve elemente pecata, i oni koji drze ovaj dan prihvataju Boga za svog gospodara, i njegov autoritet nad zemljom, i oni bivaju zapecaceni Duhom Svetim.
Oni su izgradili svoj karakter u skladu sa principima deset Bozjih zapovesti, i u skladu sa cetvrtom zapovescu oni priznaju jedino Boga tvorca za svog Oca, sto je i sustina subote.
Opet kao i uvek veoma mnogo gresis i brkas pojmove.Isus nije imao potrebe da Jevrejima otkriva samo ime JHWH ili Jahve, jer su oni to ime vec znali.
To bi hilo nerazumno od Hrista.
On je dosao da im otkrije SHEM - karakter Bozji, i plan spasenja, da je on ljubav, milost, da prasta, da zeli da ih spasi..itd..
144 000 su posebni samo po tome sto nece videti smrti.
I lepo si napisao 144000 "CAREVACE NA ZEMLJI" ali ce na toj novoj zemlji biti i svi spaseni.
Naravno, ovde se radi o vremenu nakon 1000 godina.
Za vreme hiljadu godina i 144000, i veliko mnostvo vaskrslih iz svih vekova - nalaze se na nebu, jer tako pise u otkrivenju, kada je Jovan upitao andjela odakle dolazi to veliko mnostvo koje niko ne moze izbrojati, andjeo je odgovorio da su to oni koji su ubelili haljine u Hristovoj krvi, i zato su pred prestolom Bozjim.
AJehovini svedoci uce - da ce samo 144000 otici na nebo.
Biblija uci suprotno.
Nije to samo uverenje to ti je i Biblijska istina i logika.Tako je moj dobri Zaokret.
Uzivaj u svom uverenju, nemam nista protiv ako je tebi dobro.