Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Veliko je tvoje neznanje....Odnece ih na nebo, tako pise u bibliji, u Solunjanima, u otkrivenju, svi se nalaze u carstvu nebeskom pred Bozjim prestolom.
Nalaze se tamo za 1000 godina.
Bog ce nakon 1000 godina stvoriti sve novo na ovoj planeti, i na njoj ce ziveti spaseni.
Ne buni mene nista, ja znam biblijsko ucenje, vec vi vadite iz konteksta i prekrajate.
Neeeee...nije tebi upućeno...JOJ..Zaokretu..žao mi je što ne čitaš pažljivo
Zaokret, ucis nebiblijsku nauku, jer biblija kaze "DA CE SVI, I VASKRSLI I ZIVI OTICI NA NEBO"
Zivi su oni koji prime pecat Bozji, a to su 144000.
A u Solunjanima pise "DA CE I OVIH 144000 ZIVIH KOJI OSTANU DO HRISTOVOG DOLASKA, I VASKRSLI IZ SVIH VEKOVA ISTORIJE - BITI UZETI U OBLAKE NA SUSRET GOSPODU NA NEBO"
Vi ucite suprotno, da ce samo 144000 zapecacenih biti uzeti na nebo.
Ovo potvrdjuje i andjeo Jovanu kada ga je ovaj upitao "KO SU OVO VELIKO MNOSTVO KOJE NIKO NE MOZE IZBROJATI?"
Andjeo odgovara da "DA ONI DODJOSE OD VELIKE NEVOLJE, I DA SU PRED PRESTOLOM BOZJIM"
Ako bi svi otisli na nebo,a ko bi sahranjivao mrtve ?,Dal mozda na nebu sahranjuju mrtve?
Ti bre nista ne citas sta pisem. Ko da nisi procitao knjigu proroka Jezekilja koji govori o tom vremenu.
39:
9 Tada će izaći stanovnici gradova Izrailjevih, i naložiće na oganj i spaliće oružje i štitove i štitiće, lukove i strele, sulice i koplja, i ložiće ih na oganj sedam godina.
10 I neće nositi drva iz polja, niti će seći u šumi, nego će oružje ložiti na oganj, i opleniće one koji ih pleniše, i pootimaće od onih koji od njih otimaše, govori Gospod Gospod.
11 I u to ću vreme dati Gogu mesto za grob onde u Izrailju, dolinu kojom se ide na istok k moru, i ona će stisnuti usta putnicima; onde će biti pogreben Gog i sve mnoštvo njegovo, i prozvaće se dolina mnoštva Gogovog.
12 I ukopavaće ih dom Izrailjev sedam meseci, da bi očistili zemlju.
Da nece mozda sve to da rade na nebu,da spaljuju oruzje i sahranjuju mrtve???
Dragi moj Jovo,Dragi Zaokret, to se ne odnosi na period od 1000 godina. U toku 1000 godina mrtvi nepravedni i počivaju. Jezekilj govori o nečemu drugome.