Ako i nema kompjuter, ima pametni telefon, koji u stvari i nije telefon nego džepni računar, a on pušta video zapise samo tako. Licemeri jesu, tehnologiju kao napadaju, a koriste je, i to veoma lukavo.
Da nema, ne bi ovde mogao ni pisati, znaci licemerje. Kao "ja nemam tv" a ovamo koristi internet i racunar.
Svaki pokušaj da se razotkriju je bio napadan, a sajtovi na kojima su ih dekonstruisali, bivali su skinuti, dok sajtovi na kojima se napada Crkva nisu ni dirnuti.
Neko je jos ranije govorio da su svi linkovi koji su dokazivali njihovu povezanoat sa masonima skinuti i postali nedostupni sto su ljudi postavljali..
Što se tiče androida, sistem sličan njemu, tačnije sisitem na kome je android i nastao, možeš bez problema da instaliraš na kompu, to je Linux
Probao sam linux, ali ne odgovara bas mojim potrebama. Pogotovo zato sto linux ima repozitorije i svaka linux verzija ima svoje aplikacije koje rade na samo tom linux sistemu i ne mogu da se instaliraju ili da rade lako na drugom, a ako i mogu onda je instalacija koja bi trebala da bude jednim klikom toliko zamrsena da mi se i ne da sa tim muciti..
Bolji mi je android u svakom pogledu a i on je baziran na linuxu..
a postoje i verzije androida za X86, x64 arhitekturu
Da, mislim da cu to i instalirati..
Windows ti je brate stvarno davež, posebno win10 koji em što špijunira, em se updejtuje na nakaradan način, uz sve to ima kao neki svoj defender antivirus, koji ničemu ne služi sem da sprečava instalaciju "piratskih" verzija programa.
Ma defender i antivirus ne mogu ni da iskljucim na win 10, kao ni 'windows search' i 'windows update' ako to iskljucim pretraga ne funkcionise dobro a sa stora ne mogu nista instalirati..
Antivirus inace ne koristim uopste, imam 'sandboxie' koji otvara browser u izolovanom prostoru na hardu, tako da virus ne moze ni da prodje u sistem, mnogo bolje i ne trosi resurse, ali on ne moze da iskljuci defender..
Sto se tice tog njihivog antivirusa, ja imam neke svoje aplikacije koje sam pravio odnosno konvertovao iz 'bat' u 'exe' i koje ovaj identifikuje kao viruse, sto je van pameti, a u jednom trenutku mi je sve te aplikacije pobrisao..
Sto se tice updejta, on to radi kad hoce i bez odgovarajuce kontrole sa strane korisnika.. Sto se tice drajvera forsira svoje drajvere, prosto ti namece drajvere sa windows servera, ne mozes instalirati svoje. Mislim mozes ali se namucis..
Jeste davez, stalno neki problem sa njim..
E sad kad bi instalirao windows 7 sto sam prvo hteo, on bi verovatno radio, ali nemam odgovarajuce drajvere za njega (gledao sam na sajtu proizvodjaca, svi drajveri su za 10). Sve su uradili da forsiraju desetku na novijim sistemima..
Pored toga desetka u idlle stanju koristi cpu do 10% i ako mu sve iskljucis (sto se moze iskljuciti), onda se to smanji na 5%, dok windows 7 u stanju mirovanja ne koristi - cpu 0%.
Prosto desetka je losiji sistem..
Mozda je i bolje instalirati android.. Sad smo otisli off topic.