Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Mozda si u pravu, sigurno i jesi. Ne moras da se izvinjavas, razumem te. Nego se ipak nadam da ce se oni promeniti. Sve je anonimno i ne moraju biti takvi, ne moraju da namecu svoju veru i da misionare. Necemo mi njih obracati a ne moraju ni oni nas. Neka puste ljudima koji citaju da sami odluce. Ne radi li to i Bog? Istina se sama dokazuje. Mozemo lepo da razgovaramo, bez tenzije. Ako zele ja im pruzam ruku da promenimo nacin diskusije i da razgovaramo. Prosto jedan uljudan razgovor..
Nije bitno da li sam u pravu, ili nisam. Ja i ne želim da se svađam, izazvan sam. Kao i ti, kao i svi koje ovi napadaju.
Nije bitno da li sam u pravu, ili nisam. Ja i ne želim da se svađam, izazvan sam. Kao i ti, kao i svi koje ovi napadaju.
Što se tiče njih, da jeste ovde sve anonimno, sve to stoji, ali, sve mi se čini da se oni međusobno poznaju.
Jer, sećaš li se kada je glavni zaverenik napisao da ti želiš da njega "maknu iz crkve"?
Sve što si napisao stoji. Naravno da Bog tako radi. Ne nameće se. Jer Njemu to i ne treba. On Jeste.
Ti si takav od kada si došao. A da to je rekla i Eva, rekao je i Adam.
Kriva je zmija ona vas je navela na zlo.
Pokaj se i obrati se, budi Hriscanin i prestani sa zlim delima!
Nadam se..Pa ipak, ostavimo to Bogu. Jer kada je revnika istog tog zakona, Savla- Saula, obratio, obratiće, ako u njima nađe i trunku sebe, i ovakve kakav je "genije".
Nadam se..
On nije takav, nego ga ti ovde namerno provociras i izazivas!
Cak si javno priznao da to namerno radis.
Udaras na psihologiju, ocekujes da neko pukne i onda vices - "eto takvi ste"!
I opet ti ovo nista ne vredi jer niko nije savrsen!
Niti su to bili apostoli, niti smo mi! A i oni su se medjusobno svadjali, pa to ne znaci da nisu od Boga!
Pa ti nas navodis na zlo kao i zmija! A to nije Bozji posao i on nikog ne navodi na zlo!
Zna se ciji je to posao!
Pisano je - "niko kad se kusa da ne govori 'Bog me iskusava' jer se Bog ne moze zlim delima iskusati i on sam nikog ne iskusava"!
A sta ti ovde radis?
Ti bratu postavljas zamku i podmeces mu nogu, stvaras svadju! To nikako nije Bozji posao vec satanski!
Ja te zato pozivam da se okanes satanskog posla, da se obratis Bogu, i da pocnemo razgovarati kao normalni ljudi!
Ja ti lepo pruzim ruku, a ti umesto da milostivo odgovoris na poziv, ti me udaris?
Zar ne pise u bibliji "milosti hocu a ne zrtve"?
Imas li ti milosti prema ljudima ili nam samo zelis natovariti grehe na ledja?
Zar je Hristos tako postupao, ili je oprastao ljudima i svojim delima ih pozivao ka sebi?
Sta je sa primerom milostivog Oca iz Hristove price, zar je osudio sina koji mu se vratio ili se sazalio na njega i potrcao u zagrljaj. Cak nije trazio ni da mu se ovaj izvinjava?
Ako sam ti ja dakle, pruzio ruku i pokajao se, zasto me onda udaras?
Kakav si to covek kad nam stalno tovaris grehe i gledas neprestano da nas osudis? Imas li ti milosti i bratske ljubavi prema nama ili samo ljutnju? Sledis li ti Hristov primeri ili ne?
Pokaj se dakle, i obrati se, budi Hriscanin i prestani sa zlim delima!
Pa naravno da ste takvi.
Opet citiraš Bibliju kao kušač.
Nisi ti meni nikakav brat.
Znaš zašto volim najviše Jevanđelje po Jovanu, rekoše fariseji kao i ti: "Moramo da ubijemo Isusa, da bi spasili čitav narod, bolje njega jednog da ubijemo nego da celi narod strada".
ovo ću da odg. kasnije, sada odoh
Evo, pobegli su sa teme, cim je poziv iskren odma beze. Nije ovo ni prvi ni zadnji put da sam ih molio, jos i pre nego sto si ti dosao, pa pobegnu ko djavo od krsta..Ništa ti drugo ne preostaje sem nade
Ti negativno pristupas svim ljudima zajedljivo se obracajuci, kao da su kakvi bezobraznici..
Znas li ti koliko to podseca na fariseje?
Znaš šta piše u Bibliji, da ne može gorko i slatko iz istog izvora.
ovo sto radis i nacin na koji se obracas ljudima (koji su ti braca) nikako nije Hriscanski!
ne može gorko i slatko iz istog izvora.