Ko je Zver iz Knjige Otkrivenja?

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
...или безбожност.

Захарија, глава 5
6. А ја рекох: Шта је? А он рече: То је ефа што излази. И рече: То им је безбожност по свој земљи.
7. И гле, подизаше се таланат олова, и једна жена сеђаше усред ефе.
8. И он рече: То је безбожност. И врже је усред ефе, и врже онај комад олова одозго на ждрело јој.

Većina političara nema drugog boga od njih samih. Tako da i to je istina. Pogledaj malo oko sebe. Čovek se politikom ohrabruje da se odrekne onoga što jeste, da veruje da je pol "konstrukt", da je sve dozvoljeno jer smo svi "ljudi", da je ubistvo sa predumišljajem - abortus ljudsko pravo, da je novac i bogatstvo bog.....

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Zašto li je samzvanim čuvarima "pisma" i "remnant church" toliko važno ko je zver iz Apokalipse?
Čovek je ta zver. Čovek, onaj koji stvara ideologije i kultove. Kurva Vavilonska je Politika, a ne Crkva.

Bitno je, jer upravo kriva religija koja je u istoriji pravila kompromis sa svetovnim vlastima, to će činiti i u poslednje vreme na progonu Hristove crkve, iz koje će i izaći Antihrist, koji će okupiti svet u jedinstvo ekumenskog saveza, i ljudi to treba da znaju.

Ta kriva religija ili crkva je u bibliji jasno definisana kao ona koja vlada u Rimu, današnjem Vatikanu koji je dobio nezavisnost od nekadašnjeg Rima 1929 godine.

Ko to ne prepoznaje, to je njegova stvar.
Najvažnije je da ne prepozna kasno, i bude prevaren od Antihrista koji će sve okupiti pod svoju kapu.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Ко ће напасти Израел? Папа? Европска унија? Ко толико мрзи само име Израела? Мали рог који нараста избија тамо где је Грчко царство било (Данило), не може бити тамо где се америчким гатарама чини да јесте.

Šta je bitno ko će napasti Izr. bitno je ko je kreator toga i ko je kreator svakog haosa na Zemlji.

Prljavi posao se radi u rukavicama.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Bitno je, jer upravo kriva religija koja je u istoriji pravila kompromis sa svetovnim vlastima, to će činiti i u poslednje vreme na progonu Hristove crkve, iz koje će i izaći Antihrist, koji će okupiti svet u jedinstvo ekumenskog saveza, i ljudi to treba da znaju.

Ta kriva religija ili crkva je u bibliji jasno definisana kao ona koja vlada u Rimu, današnjem Vatikanu koji je dobio nezavisnost od nekadašnjeg Rima 1929 godine.

Ko to ne prepoznaje, to je njegova stvar.
Najvažnije je da ne prepozna kasno, i bude prevaren od Antihrista koji će sve okupiti pod svoju kapu.

Jeste dabome, kako da nije. Kriva ili anti religija je ona koja kasapi PISMO DA BI DOKAZALA TVRDNJE "PROROKA". KORPORATIVNI KULT.

Postoje uslovi koje morate zadovljiti da bi ste se kitili Sola Scriptura perjem. Ni jedan niste ispunili jer onda ne bi ste bili sabataristi.
Vaš kredo je ": Nema svetinje osim Subote, i Elen je njen prorok." Clear Word je doslovno pisao Bog.... kao i hiljade plagijata EGW.

Šta je bitno ko će napasti Izr. bitno je ko je kreator toga i ko je kreator svakog haosa na Zemlji.

Prljavi posao se radi u rukavicama.

Ahahahahahahahahahahaha. Vi i dalje verujete da će papa napasti Izrael? Koji Izrael kada vaša proročica, ženski muhamed reče da se Izrael neće obnoviti?

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
DarthShone, kao Hrišćanin trebalo bi da imaš malo poštenja, ali tebe izgleda tema koju sam pokrenuo "da li je dozvoljeno da se koristi lažima u svedočenju" uopšte ne dotiče, jer ti iznosiš neistine na veliko, i što na um to na drum, samo da drugi ispadnu u krivu.

To se odnosi na SVE što iznosiš.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
DarthShone, kao Hrišćanin trebalo bi da imaš malo poštenja, ali tebe izgleda tema koju sam pokrenuo "da li je dozvoljeno da se koristi lažima u svedočenju" uopšte ne dotiče, jer ti iznosiš neistine na veliko, i što na um to na drum, samo da drugi ispadnu u krivu.

To se odnosi na SVE što iznosiš.

Postavljao sam linkove o tome kako tvoja zajednica veruje ženi koja je lažni prorok. Veoma je interesantno da se neko ko ima takvu nauku poziva na to da je čuvar pisma. Kog pisma? Clear Word? To nije pismo.

Da drugi ispadnu u krivu? Ne, oni sami jesu u krivu, tačnije u apostazi. Možete tvrditi šta god hoćete, ali sve dok vam je osnova vere doktrina EGW, niste Sola Scriptura, još manje ste Hrišćani. Možete da tvrdite da verujete u Trojstvo, da verujete ovo ili ono. Sve dok je EGW i njeno kasapljenje pisma osnov vaše vere niste Hrišćani. Žao mi je, ali tako je.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Ovo predavanje analizira Otkrivenje 13. glavu gde zver iz mora i zver iz zemljepostaju prijatelji, što doživljava vrhunac u novom sistemu bogosluženja koji se klanja prvoj zveri. Jasni dokazi su predstavljeni o prirodi ovih političkih sila i njihovim ciljevima. Pošto su ovo pitanja života ili smrti sa večnim posledicama, neophodno je da razumemo ko su ove sile.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Ima li zver (papstvo) dve faze vlasti?
Da: 1260 godina, kada je preuzela drzavnu vlast(538-1798n.e), kada je mogla da je koristi da progoni Bozji narod ,onda joj je vlast oduzeta 1798 godine. Dakle, stavili su joj lisice i takoreci bacili u zatvor. Posledica toga je bila da papstvo nije moglo da se koristi drzavnom vlascu ovog sveta.
Otkrivenje nam kaze da ce papstvo povratiti izgubljenu vlast.
Ko ce papstvu vratiti mač? - Sjedinjene Americke Drzave. (Zver koja izlazi iz zemlje)
Da li se smrtna rana iscelila? Samo sto nije.
Bice kad papstvo dobije ponovo u ruke mač drzavne vlasti. Biblija nam kaze da ce Sjedinjene Americke drzave biti nacija koja ce prva pruziti mač papstvu i tako svaka drzava na svetu slediti primer Sjedinjenih Americkih drzava. Zato je papi Franji toliko stalo da dobije podrsku vladara ovog sveta koristeci taktiku isticanja omiljenih zajednickih tacaka: klimatskih promena, siromastva,imigranata- to su teme koje prijaju gradjanskim vlastima.
Ovaj papa ne govori o eutanaziji, abortusu i gej braku. Upitan za istopolne brakove rekao je:" Ko sam ja da sudim?"
On zeli da pridobije naklonosti drzavnih vlasti sveta. I dobice ih, kaze Biblija.
Otkrivenje 13,3:
I video sam da joj je jedna glava bila kao smrtno ranjena, ali joj se smrtna rana zacelila. I sva se zemlja čudila iza zveri.

Član
Učlanjen(a)
26.02.2011
Poruka
987
Kad Laodikeja i tripo cepaju, da se i ja pridružim.....samo cepaj i otkrivaj zver...

Natrag