Ko je Zver iz Knjige Otkrivenja?

Učlanjen(a)
21.09.2015
Poruka
1.460
Ver moze biti teritorija, drzava, organizacija ili cak i stvarna zver, mi to ne znamo jer se jos inije dogodilo, kako mozemo znati sta je i ko je zver ako on ane postoji?
Ne mozemo, latimo se blage reci Njegove i ocekujmo ga u ljubavi i slozi, mi cekamo Hrista, a ne antihrista.

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Ver moze biti teritorija, drzava, organizacija ili cak i stvarna zver, mi to ne znamo jer se jos inije dogodilo, kako mozemo znati sta je i ko je zver ako on ane postoji?
Ne mozemo, latimo se blage reci Njegove i ocekujmo ga u ljubavi i slozi, mi cekamo Hrista, a ne antihrista.

U pravu si neki dan idem autom i zver pretrči put ima i zveri svuda.
A jednom prilikom me zver zaustavi nekom palicom sva u plavom nasreću nije me dirala.
Ato što neznaš ne znači da se ne događa.
Da ne postoji nebi pisalo o njoj.
Sad da li je Božja reč blaga ili je mač sve zavisi ko njom upravlja.
E ovo je već kume opasna inetačna izjava:

,,mi cekamo Hrista, a ne antihrista.,,

Pavle Solunjane po Danilovom proroštvu upozoravada će PRVOdoći čovek bezakonja da zavede one što neznaju predstavljajući sebe Hristomtako da prvo čekamo da se pojavi bezakonik a kasnije Isus koji ćemu dati prekomandu dole.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2013
Poruka
4.465
Ima vise zveri u biblijskoj knjizi otkrivenja....,ali ljudske vladavine su posle satane najveca zver.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
One države i religije koje su se oslanjale i sada se oslanjaju na moć vojske itd. Dakle imaju silu.

Ko su te države i koja je to religija znamo.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Jednom narodu koji ima poverenja u Boga ne treba vojska, a kao primer imamo starozavetni Izrailj.

Postojanje vojnih snaga znaci da narod nema poverenja u Boga.

Jos nesto.

Kolicina ratova u jednoj drzavi tokom istorije, pokazuje da li taj narod zivi sa Bogom, ili u bezboznosti, jer ko je sa Bogom, Bog na taj narod ne pusta ratove, a to opet vidimo iz iskustva Jevrejskog naroda, i to u periodu kada je bio sa Bogom, i kada nije, vec u otpadu.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Zašto li je samzvanim čuvarima "pisma" i "remnant church" toliko važno ko je zver iz Apokalipse?
Čovek je ta zver. Čovek, onaj koji stvara ideologije i kultove. Kurva Vavilonska je Politika, a ne Crkva.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Ko se kroz povijest oslanjao na vojnu silu, taj se nije oslanjao na Božju silu taj je zvijer- A imamo 2 zvijeri u Otkr.

Član
Učlanjen(a)
25.08.2010
Poruka
2.919
Ако већ следите само Писмо, онда читајте шта пише и отворите очи, а затворите уши за оне који помажу да тајна безакоња остане прикривена толике векове. Осим ако не желите да видите, тј. ако вам је и сам Господ сакрио да не видите истину јер радије верујете лажи.

1. Јованова, глава 2
21. Не писах вам као да не знате истине, него што је знате, и знате да никаква лаж није од истине.
22. Ко је лажљивац осим оног који одриче да Исус није Христос? Ово је антихрист, који се одриче Оца и Сина.

1. Јованова, глава 4
1. Љубазни! Не верујте сваком духу, него кушајте духове јесу ли од Бога; јер многи лажни пророци изиђоше на свет.

2. По овом познајте Духа Божијег, и духа лажног; сваки дух који признаје да је Исус Христос у телу дошао, од Бога је;
3. А сваки дух који не признаје да је Исус Христос у телу дошао, није од Бога: и овај је антихристов, за ког чусте да ће доћи, и сад је већ на свету.

2. Јованова, глава 1
7. Јер многе варалице изиђоше на свет који не признају Исуса Христа да је дошао у телу; ово је варалица и антихрист.

И онда сатанизује друге хришћане, а за оне који говоре супротно од Писма зовите браћом, говорите да је њихова књига света и да славите истог бога. Зато што мислите да Бог говори о западу, јер сте ви прозападно оријентисани, остајете у заблуди јер се све врти око истока, тј. око Јерусалима. Не врти се око ваших западних центара, њих Господ види као незнабожачке градове, не као Свој град. Тако и звер не може бити она коју ви желите већ коју Језекиљ описује.

Језекиљ, глава 38
1. Опет ми дође реч Господња говорећи:

2. Сине човечји, окрени лице своје према Гогу у земљи Магогу, кнезу и глави у Месеху и Тувалу, и пророкуј на њ;
3. И реци: Овако вели Господ Господ: ево ме на тебе, Гоже, кнеже и главо Месеху и Тувалу;
4. И вратићу те натраг, и метнућу ти жвале у чељусти, и извешћу тебе и сву војску твоју, коње и коњике, све добро одевене, збор велики са штитовима и штитићима, све који мачем машу,
5. С њима Персијанце, Етиопљане и Путеје, све са штитовима и под шлемовима,
6. Гомера и све чете његове, дом Тогармин са северног краја и све чете његове, многе народе с тобом.
7. Приправи све и спреми се ти и све људство твоје, што се сабрало код тебе, и буди им стражар.
8. После много времена бићеш похођен, и последњих година доћи ћеш у земљу избављену од мача и сабрану из многих народа, у горе Израиљеве, које беху једнак пусте, а они ће изведени из народа сви живети без страха.

Језекиљ, глава 39
1. Ти дакле, сине човечји, пророкуј против Гога, и реци: Овако вели Господ Господ: Ево ме на те, Гоже, кнеже и главо Месеху и Тувалу.

2. И вратићу те натраг и водићу те, и извешћу те из северних крајева и довешћу те на горе Израиљеве.
3. И избићу ти лук твој из леве руке, и просућу ти из десне руке стреле.
4. На горама ћеш Израиљевим пасти ти и све чете твоје и народи који буду с тобом; птицама, свакојаким птицама крилатим и зверима пољским даћу те да те изједу.
5. На пољу ћеш пасти, јер ја рекох, говори Господ Господ.
6. И пустићу огањ на Магога и на оне који живе на острвима без страха; и познаће да сам ја Господ.
7. И свето име своје обзнанићу усред народа свог Израиља, и нећу више дати да се скврни свето име моје, него ће познати народи да сам ја Господ, Светац у Израиљу.

Noahsworld_map_Version2.png

Ко ће напасти Израел? Папа? Европска унија? Ко толико мрзи само име Израела? Мали рог који нараста избија тамо где је Грчко царство било (Данило), не може бити тамо где се америчким гатарама чини да јесте.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Ако већ следите само Писмо, онда читајте шта пише и отворите очи, а затворите уши за оне који помажу да тајна безакоња остане прикривена толике векове. Осим ако не желите да видите, тј. ако вам је и сам Господ сакрио да не видите истину јер радије верујете лажи.

1. Јованова, глава 2
21. Не писах вам као да не знате истине, него што је знате, и знате да никаква лаж није од истине.
22. Ко је лажљивац осим оног који одриче да Исус није Христос? Ово је антихрист, који се одриче Оца и Сина.

1. Јованова, глава 4
1. Љубазни! Не верујте сваком духу, него кушајте духове јесу ли од Бога; јер многи лажни пророци изиђоше на свет.

2. По овом познајте Духа Божијег, и духа лажног; сваки дух који признаје да је Исус Христос у телу дошао, од Бога је;
3. А сваки дух који не признаје да је Исус Христос у телу дошао, није од Бога: и овај је антихристов, за ког чусте да ће доћи, и сад је већ на свету.

2. Јованова, глава 1
7. Јер многе варалице изиђоше на свет који не признају Исуса Христа да је дошао у телу; ово је варалица и антихрист.

И онда сатанизује друге хришћане, а за оне који говоре супротно од Писма зовите браћом, говорите да је њихова књига света и да славите истог бога. Зато што мислите да Бог говори о западу, јер сте ви прозападно оријентисани, остајете у заблуди јер се све врти око истока, тј. око Јерусалима. Не врти се око ваших западних центара, њих Господ види као незнабожачке градове, не као Свој град. Тако и звер не може бити она коју ви желите већ коју Језекиљ описује.

Језекиљ, глава 38
1. Опет ми дође реч Господња говорећи:

2. Сине човечји, окрени лице своје према Гогу у земљи Магогу, кнезу и глави у Месеху и Тувалу, и пророкуј на њ;
3. И реци: Овако вели Господ Господ: ево ме на тебе, Гоже, кнеже и главо Месеху и Тувалу;
4. И вратићу те натраг, и метнућу ти жвале у чељусти, и извешћу тебе и сву војску твоју, коње и коњике, све добро одевене, збор велики са штитовима и штитићима, све који мачем машу,
5. С њима Персијанце, Етиопљане и Путеје, све са штитовима и под шлемовима,
6. Гомера и све чете његове, дом Тогармин са северног краја и све чете његове, многе народе с тобом.
7. Приправи све и спреми се ти и све људство твоје, што се сабрало код тебе, и буди им стражар.
8. После много времена бићеш похођен, и последњих година доћи ћеш у земљу избављену од мача и сабрану из многих народа, у горе Израиљеве, које беху једнак пусте, а они ће изведени из народа сви живети без страха.

Језекиљ, глава 39
1. Ти дакле, сине човечји, пророкуј против Гога, и реци: Овако вели Господ Господ: Ево ме на те, Гоже, кнеже и главо Месеху и Тувалу.

2. И вратићу те натраг и водићу те, и извешћу те из северних крајева и довешћу те на горе Израиљеве.
3. И избићу ти лук твој из леве руке, и просућу ти из десне руке стреле.
4. На горама ћеш Израиљевим пасти ти и све чете твоје и народи који буду с тобом; птицама, свакојаким птицама крилатим и зверима пољским даћу те да те изједу.
5. На пољу ћеш пасти, јер ја рекох, говори Господ Господ.
6. И пустићу огањ на Магога и на оне који живе на острвима без страха; и познаће да сам ја Господ.
7. И свето име своје обзнанићу усред народа свог Израиља, и нећу више дати да се скврни свето име моје, него ће познати народи да сам ја Господ, Светац у Израиљу.

Pogledajte prilog 108938

Ко ће напасти Израел? Папа? Европска унија? Ко толико мрзи само име Израела? Мали рог који нараста избија тамо где је Грчко царство било (Данило), не може бити тамо где се америчким гатарама чини да јесте.

Adriane, pazi, prijaviće te pa će ti Politički korektna uprava obrisati post. Jer će se neko naći uvređenim. Naravno da će Izrael napasti oni koji se klanjaju crnom kamenu, bez obzira da li su sunna ili shia. I jedni i drugi prate knjigu laži, i jedni i drugi mrze Hebreje iz dna duše,

Apokalipsa ne može biti jasnija po tom pitanju. Ali, reci ti to modernisitima, koji ne vide da se klanjaju "relgiji mira" tako što joj povlađuju. Uostalom, i jedni i drugi negiraju Ovaploćenje, negiraju manje ili više Isusa kao Gospoda Boga. O čemu onda da pričamo? Krst im je kao i klanjaocima crnog kamena sablazan, mrze sve što je Hrišćansko, klanjaju se pisanom tekstu, kasape ga, pojedinci već tvrde isto što i klanjaoci crnog kamena da je Biblija korumpirana....

Zver iz Apokalipse jeste Čovek. Kurva Vavilonska je politika.

Član
Učlanjen(a)
25.08.2010
Poruka
2.919
...или безбожност.

Захарија, глава 5
6. А ја рекох: Шта је? А он рече: То је ефа што излази. И рече: То им је безбожност по свој земљи.
7. И гле, подизаше се таланат олова, и једна жена сеђаше усред ефе.
8. И он рече: То је безбожност. И врже је усред ефе, и врже онај комад олова одозго на ждрело јој.

Natrag