Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Bog svedoci istinu svojim Duhom onome ko je otvoren za Bozji glas, i on upucuje i osvedocava u istinu...Amin!
Dajući lažne datume i izigravajući svoju reč jeste čuo nije čuo jeste 144 nije 144 pa redom navodi pečate i trube a onda ih razbaca....ne,taj duh se ne zove Sveti već pobune.
Naravno da Bog svedoči i POTVRĐUJE svoju reč dok duh pobune laže i izvrće.
Ovo si izmislio i pripisujes drugima, a nista od ovoga ne postoji.
Duh je duh reda, i njegovo otkrivenje otkriva sve po redu i u savrsenom skladu.
Ovo si izmislio i pripisujes drugima, a nista od ovoga ne postoji.
Nije Pavle rekao slušajte umilne glasove i po njima poznajte istinu već po neuci-učenju ih prepoznajte a tvoje učenje je Jelenino i neistinito.
Akodaš nekome otrov da popije a govoriš mu mile reči koja mu je korist?
Mučno jeste sve ono što Jelenakroz tebe nastavlja varati narod datumima i izvrtanjem Božje reči.
Lukavstvo tipa umilnih reči ne pokriva otrovnu nauku već samo pokazuje ono sa početka gde piše nebojte se vi nećete umreti tako i sad okusite Jelenin otrov ništavam biti neće.
Ovo je čista insinuacija.
Ponavljam ono što sam već napomenuo više puta:
Ja ovde na forumu Ellen White ni ne spominjem niti citiram njene spise.
Sve što iznosim dokazujem isključivo biblijom i njenim kontekstom.
O čemu ti govoriš????
Pa ti se pozivaš na tu vešticu i sam si rekaoda si tinasledio njeno delo da dovršiš...zar toliko kratko pamtiš da neznaš šta si sve pisao u tvojim postovima o Jeleni i da je stalno braniš od Božje reči.
Psihijatrija.
Jeli,ti to ozbiljno kao i uvek a onda nastaviš sa lažima Jelene Bele.Pošto ti samo po Bibliji radiš hajde Mirko onda pokaži:
1.Biblijom datum kad počinju čaše zala?
Pokaži Biblijom kako mogučaše zala početi pre otvaranja šestog pečata?
Pokaži Biblijom kako se mogao otvoriti šestipečat anebo se nije otvorilo?
Pokaži Biblijom kako su dva proroka knjiga?
Pokaži Biblijom kako knjiga biva mrtva i vaskrnutai uzeta u nebo?
Pokaži Biblijom da Jakovnije imao 12 sinova?
Pokaži Biblijom da sinovi nisusinovi već osobine?
Pokaži Biblijom da je prvi Božji dan žig zveri?
Pokaži Biblijom da je subota pečat Božji za život?
Pokaži Biblijom da je satana mesija koji će uvečnosti nositi grehe naroda?
Pokaži Biblijom kakosatana sam sebi odlazi u pustinju na kušanje?
Pokaži Biblijom da će kugla biti pusta u milenijumu?
Pokaži Biblijom šta je prestalo da se gazi od 1844?
Pokaži Biblijom kad je počela poruka drugog i poruka trećeg anđela?
Pa ćemo nastaviti proveravati tvoju Biblijsku nauku.Dosta je laganja i glume tas će pokazati koji duh šta radi i uči.Pavle dade merilo za poznavanje duhova pa je lako Jelenu poznati po merilu i baš se uklapa u opis lažnjaka padavidimo jel istina da je i u tebi taj duh,zato nema više tolerisanja dogme idemo na čistac da smeće izbacimo kako nebi zatrovalo okolinu.
Radimo detarizaciju prvo.
Kao prvo - nije istina da sam bilo kada citirao spise Ellen White u svedocenju i dokazivanju istine.
Kao drugo, istina je da ja upravo branim ellen white od vasih napada, i to je sve sto se tice mog pisana o njoj.
Da si ti ozbiljan proucavalac biblije - ti bi razumeo da su sve ovo istine koje se nalaze u bibliji, i dase tumace u biblijskom i istorijskom kontekstu, osim cini mi se jedne ili dve koje si izmislio i pripisao ih veri Adventista.
Ja sam dao biblijske dokaze u nekim ranijim diskusijama za vecinu ovih tacaka koje si naveo, i ti to znas, ali ti tvoje nepostenje ne dozvoljava da to priznas.
Moje pitanje tebi je - da li je ovo istina?
Tvoj sledeci odgovor ce pokazati tvoje trenutno stanje ipobude iy kojih ponovo postavljas ista pitanja.