Ko je Zver iz Knjige Otkrivenja?

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698

A gde su ti odgovori Slavko?
Hajde ti lepo pokloni se pa pokušaj odgovoriti na pitanja evo ih na uvid:

1.Biblijom datum kad počinju čaše zala?
Pokaži Biblijom kako mogučaše zala početi pre otvaranja šestog pečata?
Pokaži Biblijom kako se mogao otvoriti šestipečat anebo se nije otvorilo?
Pokaži Biblijom kako su dva proroka knjiga?
Pokaži Biblijom kako knjiga biva mrtva i vaskrnutai uzeta u nebo?
Pokaži Biblijom da Jakovnije imao 12 sinova?
Pokaži Biblijom da sinovi nisusinovi već osobine?
Pokaži Biblijom da je prvi Božji dan žig zveri?
Pokaži Biblijom da je subota pečat Božji za život?
Pokaži Biblijom da je satana mesija koji će uvečnosti nositi grehe naroda?
Pokaži Biblijom kakosatana sam sebi odlazi u pustinju na kušanje?
Pokaži Biblijom da će kugla biti pusta u milenijumu?
Pokaži Biblijom šta je prestalo da se gazi od 1844?
Pokaži Biblijom kad je počela poruka drugog i poruka trećeg anđela?

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107

Tumaci se u istorijskom kontekstu.

Case zala su istorijski dogadjaji koji su se desili u istoriji, mada mogu imati i dvostruko ispunjenje.

Dogadjaji iz sestog pecata ce ici postepeno, prvi znak se ostvario velikim tresenjem zemlje, a ostali ce uslediti kontinuirano.

I ovo se tumaci u istorijskom kontekstu vezanom za vreme Francuske revolucije i zabrane vere od 3, 5 godina.
Dva svedoka su svedocanstva staroga i novoga zaveta koji su se u tom periodu propovedali u tajnosti.

Ovo je simbolika ponovnog uvodjenja verskih sloboda nakon 3, 5 godina zabrane.

???

???

Ovo se tumaci u kontekstu, jer Subota je u bibliji pecat Bozji, i prema tome nedelja je suprotnost tome.

Subota je u bibliji pecat ili znak, jer Bog kaze "SUBOTE MOJE SVETKUJTE DA SU ZNAK IZMEDJU MENE I VAS, da bi ste znali da sam ja Gospod koji vas posvecujem"

Nece u vecnosti vec ce sa tim gresima biti bacen u jezero ognjeno.
Ovo je Tiplogija Jarca nad kojim je svestenik u zemaljskoj svetinji ispovedao grehe naroda i koji je potom bio oteran u pustinju.

Ne odlazi satana u pustinju vec Isus da ga sotona kusa.
To nema veze sa predhodnim objasnjenjem tipologije o jarcu koji predstavlja sotonu.

U kontekstu biblije svi sveti su na nebu, a i stari zavet govoreci o poslednjim danima i sudu Bozjem kaze da ce zemlja biti pusta, jer Bog kaze (parafraziram) "GLE JA CU ISPRAZNITI YEMLJU I OPUSTECU JE... SVA CE SE ZEMLJA ISPRAZNITI, ALI JE NECU ZATRTI SASVIJEM, I POSLE MNOGO DANA BICE POHODJENI.."

Prestao je mracni srednji vek i gazenje Bozjeg naroda pa time i svetinje.

Poruka trojice andjela pocinje da se objavljuje u poslednjem vremenu od strane Bozje crkve koja ima zadatak da objavi cas suda Bozjeg i skori Hristov dolazak.
Ova poruka je pocela da se objavljuje 1844 godine, ali ce posebno biti aktuelna neposredno u vreme neposredno pre Hristovog drugog dolaska u slavi.

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698

Tumaci se u istorijskom kontekstu.

Gde ti je tudatum koji Biblijom odredi 2011god.?
Ti si zanimljiv lik izbacuješ datume a kad te pitam gde piše da ćemo zmnati datum ti postaješ istoričar koji nezna istoriju...šta ti je Mirko?Da li to znači da si lažnjak prorok koji je 2011 krenuo sa izlivanjem češa zala bez obzira što se još ni šesti pečat nije otvorio.....legendo!

To je tvoj rad po Bibliji:

Case zala su istorijski dogadjaji koji su se desili u istoriji, mada mogu imati i dvostruko ispunjenje.

Stvarno?
Sve se izdešavalo i Gospod stigao a niko nezna do ti i koji Rašin đak.
Slaviša,prvo prebaš shvatiti dasmo mi normalne osobe kužiš pa onda te igračke od tete ponuditi na drugom mestu o dvostrukom,trostrukom itd.ispunjenju jer Bog ne ponavlja ni čaše zala ni pečate.
Drugo,Jovan nije gluv i pečati se REDOM OTVARAJU kad to skužiš videćeš kako je smešna tetina šarena laža i kako verujući lako testiraju prevarante.
Gde si miti ovde Biblijom pokazao da se stvari dešavaju obrnuto odredosleda u Bibliji...to mogu samo tetini đaci da tvrde ono što im ona kaže ali ne mogu Biblijom ništa dokazati jer imaju Jelenu kao svetlost. Vidišda si lagio kako tisamo Biblijom radiš.
A to ti dobro ide sve ONAJ RAD.

Dogadjaji iz sestog pecata ce ici postepeno, prvi znak se ostvario velikim tresenjem zemlje, a ostali ce uslediti kontinuirano.

Kako ĆE IĆI pa zar nisi rekao da VEĆ IDU od Lisabonskog zemljotresa?
Hajde sedi uzmi čašu vode i odmori malo pa kad ti bude bolje spali Jelenu i okreni se Bogu.
I....gde si mi pokazao Biblijom da se može otvoriti šesti pečat a da se nebo ne mora otvoriti?
A ta žongliranja kao krenuo je šesti pečat pre par vekova pa neđe zaštekalo i neće dalje ostavi za one u obdaništu.
Slaviša.nauči da se te radnje odjednom u kratkom vremenu manifestuju u ISTOM DANU gde Sunce postace tamno i uveče se Mesec takođe vidi zaklonjen crven zbog pomeranja neba i tad se nebo otvara,Jelena te lagila po običajua mi nećemo dozvoliti da vršiš kontaminaciju zdravom razumu Jeleninim otrovom shvataš?
Ponovo ništaBiblijom ne radiš već vešticinim lažima.

I ovo se tumaci u istorijskom kontekstu vezanom za vreme Francuske revolucije i zabrane vere od 3, 5 godina.
Dva svedoka su svedocanstva staroga i novoga zaveta koji su se u tom periodu propovedali u tajnosti.

AU....znači TAJNO BIBLIJA SVEDOČI...neka si nam rekao,hvala ti Slavko inače nebih video meta,kspasio si nam živote.
Znači PROCI su Biblija koja ima 66 proroka i nekoliko zaveta....i šta bi ubili Bibliju i Božja reč bila mrtva 3,5 godina....trašna stvar.
A Mirko šta ćemo sa Jovanom kako da ga se rešimo on Jeleni pokvari svo učenje pa ito izvrnuo Jovica zbivanja pa nije iz ust Biblije izašao oganj ispalio revolucionarevećrevolucionari spalili Bibliju...Jovane bre,što toliko kontriraš Jeleni?
A propovedala Biblij utajnosti i to mu znači ila je mrtva...dobro je da nam reče.Asad Mirko gde ti je Biblijski tekst koji pokazuje da je Biblija postala smrtna i da može Biblija vaskrsnuti....izvini hraniš l i pojiš li ti tvoju Bibliju?
Tifa bi rekel ,,lažeš zlato lažešdušo lažeš..,,.izrekao potom ko je Jelena.

Ovo je simbolika ponovnog uvodjenja verskih sloboda nakon 3, 5 godina zabrane.

Jeli....znači ukidanje verske slobode mrtva je Biblija kao proroci a vraćanjem slobode ona vaskrsava i ode u nebo....izvini ja nemam glavu za 4 noge dabi me veštica vezala u čvorove.
Igde mi citatom pokaza da je knjiga bila mrtva....stalno lagiš zar ti nije dosadilo? Kako posle svega možeš reći d ti je Biblija merilo?

???

???

Iznenađen...uvređen....šta već?
Pa nauči jaranekako tvoj lider veca ne priznaje 144000 kao doslovan broj već kao VELIKO MNOŠTVO a 12 SINOVA Jakovljevih vidi kao 12 osobina-karaktera.Nauči i zapamti učenje Adv. pa se onda javi i nemoj više govoriti da ti je Biblija mera jer nije.

Ovo se tumaci u kontekstu, jer Subota je u bibliji pecat Bozji, i prema tome nedelja je suprotnost tome.

Pogađačica vasi tu prevari.Ja pitam Biblijom da mi pokažeš gde se vidi da je prvi dan žig zveri a ti mi nudiš vešticine teze...neozbiljan skros.Ali zato kažeš u stilu ,podrazumeva se, kako je subota pečat baš fino a sad mi pokaži citatima gde čitamo da će subota biti na čelu i a je ona pečat?

Subota je u bibliji pecat ili znak, jer Bog kaze "SUBOTE MOJE SVETKUJTE DA SU ZNAK IZMEDJU MENE I VAS, da bi ste znali da sam ja Gospod koji vas posvecujem"

Lakiću pa i obrezanje je znak kako to zaboravi?
ZNAK i PEČAT nije isto,duga je ZNAK ali nije pečat. PEČAT Laki ide NA ČELO i Jovan nevaljalac reče šta će pisati načelima svetih i VERNIH i mi tamo čitamo i znamo šta će biti ti se ne uzbuđuj tebe to ne dotiče jer imaš Jelenin pečat te tako SVI Jevreji primiše pečat zbog odmora subotom,šta vam radi metlica i uši i nos zavrće.

Nece u vecnosti vec ce sa tim gresima biti bacen u jezero ognjeno.
Ovo je Tiplogija Jarca nad kojim je svestenik u zemaljskoj svetinji ispovedao grehe naroda i koji je potom bio oteran u pustinju.
A tipovanje znači,kojitip će biti Real protiv Panatenaikosa?
Dobar si za pajaca,a ne čuješ u tipologiji dalje kako jarac ide k satane u pustinju sa gresimada tamo krepne kao Jelena i sadopis iz 3 Moj.16 gl.primenimo praktično po tvojoj tipologiji i dobijamo pravi BISER evo ga:

Jarac koji nosi greh u pustinju je satana i on odlazi k Azazelu tj.satani što znači sam sebi ide u pustinju i tamo satana sa gresima umire...anđeli ne umiruda li si čitao nekad u Bibliji nešto o tome Slavko?.Imate dobrog mesiju zato ga nedate u lance već pretvarate lance u OKOLNOSTI da bude slobodni šeta vecin mesija.
Gde ti je citat koji pokazuje da će na satanu biti bačeni gresi i da će ih on vući popustoj zemlji u milenijumu?

Ne odlazi satana u pustinju vec Isus da ga sotona kusa.
To nema veze sa predhodnim objasnjenjem tipologije o jarcu koji predstavlja sotonu.

Ma nemoj,kako nema kad piše DVA jarca BEZ MANEi na jednog idu gresi i taj se pusta u pustinju k satani i to je Isus koji uzevši grehe odlazi u pustinju a potom ide ispunjenje drugog dela ISUSOVE službe Mirko a ne satanine gde takođe jarac BEZ MANE biva ŽRTVOVAN za grehe ne prinosi sesatana za grehe već Isus niti satana ide k sebi na kušanje u pustinju.
Zar baš ni malo Božje svetlosti ne može proći kroz tamu koju vam veštica nabaci?

Bracika moj razmisli malo glava isluži za te stvari,imaš DVA jarca i DVE SLUŽBE dnevni prinos i godišnji prinos za grehe.
Tako ide i opis DVA JARCA gde su oba bez mane a onda kažeš da ono jagnje što UZIMA GREHE SVETA je Isus to je OK.i znamoda jarac za ŽRTVU je Isus.Sad pogledaj opis drugog jarca na kojeg se POLAŽU GRESI kako je izabran ŽDREBOM-kockom i kako taj odlazi u pustinju k satani nakušanje nije li baš sve tako bilo kad jagnje uze grehe sveta i ode u pustinju gde ga satana kušao?

Preostalih par odgovora ću ti kasnije obrazložiti jer želim da ti pomognem da shvatiš da je celo učenje Adv. naopako i treba mi više vremena pa uveče ako da Bog nastavljam.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Gde ti je tudatum koji Biblijom odredi 2011god.?
Ti si zanimljiv lik izbacuješ datume a kad te pitam gde piše da ćemo zmnati datum ti postaješ istoričar koji nezna istoriju...šta ti je Mirko?Da li to znači da si lažnjak prorok koji je 2011 krenuo sa izlivanjem češa zala bez obzira što se još ni šesti pečat nije otvorio.....legendo!

Ne razumeš.

Ja nisam napisao da je 2011 godine počelo izlivanje čaša zala, to si mi pripisao i ako ja to nisam nigde tvrdio.

Bog je odabranim slugama koje je podigao u ovom vremenu pokazao - da je 21 marta 2011 godine ( na ravnodnevicu ) odpočelo izlivanje sudova Božjih na planetu zemlju.

2011 godine je otvoren šesti pečat i tada se pokazao prvi od znakova opisanih u ovom pečatu, a to je tresenje zemlje - koje se upravo dogodilo početkom marta 2011 godine u vidu velikog zemljotresa u Japanu i mestu na novom Zelandu pod simboličnim imenom Krajstchurch - Hristova crkva.
Tada je ( kao što je napomenuto ) odpočelo izlivanje sudova Božjih na ovu zemlju.

Ovo je vezano i za biblijsku hronologiju vremena u kome će Bog završiti istoriju sveta, i zasniva se na 120 godina Božje milosti.

Naime, u biblijskom kontekstu - 120 godina koje je Bog dao prepotopnom naraštaju kao vreme milosti pre nego što će uništiti zemlju vodom - je simbol 120 godina koje će Bog dati poslednjoj generaciji ljudi kao vreme milosti pred Hristov drugi dolazak.
Sam potop i tadašnje uništenje zemlje vodom - je simbol uništenja zemlje vatrom u vreme Hristovog dolaska.

Ovih 120 godina u istorijskom kontekstu predstavlja vreme koje počinje sa podizanjem Božje crkve 1844 godine, odnosno 1888 -1890 godine - u periodu u kome je Bog dao određenu svetlost svojoj crkvi koju Božji narod mora objaviti ovom svetu pre Hristovog slavnog dolaska.

Računajući 120 godina od 1890 godine - dolazi se u 2010 godinu kao početka izlivanja Božjih sudova.

(napomena: U biblijskom kontekstu pocetak nove godine kod Jevreja je bio u Martu meseca Aviva - na ravnodnevicu.
U tom smislu - od 1890 godine 120 godina se završavaju u Martu 2010, sa početkom nove 2011 godine.
Zemljotres u Japanu se dogodio 11 Marta 2011 godine najavivši ovo vreme izlivanja Božjih sudova ).

Što se tiče ostalog - bilo bi dobro da izbaciš gnev iz sebe kada odgovaraš ili postavljaš pitanja, i da imaš potpunu smirenost, jer u tvojim komentarima vidim konfuziju i mnogo nepotrebnih izraza i reči, biće razumljivije i tebi samom, a meni ćeš pomoći da objektivno sagledam ta pitanja i da na njih odgovorim.

Ovako - tvoji komentari izgledaju kao istumbana gomila u kojoj se ništa ne raspoznaje.

Pozdrav!

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Ne razumeš.

Ja nisam napisao da je 2011 godine počelo izlivanje čaša zala, to si mi pripisao i ako ja to nisam nigde tvrdio.

Ti to ozbiljno i se po običaju šališ?
Znači ti nereče dase čaše zala izlivaju već 4 godine,dobro proverićemo.

Bog je odabranim slugama koje je podigao u ovom vremenu pokazao - da je 21 marta 2011 godine ( na ravnodnevicu ) odpočelo izlivanje sudova Božjih na planetu zemlju.

Sem tebe kao Jeleninog glasa koga još Jelena podiže dapogađa datume?
Ti Mirko reče iznad kako ja dodajem nešto što nisi rekao a ti ponovo reče kako se od 2011 izlivaju čaše-sudovi-zdele ti više ne lagišveć lažeš ko veliki izbranik Jelene.

2011 godine je otvoren šesti pečat i tada se pokazao prvi od znakova opisanih u ovom pečatu, a to je tresenje zemlje - koje se upravo dogodilo početkom marta 2011 godine u vidu velikog zemljotresa u Japanu i mestu na novom Zelandu pod simboličnim imenom Krajstchurch - Hristova crkva.
Tada je ( kao što je napomenuto ) odpočelo izlivanje sudova Božjih na ovu zemlju.

Lažeš zlato lažeš veštice,Jelena ponovo lažeš,kako sad to zemljotres 1798 u Lisabonu je klasičniAdv. znak otvaranja šestog pečata ati kao tobož Adv.nudiš drugi sem Jeleninog zemljotresa...koji od ta dva zemljotresa je pravi početak otvaranja šestog pečata...ko više laže Jelena ili ti?

Svestan lisi ili bez svesti da onog momenta kad se otvorišesti pečat počine pečaćenje 144000 Jakovljvih SINOVA.potomaka jer je ušlo pagana KOLIKO TREBA....I VEŠTICA TVRDI DA SE pečaćenje počelo dešavati 1844 pa prebacila na podizanje nedelje od strane Amerike kao stari lažov a ti nudiš da se pre 4 godine otvoriošesti pečat kao što i veštica kaže BEZ OTVARANJA NEBA vama to fali a i šta će vam to imaju samo Božji proroci.

Tako ti tvrdiš da se šestiotvorio pre 2 veka i sad otvara ponovo...kuku majko...samo kavez sve rešava.

Ovo je vezano i za biblijsku hronologiju vremena u kome će Bog završiti istoriju sveta, i zasniva se na 120 godina Božje milosti.

Ispod kojeg tepiha si ovo isčistio120?
Znači još 116 god. i Isus stiže...šta vas je lažnjaka ba se umnožilo bezakonje i iziđoše mnogi lažni kako usta Božja i rekoše.

Ovih 120 godina u istorijskom kontekstu predstavlja vreme koje počinje sa podizanjem Božje crkve 1844 godine, odnosno 1888 -1890 godine - u periodu u kome je Bog dao određenu svetlost svojoj crkvi koju Božji narod mora objaviti ovom svetu pre Hristovog slavnog dolaska.

Pazi Bog nije imao crkvu-zajednicu svetih sve do 1844 pa da zato je Gospod čučao pred vratima raja 18,5 vekova da može ući i da ima za koga posredovati od tad...dobro si ti to uklopio.
A onda odbacio sav svet jer nisu vešticinu prihvatili da je Isus stigao ne na zemlju već u drugu sobu...idao fenjerče svojoj crkvi a nevernicima Bibliju....šta sve majka rađa...?

Računajući 120 godina od 1890 godine - dolazi se u 2010 godinu kao početka izlivanja Božjih sudova.

Slaviša bre stani malo....gde iskopa 1890...jel se to računa od pronalaska baruta ili kako?

Na godinu baruta dodaš Nojevo vreme i dobiješ vreme suda....pa ti si Anštajn tvoja teorija je jača od teorije relativiteta.

Što se tiče ostalog - bilo bi dobro da izbaciš gnev iz sebe kada odgovaraš ili postavljaš pitanja, i da imaš potpunu smirenost, jer u tvojim komentarima vidim konfuziju i mnogo nepotrebnih izraza i reči, biće razumljivije i tebi samom, a meni ćeš pomoći da objektivno sagledam ta pitanja i da na njih odgovorim.

Nemoj više odgovarati kumim te i ovo je dovoljno za kavez.

Ovako - tvoji komentari izgledaju kao istumbatana gomila u kojoj se ništa ne raspoznaje.

Izvini ono markirano neki novi izraz u rečniku?
Nemoj na sunce izlaziti Lakiću vidiš koje su posledice nastavićemo na jesen dotle će sunce oslabiti i neće ti toliko smetati.
Upali onaj Jelenin fenjer dovoljna ti je ta vetlost dole.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Sve si pome[ao i pripisao nesto sto ne stoji, tako da je mucno na to i odgovarati.

{to se ticee reci Istumbatana" to je moja pravopisna greska.
Hteo sam da kazem "ISTUMBANA"

Dakle, u poboljsanju i nastavku dalje diskusije sa tobom - bilo bi dobro da izbaciš gnev iz sebe kada odgovaraš ili postavljaš pitanja, i da imaš potpunu smirenost, jer u tvojim komentarima vidim konfuziju i mnogo nepotrebnih izraza i reči, biće razumljivije i tebi samom, a meni ćeš pomoći da objektivno sagledam ta pitanja i da na njih odgovorim.

Ovako - tvoji komentari izgledaju kao istumbana gomila u kojoj se ništa ne raspoznaje.

Pozdrav!

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698

U kontekstu biblije svi sveti su na nebu, a i stari zavet govoreci o poslednjim danima i sudu Bozjem kaze da ce zemlja biti pusta, jer Bog kaze (parafraziram) "GLE JA CU ISPRAZNITI YEMLJU I OPUSTECU JE... SVA CE SE ZEMLJA ISPRAZNITI, ALI JE NECU ZATRTI SASVIJEM, I POSLE MNOGO DANA BICE POHODJENI.."

Nemoj parafrazirati niti izvlačiti iz konteksta tekst zato što se Bog preko proroka obraća Izrailju kojeg će odvesti u ropstvo i isprazniti im zemlju Izrailj i Karmil će ostati pust jer su seuzdali u Karmil i mesta sveta kao i hram ali Bog želi poslušnost.Tako je Jelena plagijator radila u svoju priču ubacivala Biblijski tekst vadeći ga iz konteksta kao i ti sad.Evo Laodikeja ako želiš daću ti 23 mesta gde se dokazuje da zemlja NEĆE BITI PUSTA.

Prestao je mracni srednji vek i gazenje Bozjeg naroda pa time i svetinje.

U srednjem veku završeno gaženje svetih,,,,e moj Laki nije tebi lako,čoveče sveti su ubijani u oba svetska rata i proroštvo kaže da će zverka sa svojom vojskom zatirati svete kad sedne u Hram.Slagala te nepismena Jelena.

Poruka trojice andjela pocinje da se objavljuje u poslednjem vremenu od strane Bozje crkve koja ima zadatak da objavi cas suda Bozjeg i skori Hristov dolazak.
Ova poruka je pocela da se objavljuje 1844 godine, ali ce posebno biti aktuelna neposredno u vreme neposredno pre Hristovog drugog dolaska u slavi.

Sad,ili je počela ili nije?
Kako to počela je 1844 da ide poruka ANĐELA DA PADE VAVILON koji je to Vavilon pao tad?
Koji to žig zveri počinje da se deli od 1844 molim one koji budu čitali odgovore da se suzdrže od smeha jer je to ozbiljna teologija,pitajte Laodikeju i čućete..
Sad ćete čuti ponovo kako je nedelja baš od 1844 postala žig zveri i pošto se učenje nije menjalo promenjena je odluka od vrhovne komande tj.Jelene i an njene svite pa će nedelja to biti tek kad ameri zakonom proglase da je nedelja neradni dan oni to zasad neznaju a onda ponovo izjavila da jeste nedelja žig od 1844 treća sreća, PRODATO!
Kupaca koliko hoćeš i sad nam oni nude te gluposti.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Nemoj parafrazirati niti izvlačiti iz konteksta tekst zato što se Bog preko proroka obraća Izrailju kojeg će odvesti u ropstvo i isprazniti im zemlju Izrailj i Karmil će ostati pust jer su seuzdali u Karmil i mesta sveta kao i hram ali Bog želi poslušnost.Tako je Jelena plagijator radila u svoju priču ubacivala Biblijski tekst vadeći ga iz konteksta kao i ti sad.Evo Laodikeja ako želiš daću ti 23 mesta gde se dokazuje da zemlja NEĆE BITI PUSTA.

Tipologija starozavetnih događaja je TIPOS suda u poslednji dan, što se i može videti u tim tekstovima, da se tu radi o sudu u poslednji dan.

Priloži pa će mo sagledati u kontekstu biblije.

U srednjem veku završeno gaženje svetih,,,,e moj Laki nije tebi lako,čoveče sveti su ubijani u oba svetska rata i proroštvo kaže da će zverka sa svojom vojskom zatirati svete kad sedne u Hram.Slagala te nepismena Jelena.

Ne poznaješ proročanstva.
Biblija govori o gaženju u periodu od 42 meseca ili 1260 proročkig godina mračnog srednjeg veka - od 538 do 1798 godine.

Sad,ili je počela ili nije?
Kako to počela je 1844 da ide poruka ANĐELA DA PADE VAVILON koji je to Vavilon pao tad?
Koji to žig zveri počinje da se deli od 1844 molim one koji budu čitali odgovore da se suzdrže od smeha jer je to ozbiljna teologija,pitajte Laodikeju i čućete..
Sad ćete čuti ponovo kako je nedelja baš od 1844 postala žig zveri i pošto se učenje nije menjalo promenjena je odluka od vrhovne komande tj.Jelene i an njene svite pa će nedelja to biti tek kad ameri zakonom proglase da je nedelja neradni dan oni to zasad neznaju a onda ponovo izjavila da jeste nedelja žig od 1844 treća sreća, PRODATO!
Kupaca koliko hoćeš i sad nam oni nude te gluposti.

Izvrćeš suštinu, i uvek ćeš pronalaziti razlog za to jer ne poznaješ tokove istorije i Božje namere vezane za misiju koju je on dao svojoj crkvi.

Ja ću ti reći - da su neke stvari trebale da se odigraju još u ono vreme, odnosno Hristov dolazak je trebao da se dogodi još u ono vreme, ali je Bog odložio događaje i svoj dolazak jer svet nije bio upozoren niti upoznat sa istinom.

Bog je zato dao još 120 godina milosti za ovaj svet, nakon koga on neće više odlagati svoj dolazak, već će doći vrlo uskoro, a prethodno će sam objaviti istinu celom svetu preko nebeskih znakova.

Dobro je da svi na forumu imaju uvid u ovo, jer kada dešavanja odpočnu - svi će biti osvedočeni, i oni koji čitaju ova svedočanstva setiće se onoga što je ovde izneseno od strane izabranih Božjih slugu koji su pozvani da najave ovo vreme kraja i događaje koji će uslediti.

Radost koju u ovom trenutku osećam dok ovo pišem je nepojmljiva, jer znam da će svi ljudi čuti istinu i prihvatiti je gledajući otvorenim očima slavu Božju..Amin!

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Ako si ti neizmerno radostan ja ti neću kvariti to stanje jer znam da vam je u transu lepo.Jedan poznanik je uvek posle nekoliko duvanja bio ushićen kao što je i satana prevarivši Evu bio ushićen dok su Božji uvek imali tugu zbog greha i neverstva narodnog.Znači Bog dodao još 120 godina..o dobro,nazovi ti povremeno i pitaj nije li došlo do neke hitne promene gore u planu zatiranja pa javi datum.

Znači dva proroka su 1260 godina delovali....dobro,ako titako kažeš tako mora biti i Bog će odustati od svoje reče zarad tvoje.
Znači Biblija kao dvojica proroka zatvorila nebo i 1260godina nije pala kiša na zemlju...samo ti nastavi razumem ja i Jelenu i tebe to se ne poprvlja.Postoje neki uređaji koji se načine da se mogu popraviti-servisirati a neki ne već se jednostavno bace zato što više nisu za upotrebu.

Natrag