VIP
- Učlanjen(a)
- 14.07.2011
- Poruka
- 19.107
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
1.Biblijom datum kad počinju čaše zala?
Tumaci se u istorijskom kontekstu.
Pokaži Biblijom kako mogučaše zala početi pre otvaranja šestog pečata?
Case zala su istorijski dogadjaji koji su se desili u istoriji, mada mogu imati i dvostruko ispunjenje.
Pokaži Biblijom kako se mogao otvoriti šestipečat anebo se nije otvorilo?
Dogadjaji iz sestog pecata ce ici postepeno, prvi znak se ostvario velikim tresenjem zemlje, a ostali ce uslediti kontinuirano.
Pokaži Biblijom kako su dva proroka knjiga?
I ovo se tumaci u istorijskom kontekstu vezanom za vreme Francuske revolucije i zabrane vere od 3, 5 godina.
Dva svedoka su svedocanstva staroga i novoga zaveta koji su se u tom periodu propovedali u tajnosti.
Pokaži Biblijom kako knjiga biva mrtva i vaskrnutai uzeta u nebo?
Ovo je simbolika ponovnog uvodjenja verskih sloboda nakon 3, 5 godina zabrane.
Pokaži Biblijom da Jakovnije imao 12 sinova?
???
Pokaži Biblijom da sinovi nisusinovi već osobine?
???
Pokaži Biblijom da je prvi Božji dan žig zveri?
Ovo se tumaci u kontekstu, jer Subota je u bibliji pecat Bozji, i prema tome nedelja je suprotnost tome.
Pokaži Biblijom da je subota pečat Božji za život?
Subota je u bibliji pecat ili znak, jer Bog kaze "SUBOTE MOJE SVETKUJTE DA SU ZNAK IZMEDJU MENE I VAS, da bi ste znali da sam ja Gospod koji vas posvecujem"
Pokaži Biblijom da je satana mesija koji će uvečnosti nositi grehe naroda?
A tipovanje znači,kojitip će biti Real protiv Panatenaikosa?Nece u vecnosti vec ce sa tim gresima biti bacen u jezero ognjeno.
Ovo je Tiplogija Jarca nad kojim je svestenik u zemaljskoj svetinji ispovedao grehe naroda i koji je potom bio oteran u pustinju.
Pokaži Biblijom kakosatana sam sebi odlazi u pustinju na kušanje?
Ne odlazi satana u pustinju vec Isus da ga sotona kusa.
To nema veze sa predhodnim objasnjenjem tipologije o jarcu koji predstavlja sotonu.
Gde ti je tudatum koji Biblijom odredi 2011god.?
Ti si zanimljiv lik izbacuješ datume a kad te pitam gde piše da ćemo zmnati datum ti postaješ istoričar koji nezna istoriju...šta ti je Mirko?Da li to znači da si lažnjak prorok koji je 2011 krenuo sa izlivanjem češa zala bez obzira što se još ni šesti pečat nije otvorio.....legendo!
Ne razumeš.
Ja nisam napisao da je 2011 godine počelo izlivanje čaša zala, to si mi pripisao i ako ja to nisam nigde tvrdio.
Bog je odabranim slugama koje je podigao u ovom vremenu pokazao - da je 21 marta 2011 godine ( na ravnodnevicu ) odpočelo izlivanje sudova Božjih na planetu zemlju.
2011 godine je otvoren šesti pečat i tada se pokazao prvi od znakova opisanih u ovom pečatu, a to je tresenje zemlje - koje se upravo dogodilo početkom marta 2011 godine u vidu velikog zemljotresa u Japanu i mestu na novom Zelandu pod simboličnim imenom Krajstchurch - Hristova crkva.
Tada je ( kao što je napomenuto ) odpočelo izlivanje sudova Božjih na ovu zemlju.
Ovo je vezano i za biblijsku hronologiju vremena u kome će Bog završiti istoriju sveta, i zasniva se na 120 godina Božje milosti.
Ovih 120 godina u istorijskom kontekstu predstavlja vreme koje počinje sa podizanjem Božje crkve 1844 godine, odnosno 1888 -1890 godine - u periodu u kome je Bog dao određenu svetlost svojoj crkvi koju Božji narod mora objaviti ovom svetu pre Hristovog slavnog dolaska.
Računajući 120 godina od 1890 godine - dolazi se u 2010 godinu kao početka izlivanja Božjih sudova.
Što se tiče ostalog - bilo bi dobro da izbaciš gnev iz sebe kada odgovaraš ili postavljaš pitanja, i da imaš potpunu smirenost, jer u tvojim komentarima vidim konfuziju i mnogo nepotrebnih izraza i reči, biće razumljivije i tebi samom, a meni ćeš pomoći da objektivno sagledam ta pitanja i da na njih odgovorim.
Ovako - tvoji komentari izgledaju kao istumbatana gomila u kojoj se ništa ne raspoznaje.
Pokaži Biblijom da će kugla biti pusta u milenijumu?
U kontekstu biblije svi sveti su na nebu, a i stari zavet govoreci o poslednjim danima i sudu Bozjem kaze da ce zemlja biti pusta, jer Bog kaze (parafraziram) "GLE JA CU ISPRAZNITI YEMLJU I OPUSTECU JE... SVA CE SE ZEMLJA ISPRAZNITI, ALI JE NECU ZATRTI SASVIJEM, I POSLE MNOGO DANA BICE POHODJENI.."
Pokaži Biblijom šta je prestalo da se gazi od 1844?
Prestao je mracni srednji vek i gazenje Bozjeg naroda pa time i svetinje.
Pokaži Biblijom kad je počela poruka drugog i poruka trećeg anđela?
Poruka trojice andjela pocinje da se objavljuje u poslednjem vremenu od strane Bozje crkve koja ima zadatak da objavi cas suda Bozjeg i skori Hristov dolazak.
Ova poruka je pocela da se objavljuje 1844 godine, ali ce posebno biti aktuelna neposredno u vreme neposredno pre Hristovog drugog dolaska u slavi.
Nemoj parafrazirati niti izvlačiti iz konteksta tekst zato što se Bog preko proroka obraća Izrailju kojeg će odvesti u ropstvo i isprazniti im zemlju Izrailj i Karmil će ostati pust jer su seuzdali u Karmil i mesta sveta kao i hram ali Bog želi poslušnost.Tako je Jelena plagijator radila u svoju priču ubacivala Biblijski tekst vadeći ga iz konteksta kao i ti sad.Evo Laodikeja ako želiš daću ti 23 mesta gde se dokazuje da zemlja NEĆE BITI PUSTA.
U srednjem veku završeno gaženje svetih,,,,e moj Laki nije tebi lako,čoveče sveti su ubijani u oba svetska rata i proroštvo kaže da će zverka sa svojom vojskom zatirati svete kad sedne u Hram.Slagala te nepismena Jelena.
Sad,ili je počela ili nije?
Kako to počela je 1844 da ide poruka ANĐELA DA PADE VAVILON koji je to Vavilon pao tad?
Koji to žig zveri počinje da se deli od 1844 molim one koji budu čitali odgovore da se suzdrže od smeha jer je to ozbiljna teologija,pitajte Laodikeju i čućete..
Sad ćete čuti ponovo kako je nedelja baš od 1844 postala žig zveri i pošto se učenje nije menjalo promenjena je odluka od vrhovne komande tj.Jelene i an njene svite pa će nedelja to biti tek kad ameri zakonom proglase da je nedelja neradni dan oni to zasad neznaju a onda ponovo izjavila da jeste nedelja žig od 1844 treća sreća, PRODATO!
Kupaca koliko hoćeš i sad nam oni nude te gluposti.