za tripo 41 i ostale
Hvala bogu da me barem neko razumeo sta sam hteo da kazem, s ovom temom ja to sve vreme govorim i postavljam im fakte a oni meni svakojake casopise literature kjige itd. evo pravi covek on se sluzi biblijom kao i ja slovo bozje je sila i samo ono ce da pobedi.
samo nevernicima su potrebni zurnali ,knjige i literature,oni ce da mi sole pamet s njima meni je licno dovoljna biblija jer u njoj imaju svi odgovori.
svi koji se sluze filozofijom ovog sveta oni su protiv bozjeg slova i njegovog autoriteta, isto kao i sotona svako ko stavi drugu knjigu koju covek pise iznad knjige bozje on neveruje u boga nego u coveka koji propada i umire, bezboznici stalno zaboravljaju da svaka njihova teorija umire zajedno snjima a bozja rec je vecna sto biblija sama za sebe tvrdi po svojoj starosti i ona je jedino razumno objasnjenje za coveka.
Ko je covek? i ko ga je stvorio.
Zasto zivi i zasto umire?
sta treba da radi? i kome da se moli da bi dobio vecni zivot? itd.
A oni mi tu izmisljaju svakojake teorije tipa evolucije.
Ako mislite da nisam u pravu mozete da nadjete sve to u bibliji. POZDRAV OD FAKY
Dodato posle 11 minuta:
--------------------------------------------------------------------------
Za aires-a Znas prijatelju u ovom postu si malo nezniji!!!
Ali ja i dalje nerazumem tvoju filozofiju mi i daje imamo razne poglede na svet.
pitanja za tebe i ostale?
zar nije bog uzeo za prvog cara saula? sta je on bio?=STOCAR
zar nije on uzeo posle saula cara davida?sta je on bio?=coban
zar nije on uzeo avraama,isaka,jakova?sta su oni bili?=cobani
Mojsije i josif su bili obrazovani po bozjoj voli.
Pazi u celom sinedrionu su bili svi obrazovani u vreme hrista.
Zasto nije izabrao apostole iz njih nego ribare i skitnice?
Odgovor je prost:NJemu netrebaju filozofi tj filozofi ovog sveta,njemu trebaju ljudi koji veruju srcem a ne bezboznickim umom jer oni kvare ovaj svet svojim teorijama,koje ne koriste ni bogu ni ljudima. Jer bog kaza svaka mudrost ovog sveta je ludost pred bogom jer sta je covek da bi se bog setio njega -(psalmi).
(Mudre izreke ili poslovice3:5,6,7.)(posl. 9:8-10)(posl 12:11 itd)(propovednik 2:14,8:9)(psalmi 25:14
5 Uzdaj se u Gospoda svim srcem! Na svoju razboritost ne oslanjaj se!
6 Misli na njega na svim putovima svojim; i on će ti ravnati staze.
7 Ne drži sam sebe mudrim, boj se Gospoda i kloni se zla!
------------------------------------------------------------------------
8 Ne poučavaj podsmjevača: on bi mogao zamrziti na te. Karaj mudroga, on će te ljubiti.
9 Poučavaj mudroga, i bit će još mudriji! Poučavaj pobožnika: on dobije još na razboritosti.
10 Početak je sve mudrosti strah Gospodnji; poznavati Presvetoga jest razboritost.
11 Tko obraduje polje svoje, taj će jesti do sitosti, a tko trči za besposlicama, bezuman je.
25 Neki se put čini čoveku prav, a kraj mu je put k smrti
2 Bezmniku nije mio razum nego da se javlja srce njegovo.
11 Sine moj, budi mudar i obraduj srce moje, da imam šta odgovoriti onome ko me ruži.
14 Mudri ima oči u glavi, a bezumni ide po mraku; ali takođe doznah da jednako biva svima.
9 Sve ovo videh, i upravih srce svoje na sve što se radi pod suncem. Kad vlada čovek nad čovekom na zlo njegovo.
14 Tajna je Gospodnja u onih koji Ga se boje, i zavet svoj javlja im.
1 Ljubiću Te, Gospode, kreposti moja,
2 Gospode, Grade moj, Zaklone moj, koji se oboriti ne može, Izbavitelju moj, Bože moj, Kamena goro, na kojoj se ne bojim zla, Štite moj, Rože spasenja mog, Utočište moje!
3 Prizivam Gospoda, kome se klanjati valja, i opraštam se neprijatelja svojih.
7 Blagosiljam Gospoda, koji me urazumljuje; tome me i noću uči šta je u meni.
8 Svagda vidim pred sobom Gospoda: On mi je s desne strane da ne posrnem.
itd. nadam se da si sad razumeo kakav sam ja covek hej do FAKY swerige