Pisanim slovom nego kako?
1 Dnevnika 16,26 Jer su svi Bogovi u naroda ništa; a JEHOVA je nebesa stvorio. (Ništa su vam Bogovi JEHOVA je nebesa stvorio)
Postanak 1,1 U početku stvori Bog nebo i zemlju. (Bog stvori i nebo i zemlju, ne Bogovi)
Jeremija 27,5 Ja sam stvorio zemlju i ljude i stoku, što je po zemlji, silom svojom velikom i mišicom svojom podignutom; i dajem je kome mi je drago. "JA SAM" stvorio! Ne mi smo stvorili. "MIŠIĆOM SVOJOM" ne našom i "DAJEM" a ne dajemo kome nam je drago.
Sa čim se ne slažete
Jeremija 51, 15 On je stvorio zemlju silom svojom, utvrdio vasiljenu mudrošću svojom, i razumom svojim razapeo nebesa. "ON" ne oni!
Hajd kvarite pismo i proroke
Psalm95,5 Njegovo je more i On ga je stvorio, i suhotu ruke su Njegove načinile. (Njegovo je more jer "ON" i ruke su njegove to načinile.
Nehemija 9,6 Ti si sam JEHOVA; Ti si stvorio nebo, nebesa nad nebesima i svu vojsku njihovu, zemlju i sve što je na njoj, mora i sve što je u njima, i Ti oživljavaš sve to, i vojska nebeska Tebi se klanja.
Jehova je Bog! Čovek Isus je Mesaja Gospod! Jedan je Bog nema ih više do jednoga.
9:6 Thou, even thou, art
alone; thou hast made heaven, the heaven of heavens, with all their host, the earth, and all things that are therein, the seas, and all that is therein, and thou preservest them all; and the host of heaven worshippeth thee.
9:7 Thou art the Elohim, who didst choose Abram, and broughtest him forth out of Ur of the Chaldees, and gavest him the name of Abraham;