SVEDOCANSTVO O ISPUNJENJU PROROCANSTAVA KOJE JE BOG DAO U DANASNJEM VREMENU KAO NAJAVU HRISTOVOG SKOROG DOLASKA
Draga braco i sestre
Po Bozjem planu i providjenju onako kako je vodjeno njegovom Bozanskom rukom, u ovim danima se ispunilo jedno prorocanstvo koje mi je Gospod svojevremeno dao u dva nocna vidjenja neposredno pre velikih poplava koje su se dogodile na ovim prostorima 2014 godine, u kojima mi je pored najave ovih dolazecih poplava kao jedan od znakova Hristovog dolaska - pokazano da ce u to vreme jedan brat koji je zajedno samnom pozvan od Gospoda na sluzbu u delu probudjenja i reforme crkve - imati odredjenih problema sa povredom noge, koji mi je u jednom od tih nocnih vudjenja pokazan sa povredjenom nogom, i pojedinim rukovodecim ljudima iz crkve koji su ga izvodili iz neke pomocne prostorije u kojoj je prebivao, jer je zbog povrede noge tesko hodao, i ujedno bio bez smestaja.
Ovaj opis tih otkrivenja glasi.
------------------------------------------------
"Na početku želim da opišem sadržaj dva otkrivenja vezana za poplave koje su se dogodile na ovim prostorima u periodu 2014 godine - a kojima je Gospod pokazao da one predstavljaju jedan od direktnih znakova kraja i skorog Hristovog dolaska.
Naime, Bog mi je u dva navrata u noćnom viđenju pokazao sam trenutak Hristovog dolaska na oblacima nebeskim - kao i određena dešavanja vezana upravo za pomenute poplave.
U prvom noćnom viđenju Gospod mi je pokazao sam trenutak Hristovog dolaska, prilikom koga se čula određena melodija koju je pevao umilni ženski glas, kao i da ce u to vreme jedan brat koji je zajedno samnom pozvan od Gospoda na sluzbu u delu probudjenja i reforme crkve - imati odredjenih problema sa povredom noge, i da ce biti bez smestaja.
U tom nocnom vidjenju ovaj brat mi je pokazan sa povredjenom nogom, i pojedinim rukovodecim ljudima iz crkve koji su ga izvodili iz neke pomocne prostorije u kojoj je prebivao, jer je kao sto sam napomenuo - zbog povrede noge tesko hodao, i ujedno bio bez smestaja.
U jednom trenutku, jedan od tih rukovodecih ljudi mi je prisao i rekao mi sledece reci: "brate Dragane, pitaj Gospoda sta smo mi to propustili da prihvatimo"
Naime, u ovom nocnom vidjenju, uz opisano - pokazano mi je i otvoreno nebo na kome su se nalazile reci iz naslova svedocanstva za probudjenje i reformu crkve, koje je danas upuceno Bozjem narodu, a te reci glase "I andjelu Laodikejske crkve napisi"
Potom se ovo otkrivenje nastavlja kao sto sam gore opisao - tako sto sledi Hristov dolazak pri cemu se cula pomenuta melodija koju je pevao umilni zenski glas.
U drugom noćnom viđenju koje sam dobio početkom 2014 godine, pokazan mi je sam trenutak Hristovog dolaska i ulazak vernih u nebo.
U tom noćnom viđenju njegov dolazak je pratilo nadiranje vode koje nije dolazilo sa neba - već kao da su se reke izlivale iz svojih korita i poplavljivale ceo grad dižući se velikom brzinom i noseći sve pred sobom, pri čemu su ljudi u panici bežali iz nižih u više delove grada pred nadolazećom bujicom.
Ono sto je u svemu ovome najznacajnije napomenuti je to - da je ovaj brat upravo u ovom vremenu - tacnije 11. 11. 2015 godine doziveo saobracajnu nesrecu, i tom prilikom je zadobio dva preloma noge, a posto nije imao smestaj crkva ga je primila u jednu od pomocnih prostorija unutar crkve.
Ovo je sve ono sto mi je Gospod licno pokazao u tom nocnom vidjenju koje mi je dao pre ovih poplava 2014 godine, i samog ovog dogadjaja sa povredjivanjem pomenutog brata, cime je ovo otkrivenje dobilo svoje ispunjenje.
Ovim otkrivenjem i onim sto se dogodilo sa ovim bratom - Bog je pokazao sled dogadjaja, kao i blizinu Hristovog dolaska, a to je - da ce bas u ovo vreme kada su se dogodile ove polave koje predstavljaju sudove Bozje i jedan od znakova Hristovog dolaska, kao i povredjivanje ovog brata - Isus doci u slavi na spasenje onih koji ga cekaju.
Takodje, da je vest koja je danas upucena Bozjem narodu a koja se zasniva na savetu vernog i istinitog svedoka Isusa Hrista Laodikekejskoj crkvi - od kljucnog znacaja za probudjenje i reformu crkve u celini, i da od njenog prihvatanja zavisi sudbina crkve, kao i spasenje ovog sveta"
------------------------------------------------
Ovo je sve ono sto mi je Gospod licno pokazao u tom nocnom vidjenju koje mi je dao pre ovih poplava 2014 godine, i samog ovog dogadjaja sa povredjivanjem pomenutog brata.
Kao sto je napomenuto - ovim otkrivenjem i onim sto se dogodilo sa ovim bratom - Bog je pokazao sled dogadjaja, kao i blizinu Hristovog dolaska, a to je - da ce bas u ovo vreme kada su se dogodile ove polave koje predstavljaju sudove Bozje i jedan od znakova Hristovog dolaska, kao i povredjivanje ovog brata - Isus doci u slavi na spasenje onih koji ga cekaju.
Takodje, da je vest koja je danas upucena Bozjem narodu a koja se zasniva na savetu vernog i istinitog svedoka Isusa Hrista - od kljucnog znacaja za probudjenje i reformu crkve u celini, i da od njenog prihvatanja zavisi sudbina crkve.
Moja je zelja i molitva - da Bozji narod ne ostane po strani u odnosu na ono sto Bog danas upucuje kroz prorocke objave posredstvom svojih izabranih orudja koja je podigao u ovom vremenu u cilju probdjenja i reforme, vec da poslusa savet i poziv Bozjeg Duha, i zapregne bedra uma svojega, jer Gospod dolazi uskoro, i hitna duhovna priprema je nesto nasusno sto je potrebno u ovom vremenu Bozjem narodu, ako zeli da spreman doceka poslednje vreme i dogadjaje koji ce ga obeleziti, kao i izlivanje poznog dazda, i obavi misiju koja mu je poverena, a to je objava jevandjelja ovom svetu, i na kraju bude uznesen u slavu kada se Gospod pojavi na oblacima nebeskim da nas povede svom vecnom domu.