Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poruka
- 13.330
Sta mislite, da li je slucajno sto se teroristicki napad dogodio juce u Briselu bas 22 marta?
I sta mislite, zasto je na sahrani Josipa Broza Tita bilo 11 predsednika nacionalnih parlamenata, i 22 predsednika vlada.
I da li je u tom smislu slucajno da od 1989 godine kada sam poceo da tragam za smislom zivota, do 11 sptembra 2011 kada se dgodio teroristicki napad u New Yorku - prodje 22 godine.
I da li je slucajno da od 1989 godine kada sam počeo da tragam za smislom života, do 2011 godine kada je otpočelo izlivanje Božjih sudova koji su praceni velikim zemljotresom u Japanu 11 marta 2011 godine - prodje 22 godine.
I sta mislite, da li je slucajno da od Titove smrti 1980 godine, do 2002 kada sam prihvati delo koje je Bog pokrenuo u svojoj crkvi - prodje 22 godine.
Da li je slucajno da od mog rodjenja 1974 godine, do 1996 godine kada je umro bivsi predsednik Srbije i Jugoslavije Slobodan Milosevic - prodje 22 godine.
I na kraju, da li je slucajno da od 1989 godine kada sam poceo da tragam za smislom zivota, do 2011 kada se dgodio teroristicki napad u New Yorku - prodje 22 godine.
--------------------------------
Da li je slucajno da se teroristicki napad u New Yorku dogodio 11 septembra?
Da li je slucajno da 11 marta 1996 godine u pritvoru Haskog tribunala umre bivsi predsednik Srbije i Jugoslavije Slobodan Milosevic.
Da li je slucajno da od 2004 godine kada sam od Gospoda pozvan na sluzbu u delu probudjenja i reforme crkve, do ovih teroristickih napada u Briselu 22 marta 2016 godine - prodje 11 godina.
Da li je slucajno da je brat koji je zajedno samnom pozvan od Gospoda na sluzbu reforme i probudjenja, 11 dana 11 meseca novembra 2015 godine doziveo povredu noge u saobracajnoj nesreci, onako kako mi je to Gospod i objavio par godina ranije, kao jedan od znakova vremena kraja i Hristovog drugog dolaska u slavi, tacno 11 godina od kada sam pozvan od Gospoda na sluzbu probudjenja i reforme crkve 2004 godine.
Da li je slucajno da od 1989 godine kada sam počeo da tragam za smislom života, do mog krštenja 2000 godine - prodje 11 godina.
Da li je slucajno da od 2000 godine kada sam krsten u Adventnoj crkvi, do 2011 godine kada je otpočelo izlivanje Božjih sudova na ovu zemlju koji su bili praceni velikim zemljotresom u Japanu 11 marta 2011 godine - prodje 11 godina.
Da li je slucajno da od 1993 godine kada sam prvi put dosao u Adventnu crkvu, do vremena kada me je Bog pozvao u službu u delu probuđenja i reforme crkve 2004 - prodje 11 godina.
Ja ne vidim u ovim podudarnostima nista, zapravo to i nisu podudarnosti...