Član
- Učlanjen(a)
- 13.09.2012
- Poruka
- 76
ja ne gledam to kao sto gledas ti, on meni tu ne govori o sebi u smislu u kome ti i drugi religiski ljudi veruju, nemam ja sta da osporavam ili da ne osporavam, ja gledam stvari samo na drugaciji nacin, niti sam ja nekad rekao da ne verujem u isusa, i opet pocinjemo temu o ISTINI to je vise postalo monotorno da se prica sa ljudima koji su fanatici i sa njima ne moze normalno da se prica, fanatizam ne valja u bilo cemu tako da ne valja i u religiji. da li si nekad pomislio da li je tvoje verovanje ispravno?
К.С. Луис пише Иисусу:"Он је или луд или ће он бити ђаво из пакла. Морамо да направимо избор. Или је тај човек био, и јесте, Син Божји, или друго лудак.
Хајде да покровитељски глупости и рећи да је духовни учитељ. Он није оставио који се отварају. Он није имао такву намеру.
Онда смо суочени са страшном алтернативу. Човек је говорио и да је управо оно што се каже, иначе лудак, или нешто слично.
Као чудно, бурмут или мало вероватно да ће се појавити, морамо претпоставити да је ОН био и јесте БОГ."