Član
- Učlanjen(a)
- 03.01.2011
- Poruka
- 1.573
koji je taj Bog što ne voli nasilnike?
Dali taj tvoj Bog voliuinteligentan ako ne razmišljam gde i šta piše u tvom Kur'anu?
Im:yea:
To je Jehova, Strog i Pravedan. Srdit i Ljubomoran. Bog koji je stvorio Isusa i naredio mu da kaze da je Tora ispravna, Tora koju nisu umrljale ruke prepisvaca koji su ubacivali svoje pasaze da bi se umilili Bogu u laznoj revnosti.
Koji je potopio sav svijet, ljude, zivotinje i biljke u Potopu (osim Noe i onih sto su bili s njim na Arci).
To je Bog koji je Isusu rekao da poruci ljudima njegovog i sljdeceg doba:
"Mnogi ce mi doci u onaj dan i reci: 'Gospodine, gospodine! Zar nismo u tvoje ime prorokovali, u tvoje ime zle duhove izgonili i u tvoje ime cuda cinili?' A ja cu im reci u Onaj dan: odlazite zlotvori, nikada vas nisam poznavao!"
Ovo nisu moje rijeci nego Isusove i nalaze se u Bibliji. Vi svakako to trebate znati ukoliko se beskrajno trudite da se prikazete kao sveci.
Kur'an nije moj, kao sto ni Biblija nije moja.
Kur'an je moj koiko i bilo ciji, iako se nasa misljenja i vjerovanja u vezi Kur'ana ocito jako razlikuju. Ali obojica polazemo pravo da vjerujemo sta i kako hocemo.
Medjutim, ako ne razmisljas o onome sto si procitao po cemu mozes da sudis o tome? Nerazumno, svakako.
Bog Kome ja vjerujem jeste i tebi Bog, ma kako Ga ti zvao. Jer, jednostavno ne postoji drugi. Sve sto vidis Njemu pripada. I mi Mu pripadamo i Njemu se vracamo.
peko 71
Ja sam ih tamo napisao jedno proed drugoga, i pokazao da se razlikuju u 17 koljena, i pokazao da obadva zavrsavaju s Josifom.Rodoslovlja su tačna jedno se završava na Mariji a jedno na Josifu. Svima je jasno da Josif nije Isusov otac ali rodoslovlje se završava na njemu jer je bio Isusov staratelj. Ono što se manje zna je da i Marija nije Isusova majka u smislu da je nasledio neke njene osobine. Pre bi se reklo da mu je bila surogat majka. To je iz razloga jer Isus nije smeo ni na koji način da nasledi ni malo Kainove krvi koju svi mi imamo po malo. Gde su greške u rodoslovlju da ih i mi znamo ?
Nigdje ne postoji rodoslovlje u svetim knjigama po zenskoj liniji. To nije bez razloga, nauka o genetici to potvrdjava, samo mu muskarci prenosioci gena - zene ne.
Mozes li napisati uporedo samo nekoliko imena iz Isusova obadva rodoslovlja, ona na kraju da potvrdis svoje vjerovanje u njihovu ispravnost?
Mozes li pojmiti da Mariju muska ruka nije takla a da je rodila Isusa? Kako onda moze biti Davidov potomak ili Josifov ili bilo ciji?
Pisac "Isusovih" rodoslovlja je napisao da je Josig Kainov potomak!
Mislim da je to napisao bez iakakvog smisla za Istinu!
Nije Kain jedni prezivjeli Adamov sin! Imaju li ljudi imalo smisla za logiku?
Napisao sam negdje na ovoj temi obadva "Isusova" rodoslovlja, jeno proed drugog, i tacno se vidi svaka greska.
Meni su svakako obadva greska ako se misli na Isusa, jer Bog ga je stvorio bez ljudskog sjemena.
Najveci problem religija jeste filozofiranje, farizejstvo.Prvo od Adama nije počeo sav ljudsi rod nego od Eve. Eva je majka svim živima nigde se ne kaže da je Adam otac svim živima. Ako poričete Isusa poričete ljubav i u tome se sastoji greh jer je i Bog ljubav. Kažite nešta loše o Isusu i rekli ste loše o ljubavi a Bog je ljubav.
To je Isus tesko optuzio u onom hramu. ali malo je ljudi primilo pouku pa su se tovari mozgarija, "svetaca" i "blazenih" enormno umnozili!
Od adamovog rebra je nacinjena Eva. Da nije bilo Adama, ne bi bilo ni Eve.
Eva je rodila Adamovu djecu, ukoliko nije sagrijesila sa njegovim sinovima, pa opet je i u njima bio Adamov gen, a ne Evin.
Ne znam na koga mislis kada kazes "ako poricete Isusa"?
Naopisao sam iz Kur'ana, ako si misliop na muslimane uopste, samo nisi procitao. Ili nisi procitao dovoljno pazljivo da vidis da Kur'an o Isus pise tacno i ljepse nego sve sto je do tada o njemu ikada napisano.
Ali podvala o nekoj neupitnoj, "bozanskoj ljubavi" koja se stalno prodaje kao bozicni nakit, stvarno nema smisla. Jer je podvala.
Kome ce reci zlotvori? Kome ce suditi? Cije je stolove porazbacao? Ciji se hram razorio?
Da ti napomenem: niko osim krscana ne cini nista u Isusovo ime.
Poslednja izmena od urednika: