Član
- Učlanjen(a)
- 03.06.2010
- Poruka
- 14.301
Jel vi mene zezate? Pa zato i postoje u ovom slučaju 2 lica jednog Boga. Bog može da u isto vrijeme bude odvojena posebnost i nedjeljivo integralno jedinstvo.
Da nećeš možda reći da mi shvatamo tajnu pobožnosti. Pa nije to čovjek koji je ograničen vremenom i prostorom.
Svako stvorenje koje postoji je podložno grijehu i zgriješilo je.
Isus nije, samo Bog može da bude bez grijeha.
Isus je bezgrešan znači da je BOG. Ajd nađi je li igdje zgriješio?
Kako je moguće da neko ko je stvoren nema grijeha? Ajd kako kad je Lucifer bivši anđeo zgriješio?! U tijelu je Isus mogao zgriješiti ali nije, i ostao je bezgrešan. Jer nije nikada ni zgriješio.
Eto ti odgovora. A Lucifer je najmoćnije stvorenje koje je Bog stvorio, a ne Isus, jer Isus nije stvoren. Isaija kaže da će se roditi dijete i zvaće se Bog. Jel Isaija laže po vama?
Da nećeš možda reći da mi shvatamo tajnu pobožnosti. Pa nije to čovjek koji je ograničen vremenom i prostorom.
Svako stvorenje koje postoji je podložno grijehu i zgriješilo je.
Isus nije, samo Bog može da bude bez grijeha.
Isus je bezgrešan znači da je BOG. Ajd nađi je li igdje zgriješio?
Kako je moguće da neko ko je stvoren nema grijeha? Ajd kako kad je Lucifer bivši anđeo zgriješio?! U tijelu je Isus mogao zgriješiti ali nije, i ostao je bezgrešan. Jer nije nikada ni zgriješio.
Eto ti odgovora. A Lucifer je najmoćnije stvorenje koje je Bog stvorio, a ne Isus, jer Isus nije stvoren. Isaija kaže da će se roditi dijete i zvaće se Bog. Jel Isaija laže po vama?