Šta je novo?

Ko je bio Avraam?

Član
Učlanjen(a)
19.07.2010
Poruka
1.691
A ja to sada shvatam ovako:voda nije voda a vec je led,aonda nije led a magla i na kraju opet je voda????

Okean nije okean ako si iz okeana uzeo teglu vode,u tegli je voda iz okeana i tako mozemo u nedogled.

pozdrav od Gere.
ovo sa teglom kiz okeana sam često upotrebljavao da ukažem na suštinu Isusa Hrista kao jednog svetog Boga objavljenog ljudima.
problem je tako dobro iznet. budući da nikood nas ne može popiti sav okean ,Bog je ponudio vodu u jednoj tegli. potom je ponovo taj okean iz tegle utisnuo Duhom u svakog jednog vernika.krštenjem Duhom.kada smo mi posinjeni krštenjem u ime Isusa Bog može upravo tada da utisne svoj odraz u nas,jer mi sami time postajemo posuda svetoga Duha,ili kako piše Hram svetoga Duha.
Bog ima svoje zakone. ako preskočimo utelovljenje kao kajafa i sinedrion ne dobijamo život. takođe ako preskočimo obećanje u semenu ,tj. akoto ne mislimo izvršiti kako je pomazanje donelo međ apostole mi preskačemo sve ,i poslanje i prolivanje krvi savršene žrtve i oprost greha. samo utelovljenje postaje nevalidno. sav koncept nevalidan. kao mojsije da je preskočio najvažniju stvar oko premazivanje dovratka,da je izostavio baš to premazivanje dovratka,a samo zaklao jagnje. to ne bi bilo to.jer mi se onda krštavamo u nešto što isus nije izrekao. on je jasan u Ime oca.Otac ima svoje objavljeno ime. to ga čini jedinstvenim upravo sa imenom Sina,čini ga jednim Bogom.to ga čini jednim sa Duhom jer Duh nije ime već titula. Isus je iskao ime jednog Boga u tri titule koje je objavio u planu spašenja ,dakle ime jednog Boga,kao što u luki 24. je jasno isto Isus rekao,u Njegovo ime (ne locirajuć titule)
samo kada bi uzeli molitvu Gospod bi dao objavu jasan znak toga imena.
 
Top