- Učlanjen(a)
- 21.09.2015
- Poruka
- 1.460
I Isus je Bog, a ovde pise da BOga niko nikad nije video sto znaci da Bozansku Prirodu Sina niko nikada nije niti ce videti.Vrtiš se u krug. Nije Bog Otac nikada viđen čitaj malo poslanicu 1. timotiju.
Oni nisu verovali da je Hristos BOg, nemamo o cemu da pricamo, njihova nauka je drugacija od vase, necista hrana i subota su potpuno nebitni za spasenje.Oni su se držali Biblije, subotu, nisu jeli nečistu hranu. Vi sa njima imate veze taman koliko avram sa učenjima pagana.
Ne mrzim nikoga jer ne osudjujem nikoga, samo govorim istinu, ja da mrzim ostao bi adventista, a ne bi postao pravoslavan.To što te tvoja crkva učila da mrziš druge je problem tvoje crkve i tvoj lični problem. Inače je to problem ljudi koji usko gledaju.
Svako tumacenje moze da se obori drugacijim tumacenjem, pricas gluposti......Ono što ja iznosim je tumačenje Biblije koje ti ne možeš da oboriš
To sam zeleo kad sam bio kod vas, ali mi nije uspelo.Postaješ nervozan, zato što želiš na silu da vjeruješ ono što je neistina.
Telo Hristovo.A što naučava tvoja crkva.
Trenutnog.Znam to iz ličnog iskustva.
Gordost je najveci greh, a ja nisam gord Bogu hvala.To je dokaz nepobijeđene gordosti.
U narednim recenicama si dokazao da se ova izjava na tebe odnosi.Velika osjetljivost i uvredljivost na drugačije mišljenje.
Stradaju jer su HRistovi, a ne jer su gordi, ne znas ti kako se pobedjuje gordost jer si gord i u tebi nema ljubavi.Stradaju jer su gordi.
Toliko strada kod nas svakog casa, a kod vas toliko nikada nije stradalo jer niste Hristovi vec od ovoga sveta.Tvoj prilog me ne zanima. Pretpostavljam šta si stavio.
U JAsenovcu su ljude ubijali jer su Srbi, a ne Pravoslavni.To se zove sarkazam, a ne gordost.Čak i kada su ubijali ljude u Jasenovcu mnogi su pokazivali duh gordosti kao onaj čiča što je rekao "Samo ti sinko radi svoj posao" dokaz gordosti i ponositosti.
Ne bi ti oprostio, a osudjujes.Umejsto da blagoslovi Pavelića i ustaše da se pomoli sa njih Bogu da im oprosti i da im sam oprosti.
Ono sto sam ti dao su Nigerijsci, a ne Srbi, deca svakodnevno stradaju jer su hriscani, zar iz gordosti?Da vam je Isus uzor onda bi koristili Njegove riječi sa krsta ili riječi prvomučenika Stefana. Dokaz da mi Srbi (vi pravoslavci) i kada stradamo nemamo ni minimum hrišćanskog duha.
Koliko je samo nasih stradalo u istoriji, a bili su smireni ljudi, ako smo mi gordi onda su i rimokatolici, a njih ne gone, dokaz da nas ne gone zbog gordosti je taj sto rimokatolike ne gone.Nas gone jer je Hristos rekao da ce Njegovu crkvu goniti, a vas ne gone jer niste Njegova crkva.Opet mi nisi odgovorio na pitanje.