Član
- Učlanjen(a)
- 16.11.2011
- Poruka
- 188
Moras malo logicki da ukljucis mozak , ako je Isus seo sdesna Bogu Jehovi to znaci da je gore , ako je Jehova duhovan onda je i on duhovan a ne materijalan jer Pavle ti kaze da telesna tela ne mogu bastiniti Nebesa kako ne razumes neke stvari
Apostol Pavao nadalje kaže da “tijelo i krv ne mogu baštiniti kraljevstvo Božje” (1. Korinćanima 15:42-50, St). A Kraljevstvo Bozije misli se na Nebu.
Biblija kaže da Isus “oživje”, ili uskrsnu, “duhom” 1. Petrova 3:18,
Citaj ti malo bolje evo ti stavak
1. Petrova 3:18
Pa i Krist je jednom zauvijek umro za grijehe, pravedan za nepravedne, da bi vas doveo k Bogu, on koji je ubijen u tijelu, ali je oživljen u duhu.
Apostol Pavao nadalje kaže da “tijelo i krv ne mogu baštiniti kraljevstvo Božje” (1. Korinćanima 15:42-50, St). A Kraljevstvo Bozije misli se na Nebu.
Biblija kaže da Isus “oživje”, ili uskrsnu, “duhom” 1. Petrova 3:18,
Zar je Pavle za tebe pesnik , ti opisujes Boziju rec kompletnu kao pesnicku kjnigu a ne kao prorocku istinitu , ja bi se ipak upitao malo sta pisem.Što je pjesnik htio sa gornjim reč?
Čitaj malo pažljivije!
Isus je PRVO oživljen u DUHU,
A onda je USKRSNUT u TIJELU!
Citaj ti malo bolje evo ti stavak
1. Petrova 3:18
Pa i Krist je jednom zauvijek umro za grijehe, pravedan za nepravedne, da bi vas doveo k Bogu, on koji je ubijen u tijelu, ali je oživljen u duhu.
Niko ne govori da ovo nije tacno , to je bilo u telu da bi ga ucenici prepoznali jer jos nisu verovali bio je sa njima jos 40 dana na Zemlji a onda je uzasao Ocu na Nebo ali ne u materijalnom vec u duhovnom i seo sdesna Ocu i kao sto rekoh telesna tela ne mogu bastiniti Bozije Kraljevstvo na Nebu treba da razumes malo ne pesnicima , nego Bozijim Prorocima nadahnutim od Boga .LUKA 24,39
Pogledajte ruke moje i noge! Ta ja sam!
Opipajte me i vidite
JER DUH TIJELA NI KOSTIJU NEMA
kao što vidite da ja imam.
Poslednja izmena: