Ko je archangel Mihail: Isus bog ili andjeo?

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
A dali je tebe osvedocio?kako ces to dokazati?za vreme koje sam pratio teme nista nisi dokazao,jer se drzis jeresi arijeve,bele,milera.

Pravis ljude budalama kao da neznaju sta citaju,ako je neko Bog o je Bog i nemoze biti andjeo,ako je andjeo andjeo nemoze biti Bog.

Ako je subota data izrailju,nije data hriscanima,u vasoj crkvi su vodeca tela judo -masonska zato i propagirate SZ-et.

Pozdrav.

Vi postavljate rec, i to pogresno protumacenu, ja za razliku od toga postavljam rec i iskustvo koje dozivljavam u Sili Duha da je ono sto svedocim ispravno..

Član
Učlanjen(a)
01.02.2011
Poruka
702
Vi postavljate rec, i to pogresno protumacenu, ja za razliku od toga postavljam rec i iskustvo koje dozivljavam u Sili Duha da je ono sto svedocim ispravno..

Jel si to naucio od Jelene G Wejt?Mi postavljamo citate kako pise,a ti postavljas tumacenje po nekom svom navodno Sv Duhom.

Kako znas da ti Duh Bozji govori kad vrlo dobro znas da se AGW nista nije ispunilo od prorocanstva,a posto si ti pripaadnik njenog kulta,ti si takodje lazni prorok,tumac.Procitao sam sve postove gde si ispao laik u poznavanju biblije,jer su te momci prosto naprosto rasturili s biblijskim argumentima,nije ti na uvredu kazano ali tako je.

Zelim ti brz oporavak!

Poslednja izmena:
VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Jel si to naucio od Jelene G Wejt?Mi postavljamo citate kako pise,a ti postavljas tumacenje po nekom svom navodno Sv Duhom.

Kako znas da ti Duh Bozji govori kad vrlo dobro znas da se AGW nista nije ispunilo od prorocanstva,a posto si ti pripaadnik njenog kulta,ti si takodje lazni prorok,tumac.Procitao sam sve postove gde si ispao laik u poznavanju biblije,jer su te momci prosto naprosto rasturili s biblijskim argumentima,nije ti na uvredu kazano ali tako je.

Zelim ti brz oporavak!

Upravo je suprotno, dato je mnostvo biblijskih dokaza na sve teme o kojima je diskutovano, i uvidelo se da postoji opste neznanje i izvrtanje samog teksta, vadjenje iz konteksta, mesanje pojmova, nepoznavanje istorije, itd..
Takodje, odgovoreno je da je to u vezi navodnih neispiunjenih prorocanstava elen wajt cista laz.
Prilozi mi ta prorocanstva koja se nisu ispunila..

Ko odredjuje sta je kult ili sekta a sta crkva, prilozi mi neki opsti pravilnik nevezan u odnosu na bibliju..?

Član
Učlanjen(a)
01.02.2011
Poruka
702

Upravo je suprotno, dato je mnostvo biblijskih dokaza na sve teme o kojima je diskutovano, i uvidelo se da postoji opste neznanje i izvrtanje samog teksta, vadjenje iz konteksta, mesanje pojmova, nepoznavanje istorije, itd..
Takodje, odgovoreno je da je to u vezi navodnih neispiunjenih prorocanstava elen wajt cista laz.
Prilozi mi ta prorocanstva koja se nisu ispunila..

Ko odredjuje sta je kult ili sekta a sta crkva, prilozi mi neki opsti pravilnik nevezan u odnosu na bibliju..?

Kad bi se zezali,nisam slep umem da citam valjda bratko!Na najvaznije Citate koje vam u startu ruse dogmu,svo vreme izbegavate da odgovorite (Kad,kome,zasto i zbog cega je data subota,dali igde pise u bibliji da je Isus Mihail?da je neko rekao ovo je Isus s nebesa koji je Arhandjel Mihail?)Arije,Arije zasto si raskolio crkvu Hristovu!Ubaci tu jevrejsku jeres da Hristos nije Bog!a ubaci da je Glasnik-andjeo i da je stvoren a ne rodjen.

Tog Isusa kog vi,jevreji cekate da se zacari u novom hramu u jerusalemu doci ce skoro to je i sam Hrist rekao da ce doci posle sina pogibije-antihrista,a potom otpad a onda dodje i Sam Hristos.

Crkva je ono sto je kanonizirano zakonima koje su nasledili od apostola,ima dosta izmene to je tacno ali sam Hristos kaze apostolima sto kazete na zemlji da bude tako,sto je zakonita crkva takodje usvojila to od apostola.Man se bre tog Arija,bele,milera i citaj samo bibliju!!!

Isus nikad nije rekao da se propoveda SZ_et a vec Novi,u Matveju pise: idite i propovedajte ovo svedocanstvo celom svetu a ne SZ-et.

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
25.08.2010
Poruka
2.919
Ма, ниси ти добро видео, они су доказали да смо ми ти који заговарамо нешто што ни један хришћанин није 2000 година. Они знају боље и од апостола које би они позвали на своја "предавања" да им објасне неке ствари. Нису ни апостоли довољно обраћени, па да их они лепо "обрате" по рецепту Хелен Вајт и остале масонске братије. Да их науче "здравственој реформи" и "реформи облачења" коју ни они најоданији адвентисти нису могли да схвате. А за то је Хелен тврдила да је сам Бог дизајнирао гардеробу. Што да нас чуди ово за Михаила, када су у почетку адвентисти оспоравали Сина Божијег (оно што су "сведоци" задржали као учење) и одрицали се Тројства? Битнија је субота и доказати да је Исус Михаило. То ми слабо разумемо, па они да нас науче.

Učlanjen(a)
22.12.2010
Poruka
1.500
"introdoction to Johanes Greber"???
Nekad bi bilo dobro razmisliti o nekoj ideji,pa cak i od ludaka...,mada novija istorija lako pravi od pametnih ljudi psihopate,od pravednih zlikovce itd...nebitno za ovu temu.
Svako ko misli da Isus Hrist nije arhandjel Mihailo neka dobro razmisli .
Ko je osoba koja ce doneti spasenje Bozjem narodu?
Razmislite malo i o danilu 12 glave prvi i drugi stih
[SUP]1[/SUP] A u to će se vreme podignuti Mihailo, veliki knez, koji brani tvoj narod; i biće žalosno vreme, kakvog nije bilo otkako je naroda do tada; i u to će se vreme izbaviti tvoj narod, svaki koji se nađe zapisan u knjizi.
Dal se mozda secate da je Isus Hrist takodje oznacen kao Knez mira???
Isaija 9:6
[SUP]6[/SUP] Jer nam se rodi Dete, Sin nam se dade, kome je vlast na ramenu, i ime će Mu biti: Divni, Savetnik, Bog silni, Otac večni, Knez mirni.

Natrag