Ko je archangel Mihail: Isus bog ili andjeo?

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Sve je to lepo, ali ti mesas pojmove, sve stavljas na mesto gde mu ne pripada da niko ne moze raspetljati.
Mi ovde govorimo o ulogama Isusa Hrista, a meni je zao sto ti tu spoznaju nemas.

Naravno, Duh je onaj sto svedoci, ja ne pisem nesto sto se tice istine a da me Duh u to ne osvedoci da li je to ispravno, jer kada bih pisao sam po sebi onda ni sam ne bih bio siguran sta je istina a sta ne.

Član
Učlanjen(a)
25.08.2010
Poruka
2.919
Ето, кад ти имаш. Уосталом, важно ми је сада да они који читају виде праву слику и не наседну на те трикове: мени Бог сведочи, ја сам светац, ја сам једини исправан сведок и сл. Има таквих проповедника и превише. Многе су одвели у пропаст.

То што ти не видиш, не значи да неко други неће. Ипак, није свима ум затворен, Богу хвала. А ко брка појмове и прави се да не види нешто очигледно, то сви могу да виде. На жалост ти остаде у ланцима догми лажног пророка и плагијатора Хелен Вајт.
Кад је и њој неко сведочио да је Исус Михаило, а Петру и Јуди није, онда је све јасно као дан. Ти настави да се спашаваш преко стомака, ја сам дао све од себе да ти помогнем да видиш да си у заблуди, али није на мени да некога ослобађам од лажних наука, прво сам мораш да решиш. Баш као и наш пријатељ који је напустио Сведоке, Богу хвала.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
To su prazne reci bez osnova kojima zelis da opravdas sebe.
Ali to je tvoja stvar, moj odnos prema tebi se nece promeniti, kao ni prema Geri, i moje postovanje prema vama nece biti ni manje ni vece.

Pozdrav

Član
Učlanjen(a)
25.08.2010
Poruka
2.919
Ја да се правдам? Човече, "не видиш" речи апостола Петра, говориш да је услов за царство небеско у храни, говориш да је Исус анђео Михаило, и ја да се правдам? Ја радим ово:

5. И где вас не приме излазећи из града оног отресите и прах с ногу својих, за сведочанство на њих. (Лука 9)

14. А ако вас ко не прими нити послуша речи ваше, излазећи из куће или из града оног, отресите прах с ногу својих. (Матеј 10)

Član
Učlanjen(a)
28.12.2010
Poruka
1.538
Kao što je sve što postoji na zemlji i u kosmosu regulisano fizičkim prirodnim zakonima, tako postoji Božansko merilo pravde koje je dato kao moralni kodeks ponašanja i života i odnosa čoveka prema čoveku i čoveka prema Bogu, koje poznajemo kao Božji zakon.

svidja mi se sto poznajes kosmicke zakone, nije ni cudo sto si dublji od svih ovde, prodro si dublje od same biblije i to je bitno zato sto bolje vidis stvari i samim tim dosta stvari ti bude jasnije, ono sto ti nije bilo jasno nekad tad ti postane jasno

Član
Učlanjen(a)
25.08.2010
Poruka
2.919
Знаш виц о Пери "Ложачу"?

"svidja mi se sto poznajes kosmicke zakone, nije ni cudo sto si dublji od svih ovde, prodro si dublje od same biblije"

Да није ствар озбиљна, почео бих да се шалим и смејем на глас. Верујем да је у твом друштву веома забавно и занимљиво. Боље да се и ја уозбиљим да не почнемо стварно вицеве да причамо.

Član
Učlanjen(a)
28.12.2010
Poruka
1.538
hvala bogu da je zabavno, tako i treba da bude a ne tmurno i tuzno, to sto ja njega razumem zato sto su i meni kosmicki zakoni veoma jasni i to je veoma bitna stvar, ali ti to tesko da ces ikad razumeti jbg umes da pricas o hriscanstvu u aziji i indiji a verujem da ne znas ni ko je to hriscanstvo prosirio tamo, a da znas ne bi ti bilo drago u to sam siguran

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Ја да се правдам? Човече, "не видиш" речи апостола Петра, говориш да је услов за царство небеско у храни, говориш да је Исус анђео Михаило, и ја да се правдам? Ја радим ово:

5. И где вас не приме излазећи из града оног отресите и прах с ногу својих, за сведочанство на њих. (Лука 9)

14. А ако вас ко не прими нити послуша речи ваше, излазећи из куће или из града оног, отресите прах с ногу својих. (Матеј 10)

Ja nisam to rekao na taj nacin kako ti to iznosis, da je uslov za carstvo nebesko u hrani, vec sam dao par komentara o onome sta biblija govori o zakonima zdravlja i zdrave ishrane koje je Bog upravo uspostavio kako radi naseg fizickog tako i duhovnog dobra, i iz razloga sto nas kao nas tvorac poznaje bolje nego sto mi poznajemo sami sebe, i zna da ce konzumiranje odredjenih stetnih namirnica stetiti kako nasem fizickom, tako i duhovnom zdravlju koja su usko povezani.
Prema tome, postovanje ovih zdravstvenih zakona je i te kako uslov za ulazak u carstvvo nebesko, jer Bog ocekuje nase savrsenstvo u svakom pogledu, a to ne kazem ja kako si ti napisao, vec to kaze sama rec Bozja, jer ko sam ja da govorim nesto sam od sebe, osim onoga sto je zapisano u bibliji i sto mi Duh Sveti svedoci.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Za infamous111
Hvala ti na recima, ali nemoj upucivati toliko pohvala, jer neko to moze pogresno da razume..
Osim toga ja sam samo covek kome je cilj da proslavlja Gospoda a ne sebe samoga, ili bilo kog drugog coveka.

Pozdrav

Natrag