Ko je archangel Mihail: Isus bog ili andjeo?

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Koja je ovo arogancija i ruganje. Vidis Shone da te pravi blesavim?
Arogancija i ruganje to jeste, sama "vera" im je takva. Inače on i svi EGWisti mogu samo sebe da prave blesavim. Oni to i jesu.

"Pa eto vidiš da si nesvjesno priznao da je Isus Mihailo. :beee: Sam sebi si uskočio u stomak." - odgovor navodnog bosanca i navodnog učitelja, nastavnika.
Vidi Mire, bošnjo nije pročitao šta sam ja napisao. Još se i sprda.

Ovo sam napisao:

Bog, a ne anđeo! Sotono. Bog. YHWH, ADONAI ELOHIM; EL SHADDAI, a ne Mihael vas i vaše braće Džehovista. Dakle, rekao sam da Isus NIJE MIHAEL.

Nisam ja priznao ništa. Tako da, bošnjo bolje da ne izaziva i da se ne predstavlja lažno kao "nastavnik razredne nastave" jer po ovome ispada da neko ko navodno predaje deci, ako se o deci uopšte i radi, nije sposoban da RAZUME NEGACIJU.

Ko je sada skočio sam sebi u stomak? :p

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Ti si jos gori od njega jer ga branis.

Ti svu raspravu sveo na lični odnos. Toliko o tvojim arg.

Koja je ovo arogancija i ruganje. Vidis Shone da te pravi blesavim?

Shone može da se čita i sa Š. Miroslav je postao zamjenik Slapa, sada imamo hijerarhiju, Slap, Mire, Dart i Antonija na 3. mjestu.

Naravno da sam zaobisao jer necu da se svadjam ali ti hoces!

Hoćeš reći nemaš arg.

Ti bolujes od toga "da nas ponizis"

To ej tvoj duh znamo šta si davao za Kainosa. A i za sve nas. Tebi je cilj provokacija.

To ti je jedina duhovna hrana.

da oboris, pobijes, rasturis, popljujes i razrusis sve nase!

A sve to smo vidjeli od tebe.

Ovo je totalno arogantno, oholo i bezobrazno. Ni malo dobrote i ljubavi u sebi nemas, samo bezobrazluk. Ti ne volis ni ljude, ti ih samo optuzujes a sebe i adventizam neprestano uzdizes!

Vidiš da ne smiješ o temi ništa reći.

Suci 2,1 Anđeo Jahvin dođe iz Gilgala u Bokim i reče: "Izveo sam vas iz Egipta i doveo vas u zemlju koju sam vam obećao zaklevši se ocima vašim. Rekao sam: `Neću raskinuti Saveza svog s vama dovijeka

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Na pitanje ko je Mihael odgovor je jednostavan. Arhanđeo, general Nebeske vojske, u svemu podređen Onome Koji Jeste, i Njegovoj reči. Sektaška pod pitanja i verovanja kako je Mihael u stvari Isus, isti, tj sektaški otpad, može da okači mačku o rep. Ili da baci u smeće, po volji. Isus je nadređen Mihaelu, Gabrielu, Rafeaelu i ostalim arhanđelim, anđelima, prestoljima i gospodstvima.

Isus je ONAJ KOJI JESTE, YHWH ADONAI ELOHIM, EL SHADDAI, EL ELYON, anđeli su samo stvorenja, duhovna, ali samo stvorenja.

Ta pisano je, ili su sektaški zombiji zaboravili: "Kome od anđela reče TI SI SIN MOJ DANAS TE RODIH"

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Na pitanje ko je Mihael odgovor je jednostavan. Arhanđeo, general Nebeske vojske, u svemu podređen Onome Koji Jeste, i Njegovoj reči. Sektaška pod pitanja i verovanja kako je Mihael u stvari Isus, isti, tj sektaški otpad, može da okači mačku o rep. Ili da baci u smeće, po volji. Isus je nadređen Mihaelu, Gabrielu, Rafeaelu i ostalim arhanđelim, anđelima, prestoljima i gospodstvima.

Isus je ONAJ KOJI JESTE, YHWH ADONAI ELOHIM, EL SHADDAI, EL ELYON, anđeli su samo stvorenja, duhovna, ali samo stvorenja.

Ta pisano je, ili su sektaški zombiji zaboravili: "Kome od anđela reče TI SI SIN MOJ DANAS TE RODIH"

A što nisi komentarisao stihove koje sam dao i kao i ovaj tu iznad?

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Očekivani odgovori "biblolatora" koji i ovaj SVETI DAN koriste da lupetaju i iznose "argumente". No, iskreno baš me briga šta će "učo" da odgovara.

Ponoviću:

Ah, da. I Trojstvo nije omega otpad. Nema Istražnog postupka, Shabat je samo senka, Mojsijev zakon ne obavezuje Hrišćane, Adventisti tačnije EGWisti nisu Hrišćani, nema Enoha na Saturnu, ISUS je Bog, Shabat nije pečat Boga živoga.... i najvažnije od svega "malo svetlo" je lažov, prevarant i plagijator.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Očekivani odgovori "biblolatora" koji i ovaj SVETI DAN koriste da lupetaju i iznose "argumente". No, iskreno baš me briga šta će "učo" da odgovara.

Ponoviću:

Ah, da. I Trojstvo nije omega otpad. Nema Istražnog postupka, Shabat je samo senka, Mojsijev zakon ne obavezuje Hrišćane, Adventisti tačnije EGWisti nisu Hrišćani, nema Enoha na Saturnu, ISUS je Bog, Shabat nije pečat Boga živoga.... i najvažnije od svega "malo svetlo" je lažov, prevarant i plagijator.

Bilo bi smiješno da nije žalosno, uopšte se ne smiješ osvrnuti konkretno na stih koji sam dao.

Hošea 12,5 S Anđelom se borio i nadvladao ga, plakao je i zaklinjao ga. Našao ga je u Betelu i ondje mu je govorio.

Hošea 12,6 Da, Jahve, Bog nad Vojskama, Jahve je ime njegovo.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Shone može da se čita i sa Š. Miroslav je postao zamjenik Slapa, sada imamo hijerarhiju, Slap, Mire, Dart i Antonija na 3. mjestu.
Hvala sto si me unapredio ali Slapa ne moze niko da zameni..

To ej tvoj duh znamo šta si davao za Kainosa. A i za sve nas. Tebi je cilj provokacija.

Vidimo ko ovde provocira sirom celog foruma. A ja sam vas rakrinkao kao prevarante!

Vidiš da ne smiješ o temi ništa reći.

Necu da se svadjam. To je tvoj posao da izazivas, a nisi me dovoljno izazvao. Pokusaj malo jace! Mozda neku grublju rec da uputis? :)

A što nisi komentarisao stihove koje sam dao i kao i ovaj tu iznad?

Hošea 12,5 S Anđelom se borio i nadvladao ga, plakao je i zaklinjao ga. Našao ga je u Betelu i ondje mu je govorio.

Hošea 12,6 Da, Jahve, Bog nad Vojskama, Jahve je ime njegovo.

On ne vidi tvoje postove pametnjakovicu, blokirao je i tebe i ostale bezobraznike, jer nece da se svadja.. Jedino se vi svadjate, da nemate s kim svadjali bi se sa samima sobom.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
On ne vidi tvoje postove pametnjakovicu, blokirao je i tebe i ostale bezobraznike, jer nece da se svadja.. Jedino se vi svadjate, da nemate s kim svadjali bi se sa samima sobom.

Zašto bih gledao postove nekoga ko nije moje vere? Zašto bih se trovao herezama i apostazama? Ne, Mire, ja zaista ne želim da se svađam, ali ako me izazove biće belaja. Video sam ja sada njegove "stihove" i kažem pih, jer ništa ne znače. Prazna lupetanja arogantnog stvora koji ne zna šta će sa sobom pa izaziva i levo i desno.

Sa samima sobom? Pa oni se i svađaju sa samima sobom, neko ko veruje u naučnu činjenicu da je zemlja sfero uz verovanje da je sve stvoreno za samo šest zemaljskih dana, i čija je proročica tvrdila da je na gasnom gigantu do koga je doletela na krilcima srela Enoha nije baš da nije sklon svađanju sa samim sobom. Da ne govorim o paranoji po kojoj su i oni i njihova zombirana braća po babu Mileru džehovisti poznati.

ISUS NIJE ANĐEO, niti je i jedan anđeo Onaj Koji Jeste, ma šta nakaradni prevodi i tumačenja iznosili:

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
ISUS NIJE ANĐEO, niti je i jedan anđeo Onaj Koji Jeste, ma šta nakaradni prevodi i tumačenja iznosili:

Onda i biblija izmislja kada Boga naziva andjelom.

"A
anđeo reče: Ne diži ruku svoju na dete, i ne čini mu ništa; jer sada poznah da se bojiš Boga, kad nisi požalio sina svog, jedinca svog, mene radi" ( 1 Mojsijeva 22. 12 )

"I javi mu se anđeo Gospodnji u plamenu ognjenom iz kupine. I pogleda, a to kupina ognjem gori a ne sagoreva.
I Mojsije reče: Idem da vidim tu utvaru veliku, zašto ne sagoreva kupina.
A Gospod kad ga vide gde ide da vidi,
viknu ga Bog iz kupine, i reče: Mojsije! Mojsije! A on odgovori: Evo me" ( 2 Mojsijeva 3. 2 - 4 )

Dakle, stari zavet samog Boga naziva Andjeo.

Naravno, u bibliji Bog Otac, Gospod Isus Hristos, i Sveti Duh su vecna ne stvorena bica koja cine Boga.

Ovde se radi o ulogama Bozanskih licnosti u planu spasenja.

Tako postoje uloge Gospoda Isusa poput "ZAVETNI ANDJEO KOJI JE VODIO IZRAILJ U STAROM ZAVETU I RAZGOVARAO SA MOJSIJEM, ILIJOM, ITD"
Dalje postoji uloga "ARHANDJELA MIHAJLA - PREDVODNIKA NEBESKE VOJSKE"

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Onda i biblija izmislja kada Boga naziva andjelom.

Pa vidiš da se oni ne smiju osvrnuti na stihove koje smo dali.

Nema nikoga da junački radi sa mnom u tom osim Mihaila, kneza vašeg. ( knjiga proroka Danila 10. 18 - 21 )

ISUS KNEZ: I od Isusa Hrista, koji je Svedok verni, i Prvenac iz mrtvih, i Knez nad carevima zemaljskim, koji nas ljubi, i umi nas od greha naših krvlju svojom;

Natrag