Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
A od ove teme su pobjegli.
Nisu u stanju da ospore nauku Biblije koju iznosimo.
Ajde sto oni nisu u stanju da obore to je tacno. Ali da vi nista drugo i ne umete nego da ljude oterate i to je tacno!
Zar vam pali ova taktika?
Koga ste vi obratili od njih?
Nikog zivog!
Takvo propovedanje je kontraproduktivno, taj tvoj arogantni stav pa makar i bio u pravu nikada nikog privuci Hristu nece!
Ajde sto oni nisu u stanju da obore to je tacno. Ali da vi nista drugo i ne umete nego da ljude oterate i to je tacno!
Zar vam pali ova taktika? Koga ste vi obratili od njih? Nikog zivog!
Takvo propovedanje je kontraproduktivno, taj tvoj arogantni stav pa makar i bio u pravu nikada nikog privuci Hristu nece!
A sta onda hocete, da pljujete po nama?Mi vas nismo ni došli da obraćamo, ne sipa se novo vino u stare mijehove
Tačno, nikog živog, duhovne mrtvace ne možemo obratiti.
Tipično prebacivanje odg. na druge ( u ovom slučaju mene) jer duboko osjećaš u sebi da je ono što mi iznosimo istina, ali ne želiš da je prihvatiš.
Zato ne smiješ ni riječ o temi.
Ako nastupas arogantno niko te nece slusati! Jer ti imas problem greha.Istina ce jedne privuci, druge oterati, tako je bilo u vreme Hristovo, i tako ce biti do kraja istorije sveta.
Ljudi odlaze i dolaze, iz razloga jer im se istina svidja ili ne.
Sve drugo su ljudski faktori.
A sta onda hocete, da pljujete po nama?
Eto pljujete!
Ko ti se suprotstavljao na ovoj temi govoreci da nije istina? Suprotstavljam se nacinu iznosenja..
Opet projekcija.
To ti hoćeš i radiš svo vrijeme.
Kroz popljuvavanje.
Kako nemam jel sam rekao da je Isus Bog i da tu nema ni govora da je andjeo?Naravno da nećeš ništa reći o temi jer nemaš nauku u Bibliji.
Isus Navin se morao izuti pred anđelom.
Sta treba da kazem da bi ti bio zadovoljan? Napadas nas na temi oko koje se slazemo. To je katastrofa!