- Učlanjen(a)
- 07.07.2014
- Poruka
- 18.400
Ja sam poslednji koji radim u delu individualno sireci vest o poslednjim dogadjajima tu i tamo.
A zar i tripo ne radi zajedno s tobom "na djelu"!? Zašto onda ovako jednodušno nasrćete na Kristovu Crkvu i na nas kršćane?
P.S. Na koncu, ako te je Bog zaista za to ovlastio i postavio, a ti ništa nisi napravio, onda ćeš i Bogu račun polagati za svoju "jalovost". I svi na ovom forumu su svjedoci da ovdje nisi propovjedao Evanđelje Isusa Krista, nego si branio "proročicu plagijatoricu" koja je bogohulila naučavajući kako je 22.10.1844. Isus završio posredovanje za grešnike i kako je tada završilo vrijeme pokajanja i spasenja za grešnike.
S braćom i sestrama, nakon što je prošlo vrijeme četrdeset i četvrte, ja sam vjerovala da se grešnici više ne mogu obratiti,...... (Ellen White, Letter 24, 1874, cited in MR, vol. 8, p. 229.)
I koliko dugo su nakon završetka 44-te 'Ellen White & pajonirs' ovakvu bogohulnost vjerovali i naučavali. Evo "iz usta" samih subotara:
"Gotovo deset godina rad je bio ograničen na okupljanje onih koji su prihvatili poruku prvog anđela." (Review and Herald, 7. rujna 1916.)