Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Demoni izazivaju bolesti, zemljotrese, oluje, poplave itd.
Zar sam ja govorio da "demoni izazivaju zemljotrese poplave i oluje"? Ti si nesto gadno pobrkao.. Ja sam samo rekao da takve stvari ne uzrokuje Bog, i da to nisu nikakvi sudovi Bozji, vec znakovi kraja..Ja to nisam tvrdio vec tvoj brat po veri Mire.
Znaci, ako nisi vakcinisan nema putovanja do daljnjeg.
Ne bi me cudilo da vlade drzava urede po crkvsma da izmene biblijski tekst koji kaze "KO NE RADI NE TREBA NI DA JEDE" i umesto toga napisu "KO SE NE VAKCINISE NE TREBA NI DA JEDE"
Ali hajde da za sada to tumacimo kao preventivu od sirenjs zaraze, i da ne preudiciramo da se radi o nekakvoj zaveri.
Ja i dalje smatram da su ove stvari kao preventiva. Strah je veliki i može se donekle i razumeti ovako oštar postupak Angele Merkel.
Mire, jesi napisao da to sve radi djavo, mislim da si to pidao u privatnoj poruci, nisam siguran.
Zemljotresi poplave i oluje su znaci priblizavanja kraja, i oni su uzrokovani poremecajima u prirodi. Hristos kaze da ce se "i sile nebeske pokrenuti", sto znaci da su to prirodne manifestacije koje ne cini sam Bog, vec su uzrokovane poremecajima u prirodi..
Sve je to agenda, koja ce se ostvariti narednih godina koje dolaze. Da li je to za 20 - 30 ili vise godina, potpuno je nebitno..