Mire, vidim da koristiš matricu "brojki" koje je pogrešno. Pogrešno je gledati kroz brojke već po rasprostranjenosti. Ovo je rasporstranjenije nego i jedna druga do sada bolest. I još se ne zna dokle će ići i šta biti. Daj Bože da ovo za godinu dana nestane skroz ali teško.
Nego sta treba da gledam? Upravo i jeste problem sto se nabijaju brojke i sto su netacne! Rasprostranjena je korona malo sutra! Sta je sa Kinom, koliko ima obolelih? Odradili posao pa sada kod njih vise nema..
Sta je sa Belorusijom?
Brojke se nabijaju namerno!
Nikakav problem za razumeti. Korona vidrusi postoje od pre ali ovaj je nov. Čak su neki mogli i predvideti samo ovako gledajući, stručno lekarski, moglo se predvideti
Jeste pa su predvideli mesec dana pre izbijanja, cika Bil Gates u saradnji sa John Hopkins Health centrom i svetskim ekonomskim forumom, su imali su pokaznu vezbu tj. simulaciju izbijanja korone (snimljen je i video), u kojoj je sve do detalja lepo opisano sta ce se desavati, znaci do detalja i sve se doslovce dogodilo, osim sto je ime virusa drugacije! [potrazi na youtube 'event 201'].
Znaci, pojava virusa u aziji, toplotni senzori na aerodromima, atipicno prenosenje, prvo sa zivotinje na coveka, pa sirenje virusa preko putnika u avionu, virus obuhvata ceo svet, ljudi ne veruju vlastima misle da ih oni truju, antivakcinaski lobi, broj oblelih i umrlih..
Apsolutno se sve podudara!
Pa mora da su oni "proroci"!
I sta briga svetski ekonomski forum za pandemiju? Pa svako ko je iole pametan shvatice sta je u pozadini, ne moram ja da govorim!
A vidi sad ovo, 1950-ih su jos rekli sta nas ceka (kao slucajno):
Sa druge strane postoje i "kontakti" verovatno sa višim silama tih moćnika u svetu i one mogu dojaviti šta će se desiti. Dakle, ne radi se o planskoj akciji.
Jok ne radi se o njihovoj akciji! Prvo je u sredistu svega globalizam i ekonomski interes, a potom porobljavanje coveka i tek na kraju satanisticka pozadina. Ima svega po malo..
Nije slucajno virus izbio bas u kini. Americki dolar je u pocetku bio vezan za zlato, a onda je poceo da se urusava pa su ga vezali za naftu. Danas je poznat kao "petro dolar". I bas zato su svi ratovi na bliskom istoku, zbog nafte. Dolar oscilira u zavisnosti od vrednosti nafte! Devizne rezerve zlata nemaju dans bas nikakvu vrednost (niti amerika ima zlato).
Kinezi su svoj juan takodje vezali za naftu, i bas kad su to uradili, poceli su da se uzdizu na lestvici, sto preti urusavanju dolara. Juan je poceo da jaca a dolar da pada, i oni to ne mogu dozvoliti. Juan bi za par godina postao svetska valuta. Bas 2019. je juan skocio, i tada izbija ov epidemija.. Kinezi se potom stigmatizuju, zaustavlja se ekonomija itd..
Amerikanci jedino farmako - industrijom mogu podici dolar, jer to im je jedino preostalo da pumpaju pare , jer nemaju pokrice. Nista cime bi podigli dolar, pa sad nabijaju cifre. Obicno pranje para, dok ne smisle drugi nacin, dotle mi necemo izaci iz ove krize. To ce trajati narednih desetak godina.. Verovatno ce i kriptovaluta (bitkoin) biti zamena za sve postojece valute, vec se radi na tome...
Dakle u pozadini svega je najpre ekonomski interes, da se bogati ucvrste i da sacuvaju svoje bogatstvo. Da se amerika sacuva od urusavanja jer tamo je dom svih svetskih mocnika, a potom tu je i religiozno satanisticki model koji se zeli implementirati, jaca kontrola ljudi, centralizacija moci itd.. Uz sve to ide i prica o zigosanju, jer ljudi i jesu za njih samo stoka koju treba jos bolje kontrolisati!
A ovo što brišu rade upravo u smeru da navedu na lažni trag...ljudi misle "e sad smo ihprovalili".."to je to" ali nije TO TO
Na koji nacin je to lazni trag? Da li ti znas da je jos 2017. —18. Julijan Asanz objavio prepiske svetskih lidera u kojima oni privatno govore da su uspeli stvoriti poslusno stanovnistvo ali da im internet predstavlja najvecu pretnju, i da ga treba sankcionisati? Ubrzo nakon toga pocinje cenzura internet sadrzaja, prvo je to bila ravna zemlja da bi potom obuhvatilo i sve ostale stvari, a vrhunac je Covig epidemija pa sankcionisanje cak i pdedsednika SAD na twiteru. Jedino svoje vestice i vanzemaljce ne sankcionisu! A kada je u pitanju zdrav zivot recimo i produzenje zivota, onda je to nadrilekarstvo!
Koliko znam daju se pre svega vitaminske doze...a za lekove standardno ne znam koje daju a da su za sidu i malariju? Mislim da se radi o nečemu novom što zaista na šta još nemamo odgovor...potpuni odgovor. Ja se nadam leku za koronu..ako Bog da. Tada ćemo moći da kažemo da živimo normalno kao pre korone.
Jovane, neces ti nikada ziveti normalno! Jer oni uvode "novo normalno"! Gde ce ljudi biti jos jace kontrolisani!
Ipak mi smo i ranije imali brojne resete.. I svet je odavno globalizovan, od II svetskog rata na ovamo, sa amerikom na celu i dolarom kao vakutom. Dok je sadasnja globalizacija u cilju jos jaceg utvrdjivanja pozicija mocnika, svetskih bogatasa koji zele da ostanu nedodirljivi, da sacuvaju sebe i svoje bogatstvo. Oni zele svetsku vladu, da sve odluke idu iz jednog centra i sa jedne pozicije. Tako im je lakse da upravljaju tokovima i novcem. Oni plen dele medju sobom i nema tu velike razlike medju njima. Imaju isti interes, a to je novac. Ako pogledas istoriju, u ameriku su se pocetkom 17-18. veka doselili svi bogatasi. Na dolaru je ciji znak, piramida, to su oni!
Naravno iza toga stoji i okultno, ali novac je mamon, kojeg oni obozavaju..
Koliko znam daju se pre svega vitaminske doze...a za lekove standardno ne znam koje daju a da su za sidu i malariju?
Lekovi za sidu i malariju, to je iz medicinskih dokumenata, ne pricam ja vec doktori.. Hlorikin je za malariju.. Vitaminski lekovi su za blaze slucajeve, sto vec odavno uzimaju kod kuce, ali kad dospes u bolnicilu onda te lepo otruju..
Dobro, vreme će pokazati. Još ne znamo mnogo toga u vezi ovog vidusa..tako da će trebati vreme da imamo potpuniju sliku.
Meni je apsolunto sve jasno, i zao mi je sto i drugima nije jasno da je sve fabrikovamo, i da iza svega toga stoje njihovi interesi. Mi se iz ovoga necemo izvuci jos dugo dugoo.. A kad se jednom budemo izvukli - pod znacima navoda "izvukli", svet vise nece biti isto mesto za zivot!
Evo ti cika Bill Gates, glavni virusolog bez i jednog dana medicinske skole, sa knjigom na stolu (plava knjiga) , koja nosi naslov - "kako lagati uz pomoc statistike" (sto ti govori sta?) :