Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poruka
- 13.330
Ajde i to da proverimo..Hajde pogledaću za ovaj konkretan citat ako te zanima pa da ga malo prostudiramo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ajde i to da proverimo..Hajde pogledaću za ovaj konkretan citat ako te zanima pa da ga malo prostudiramo.
Pa bas je to formalizam hvatanje za tudju rec ne uzimajuci smisao napisanog! Nisi ti ni formalista nego bezobraznik!
Mire, on i ne ume da pojmi razliku između formalizma i dubokog razumevanja. Nije mu poznata činjenica da saznati, nije isto što i shvatiti. No takav im je program.
Ajde i to da proverimo..
Mire, on i ne ume da pojmi razliku između formalizma i dubokog razumevanja. Nije mu poznata činjenica da saznati, nije isto što i shvatiti. No takav im je program.
Ja tebe nikako nerazumem , pa jasno je daje ISUS bijo muško , ali je rođen od žene . Bog može biti što god hoće , zato i jeBog . Tisi ko i ovi zamotani , tibi dati žene budu sluškinje,sva sreća da živimo u srcu EVROPE , pasuti želje samo sanZar Isus nije muško, samo to nije bitno, nije postao čovjek radi toga.
Dođe mi da se nasmijem, a ovo je u stvari žalosno. Opet projekcija.
a tebe nikako nerazumem , pa jasno je daje ISUS bijo muško , ali je rođen od žene . Bog može biti što god hoće , zato i jeBog . Tisi ko i ovi zamotani , tibi dati žene budu sluškinje,sva sreća da živimo u srcu EVROPE , pasuti želje samo san
Ma on je bio teski formalista dok je kao mali isao u pravoslavnu crkvu i sad misli da su svi takvi.
Svaku temu je vec zagadio svojom arogancijom.
Dok mi hocemo lepo razgovarati o teoloskim stvarima on dolazi sa doskocicama.
Nego, bas me briga za njega.