Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ja se ne žalim, doduše jeste trenutno malo vrućina...:lol:
Čuj ne žali se...malo vrućina...Pa to ti je tek počelo ''zagrevanje''...Tek ćeš ti da osetiš šta je vrućina...:lol:
Odavno nisi pomenula pakao, mora da te je sve ovo bas "dotaklo" :lol:
E moja Senid...Sinoć sam otišla na spavanjac pod ''sedativima''....Popila sam Andol...Znam, znam..koliko je taj lek ''opasan i jak'', ali nisam imala drugog izbora...:lol:

Da te ne poznajem pomislila bih da si se uplašila od povreda na forumu! :lol:
Ma taman posla...Ja se sada više brinem za Deatha...Tek mu je počelo ''zagrevanje'' a već mu je malo vrućina..Pa se pitam kako će mu biti kad počne da ''ključa''....:lol:
Da te ne bunim draga Mars, moram da ti objasnim..Zbog takvih ''škrtih'' kao što je det izmišljen je pakao...A on je već korakom u njemu...:lol:
Hvala na hvala,ali stvarno nisam znao koja si,ali sad kad smo se upoznali....bice tu svacega,evo ja cu ti dam zlato.Nemam puno ali sa tvojim investicijama bice jos jedan bankrot,kud svi tu i mali radojica
Znaš šta, nemoj mnogo da me plašiš :what:
Nego usmeravaj tih par zlatnika na moj ''štek'' a ne da ovde daješ ''lažna obećanja''...Pomisliće ljudi da si mi ih već ''donirao'', a nisi...:acute:

Šalu na stranu...Dobro ti nama došao..:) Niti sam ja materijalista, niti su ovi ljudi loši prema meni i ja prema njima. Ovo je jedna sjajna ekipa ljudi koja se na ovom forumu lepo zabavlja. Ako želiš da se našališ sa nama, uvek si dobrodošao iako ti i nije bila namera da ostaneš..
Kao što vidiš, već smo te prihvatili...

Ako misliš da si upoznao varaš se, nemaš pojam koliko je ona namazana...prvo je jeftino prokockala svoje zlato i sad na sve načine pokušava da ga vrati a kao baš je briga. Vrlo opasna i nezgodna osoba :lol:
Znaš šta, prvo sam mislila da sam bila pregruba sa prethodnim komentarom, ali sada kad vidim koja ''zloba'' iz tebe ''izbija'' već pokušavam preko ''nebeskih'' veza, da ti pojačam malo ''temperaturu''.....stink.
:lol:
I da imas na isto mu dodje, kod Dum ti je bankrot zagarantovan :lol:
Sendi, ja prosto ne mogu da verujem da si TI ovo napisala... :lol:

Što se tiče tematike "uspelih" investicija, Dum (a ne svetska ekonomska kriza) je bila inspiracija Parkeru i Stounu za ovu epizodu: yes3 stink.
E, jes..Ti mu dođeš ko ''šlag na tortu'' sa sve ''crni lukac''....:lol:

Mesto da kažeš: ''Gde si Dum, strašno su mi nedostajale tvoje pametne misli'', ti odmah ''ujedaš''...Vidim ja da ti čezneš Deathu, da praviš društvo....
''Pakleni momci''....:lol:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
E, jes..Ti mu dođeš ko ''šlag na tortu'' sa sve ''crni lukac''....:lol:

Mesto da kažeš: ''Gde si Dum, strašno su mi nedostajale tvoje pametne misli'', ti odmah ''ujedaš''...Vidim ja da ti čezneš Deathu, da praviš društvo....
''Pakleni momci''....:lol:

A što bih lagao ljude? :lol:

Evo ti dobar klip za "lukac"... stink.

Poslednja izmena od urednika:
Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Dum, da ti objasnim, život nije samo posao i život nisu samo stranke, postoji i slobodno vreme i pljeskavica sa lukom. yes3 stink.
Interesantna transformacija u svega 2 posta. :mrgreen:
Slušaj bre Tito, ja znam šta je slobodno vreme...I tada sam van...A to je odmah posle posla......Ne bih ja pojela tu ''lučinu'' da mi platiš...Ja sam žensko sa manirima...To mogu jesti kad sam kod kuće, ili u kući, ako mi se baš prohte...
A ti ''đipaj'' taj lukac kol'ko oš, baš me briga...:lol:
Dok sam putovala gradskim prevozom, pogotovo leti, najgore je bilo kada uđe tako neko ko se najeo nekog jela sa lukom, pa kad se pomeša sa ''vrućinom, gradskom gužvom i raznoraznim mirisima''....Komentar ne treba...yes3

(Napravih od tebe ''tvora'' :lol:, ne ja samo pričam razloge zbog čega sam protiv...A svakako je pljeskavica ukusnija sa lukom, ali to kod kuće)

A ono drugo za urnebes sam dodala da baš ne bude spamovanje...(Bože sačuvaj, kad sam doživela da se pravdam :lol:)
A gore si dodao neki You tube, to ću tek večeras da vidim...:evil:

A hvala nemam, potrošila na ''take'' kao što si ti....:lol:

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Dum baš su ti dugi komentari ali danas ali moram ti dati savet, besplatan...računa se samo broj postova ne povećava se količina zlata ako su ti komentari duži :lol:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
U ogovaranju Delije - ne učestvujem!smile3
Znate da sam slaba na šumadijski klan - tako da...sorry
Vaše tehnike su Deliju i dovele do toga da se razgoropadi.:D Onakav mladić!yes3
Što se foruma tiče... sad idem da nađem temu Zabranjujem!:-|
Pa ćeš da vidiš draga Sendi kako radi...:angfdl::lol:
Tako je Mars, nemoj da veruješ u falš komentare koje serviraju Dum i Sendi na forumu. :D Lepo ti ja rekoh pre neki dan, da Dum mora svakog dana da napiše da je najbolja, najpopularnija...brzo utone u sanjarenje. stink. Tvoji komentari treba za Dum i Sendi da su poučan primer kako treba pisati na forumu. :D

koja je bre ta?
Dum je samoproglašena zvezda, ljubitelj kičerajskog programa tv Pink koja uživa u opserviranju same sebe. stink. Sa svojom drugaricom Sendi su se pretvorile u fabriku za proizvodnju laži. :lol:

Član
Učlanjen(a)
04.08.2011
Poruka
23
aaaaaaaaa gresis,ja sam dosao da ostanem nego me naljutio jedan iz komsiluka pa rekoh sad cu da se brisem iz svih registara u znak protesta,ali birokratija moja ti,NE DAJU.

Nema veze,hvala na dobrodoslici i svima vama ostalima.

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Šalu na stranu...Dobro ti nama došao..:) Niti sam ja materijalista, niti su ovi ljudi loši prema meni i ja prema njima. Ovo je jedna sjajna ekipa ljudi koja se na ovom forumu lepo zabavlja. Ako želiš da se našališ sa nama, uvek si dobrodošao iako ti i nije bila namera da ostaneš..
Kao što vidiš, već smo te prihvatili...

...i nadam se da ces se uskoro napuniti zlatnicima pa da te opeljesim, moja banka ti je uvek na usluzi
yes3

Posteno, Dum, posle kazu da na kvarno "pljackas" :D

Sendi, ja prosto ne mogu da verujem da si TI ovo napisala... :lol:

Cesto ni ja ne mogu da poverujem sta sam napisala :lol:
Oprosti, ne znam sta mi bi... Znam, znam, uskoro cu i ja polako ka paklu samo da dobro smestis ove vece "gresnike" i "potegnes" svoje "nebeske" veze :lol:

Tvoji komentari treba za Dum i Sendi da su poučan primer kako treba pisati na forumu. :D

Jesi razumela, Dum? :lol:

Sa svojom drugaricom Sendi su se pretvorile u fabriku za proizvodnju laži. :lol:

Dobro, drugar, samo seti se koliko smo te hvalile, zato i jesi ovakav kakav si pa ti sad kazi da prosipamo lazi, sapleti samog sebe :blum3:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Dobro, drugar, samo seti se koliko smo te hvalile, zato i jesi ovakav kakav si pa ti sad kazi da prosipamo lazi, sapleti samog sebe :blum3:
Da, sećam se koliko ste me hvalile: budala, laže kao pas, sa mnom nešto nije u redu, ludak...čudne su te vaše pohvale. stink. Ali ja nikada neću pristati da dam Dum 50 zlatnika koje mi svakodnevno traži, samo da bi me pohvalila. stink.

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Da, sećam se koliko ste me hvalile: budala, laže kao pas, sa mnom nešto nije u redu, ludak...čudne su te vaše pohvale. stink. Ali ja nikada neću pristati da dam Dum 50 zlatnika koje mi svakodnevno traži, samo da bi me pohvalila. stink.

:lol:
To je sve trebalo da bude protumaceno u pozitivnom kontekstu, opet nas nisi razumeo yes3 :D

Ako, to je stav yes3 . Ni ja vise necu da prihvatam tvojih 50 zlatnika da bih te hvalila po forumu yes3 :blum3:

Natrag