Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Pozdrav i za drugaricu koja uživa u svom narcisoidnom samoobožavanju, Dum.
ulibki-563.html
ulibki-563.gif
Pozdrav i za ''Volim samo sebe i sve koji vole mene'' drugara :ghjytun:...:hi:

Nelagodno se osećam, kada nema nigde na vidiku tvog ''bezgraničnog hvalisanja''...:haha:

Poklanjam svima ovu veselu pesmicu...:):dance3:

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Pozdrav Dum. :hi: Kako si? Da li još uvek gajiš nadu, da ćeš postati popularna?
raz_089.gif
Da li si i danas spremna da kreneš, u osvajačkom pohodu za prvu zvezdu foruma?
raz_089.gif

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Pozdrav Dum. :hi: Kako si? Da li još uvek gajiš nadu, da ćeš postati popularna?
raz_089.gif
Da li si i danas spremna da kreneš, u osvajačkom pohodu za prvu zvezdu foruma?
raz_089.gif
Prvo, pozdrav pozitivcu...:hi:

Naravno da ''nade'' nisu pale...Kao što i sam nick govori...Ne predajem se...Jeste malo zatišje, ali to je zato što ja nisam imala dovoljno vremena, a ne zato što sam pala u zaborav yes3...Znam, znam, sigurno ćeš nešto ''pakosno'' da smisliš, ali ipak nema smisla da budeš totalno dezinformisan...

Elem, u planu mi je osmišljavanje ''printa'' za majice sa mojim likom...Hemijske i upaljači sa mojim imenom i sa mojim mudrim mislima...Naravno imam još puno toga što sam zamislila...Veliki je to ''projekat''....Ne postaje se svaki dan ''zvezda''...:lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Naravno Alkosu, da je pesma vrh...Ovo je Klub u kome se sluša dobra muzika...yes3

A ovo moram ovde da postavim...Tamo bi bilo spam..

Ako si već pokušala razgovorom da iznadješ rešenje problema i to nije uspelo - pokušaj delima! Ukratko: ili i ti uradi nešto slično, pa ga napravi ljubomornim (malo ljubomore nije na odmet u dugim vezama) ili saseci sve "do panja"...[/B]

Kako lepo Vuk daje savete, ili u prevodu ''Uzmi budak i pravo u čelo''...:lol: ubi ''gada...

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ma, mislio sam na varijantu "oteraj ga u P.M."...
Možda bih trebao da objasnim tamo...da ne bi ova snaša stvarno uzela budak i utukla mučenog čet-era na spavanju...

Obzirom da sinoć forum nije radio, moguće je da je čet-r ''gotov''...utepan je...:lol: Šta ti je loša tehnologija...

Ja uvek pođem od toga da nisam čula šta druga strana kaže, pa dam neku ''blažu'' varijantu...Ali i ja sam od tih koji bi ga oterali u P.M.

Međutim, sve je ralativno, ima mnogo ljudi koji su na netu, a to nema neke veze sa razmenom emocija, već sa druženjem...

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Obzirom da sinoć forum nije radio, moguće je da je čet-r ''gotov''...utepan je...:lol: Šta ti je loša tehnologija...

Ja uvek pođem od toga da nisam čula šta druga strana kaže, pa dam neku ''blažu'' varijantu...Ali i ja sam od tih koji bi ga oterali u P.M.

Međutim, sve je ralativno, ima mnogo ljudi koji su na netu, a to nema neke veze sa razmenom emocija, već sa druženjem...

Dum, odavno smo shvatili da ti nisi emotivna i da ljubav meriš kroz novac yes3

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Prvo, pozdrav pozitivcu...:hi:

Naravno da ''nade'' nisu pale...Kao što i sam nick govori...Ne predajem se...Jeste malo zatišje, ali to je zato što ja nisam imala dovoljno vremena, a ne zato što sam pala u zaborav yes3...Znam, znam, sigurno ćeš nešto ''pakosno'' da smisliš, ali ipak nema smisla da budeš totalno dezinformisan...

Elem, u planu mi je osmišljavanje ''printa'' za majice sa mojim likom...Hemijske i upaljači sa mojim imenom i sa mojim mudrim mislima...Naravno imam još puno toga što sam zamislila...Veliki je to ''projekat''....Ne postaje se svaki dan ''zvezda''...:lol:

Naravno da nisi pala u zaborav, vidi se da i forumaši ne mogu bez tebe, postala si forumska nužnost. yes3 stink. I ne brini, neću bti pakostan, ja kad pišem o tebi, uvek sam radostan. stink.

Vidim da ovo što si zamislila, si sprovela u delo. Izgleda da sam se ja prevario, kada sam rek'o da i nisi mnogo popularna. :dont-know: stink.

12950237651294897944pri.jpg

1310650671017.jpg

:D :D :D

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Dum, odavno smo shvatili da ti nisi emotivna i da ljubav meriš kroz novac yes3
CCCCCC...Nikako da zapamtiš....Ne kroz novac Death, kroz zlato.....:lol:

Naravno da nisi pala u zaborav, vidi se da i forumaši ne mogu bez tebe, postala si forumska nužnost. yes3 stink. I ne brini, neću bti pakostan, ja kad pišem o tebi, uvek sam radostan. stink.
Opasno me izazivaš..., al' imaš sreće, ne stojim ti nešto ''sa vremenom'' ovih dana...Ne mogu da ti posvetim nijednu ''naslovnicu''...Nemam kad' :lol:
Drago mi je da ''napredujem'' i da je moja ''populanrost'' dostigla ''vrhunac'', jer vidim da su i starije gospođe čule za mene..Tvoja ''ljubomora'' nikako ne može biti prepreka mom daljem napretku...yes3

Poslednja izmena:
Natrag