- Učlanjen(a)
- 24.02.2010
- Poruka
- 2.775
Može Mars...Volim te ''mišićave''...Taman kad mi dovuče dvae's kubika drva, a onda lepo da ih iscepka...A da ti pošaljem ja Ferdinanda, jak je a nije mnogo pametan? :lol:
Odma' naruči 20 "kubika"![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Može Mars...Volim te ''mišićave''...Taman kad mi dovuče dvae's kubika drva, a onda lepo da ih iscepka...A da ti pošaljem ja Ferdinanda, jak je a nije mnogo pametan? :lol:
Odma' naruči 20 "kubika"![]()
Ti baš ne razumeš šalu??? Dobro, nastavite u troje (Mars68, Belja91, Dumspirospero), da ja ne smetaj. Aj` zdr ...
San Andreas, pa ja se sve vreme šalim...I naravno da razumem šalu..Ali ti je slabo prihvataš...Zaboravio sam da napomenem da je poruka za Dumspirospero a ne za tebe. Izvini ako si se našao prozvanim.
Jaaaao, još ako bi Ferninand znao dobro da rukuje i sa motornom testerom, mogao bi i komšiji Milovanu, malo da pripomogne.....:lol:Ja mislim da je šala ipak, između vas troje (Dum, Belja, San) :lol:
Dum Ferdinand stiže. Čist talenat, samo spremi sekiru!![]()
Jaaaao, još ako bi Ferninand znao dobro da rukuje i sa motornom testerom, mogao bi i komšiji Milovanu, malo da pripomogne.....:lol:
Mars, svaka ti je zlatna...![]()
Marsssssssssssss priznajem ... da mi se sviđaš![]()
Mars, hvla na Ferdinandu...Kako si se samo setila...Nikad ti to neću zaboraviti...:lol:'Oće Ferdinand sve. Dobro čeljade kad ti kažem!yes3
Odoh sad dragi moji. Slatko ste me nasmejali.
Vidimo se.:al: