Član
- Učlanjen(a)
- 02.08.2010
- Poruka
- 535
De si bre Mars68 :blum3:smile3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Tu sam San! Vidim da mi se baš raduješ! :lol:De si bre Mars68 :blum3:smile3
Vidim ja Mars, da se tebi prilično sviđa uloga ''plaćeni ubica''.....:lol:Eto, kako je Blokus požrtvovan :lol: a ne kao vi... pare, slava, aviJoni-kamiJoni...
Nemoj da se sekiraš za postovanje...Ni ja ne znam mnogo toga na ovom forumu...Ali učim polako....:lol:Dum draga!:air_kiss:
Ja sam miroljubiva! Znaš valjda!
Evo vidi i San je doneo srculence na tvoju temu i sve je divno, bajno i sjajno...:-D
Kiše nema, poljubaca ima Sve je pod kontrolom! Mirna sam!:ugeek:
Samo ne znam kad sam postovala a kad ne:grin:
Nemoj da se sekiraš za postovanje...Ni ja ne znam mnogo toga na ovom forumu...Ali učim polako....:lol:
Evo, sad neki dan sam naučila da citiram post, zahvaljujući instrukcijama Sendi...yes3
Nego da te pitam, uvek me je to zanimalo, a vidim da si raspoložena....Pazi sad, ozbiljno pitanje....
Zašto stvarno kiša kruži oko Kragujevca? :lol:
Iz istog razloga iz kog grom neće u koprive. A koji je to razlog? Ko će ga znati!Zašto stvarno kiša kruži oko Kragujevca? :lol:
E znaš koliko mi jde trebalo da smislim tako teško pitanje i ništa...''Džaba smo krečili''Uvek sam se nadala da će me neko pitati nešto ozbiljno na ovom forumu. Najzad.
Odgovor je vrlo složen ali pokušaću da objasnim... seti se kako si ti zaustavljala saobraćaj...
i seti se zapanjenih pogleda posmatrača...:???: i seti se...:dntknw: isto tako ja...
nemam pojma...
zašto kiša obilazi oko Kragujevca! :lol:
Grom neće u koprive, zato što nema mesta gde da stane...Mislim koprive su zbijene...wacko2Iz istog razloga iz kog grom neće u koprive. A koji je to razlog? Ko će ga znati!
Marssssssssssssssss nemoj tako bre. Evo nešto za tebe. Provereno pomažeSve je pod kontrolom! Mirna sam!:ugeek: