Bobi samokritičan, Dragićević želi trijumf i u revanšu!
Crveno-beli su uspeli da slave sinoć u meču protiv Ritasa, a svoje utiske o samoj utakmici izneli su Tadija Dragićević i Boban Marjanović.
Posle trijumfa nad ekipom Lijetuvos Ritasa u prvoj utakmici osmine finala Evrokupa, Crvena zvezda Telekom nastavlja seriju pobeda nad ovom ekipom, započetu još u okviru grupne faze Evrolige.
Tadija Dragićević bio je jedan od najzapaženijih na terenu sa 16 poena, a on ne želi kalkulisanje u revanš meču.
"Šest razlike nije mnogo, ali smo i pre meča znali da nije lako dobiti neku ekipu tri puta. Oni su došli jako motivisano sa željom da čak i pobede. Cela utakmica je bila egal i nismo uspeli da se odlepimo preko deset razlike. Oni su odlično šutirali, dok nam je Kuk pravio puno problema iz pik-en-rola."
"Najbitnije je da smo pobedili. Gledali smo da to bude i poen razlike, samo da pobedimo. Za sedam dana je revanš u Litvaniji, spremićemo se i pokušati da i tamo trijumfujemo."
"Malo smo ishitreno reagovali u trenucima kada smo sticali osetniju prednost. U takvim trenucima te ponese publika, želiš da što pre ostvariš veću prednost. Da smo odigrali malo smirenije možda bi i stekli veću razliku. Ipak, najbitnije je da smo pobedili i zahvalio bih se navijačima koji su nas nosili do pobede." - objasnio je Dragićević u izjavi za zvanični sajt kluba.
Dominantni centar Zvezde Boban Marjanović uvideo je neke greške u igri svoje ekipe, a u revanšu upozorava na vruć teren koji ima Ritas.
"Mislim da smo primali mnogo poena iz kontranapada i dozvolivši im laku realizaciju. Videćemo gde smo pogrešili i odigrati još bolje u revanšu."
"Šest razlike nije malo, idemo tamo sa prednošću što je važno jer i oni imaju vruć teren. Ovaj put sam ja odigrao dobro, sledeći put će biti neko drugi. Mi smo tim i sve radimo jedan za drugog." - zaključio je popularni Bobi.
Revanš meč između Ritasa i Zvezde na programu je naredne nedelje, u sredu u 18:30 časova.