Katolicizam i njegovi plodovi

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Ti si udaren u glavu i nema ti pomoci.
To ne leci ni pshijatrija.

Hristos da, ali ti Hrista neces.

Ti si uljuljkan u svojoj mrznji, i tebi je sasvim lepo.

Ali tesko takvima ako se ne pokaju.

A otvorice ti se oci jednog dana kada se Bog bude objavio, i tada ce te uhvatiti uzas, a potom ocajanje, i verujem potom i zalost i pokajanje.

Bog ti ga dao.

To ti zelim
.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
47f32c1599e15d713a8c.jpeg
Ovo daje "vjernica" sljedbenica Rimske Kurve. Što je i za očekivati.

Član
Učlanjen(a)
06.05.2012
Poruka
2.380
Tripo četrdeset i jedan :)
Što je s tobom? Čudno se ponašaš. Prije si otvarao zanimljive teme, a sad samo izvještavaš o događajima iz crne kronike.
Stalno moramo čitati tvoje ružne riječi: curva ovo, curva ono...Zar to nije prosta riječ? I zašto nas tako ružno nazivaš?
Jel' imaš kakvih problema? Možeš li ih podijeliti s nama? Hoćeš li da molimo za tebe?
Meni se čini da si ti inteligentan čovjek, zato ne mogu shvatiti zašto se tako ponašaš.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Što je s tobom? Čudno se ponašaš.

Tebi je problem kada neko adekvatno odg. Antoniji, a nije problem što ona pokazuje srednji prst.

Koji si još i lajkovala, dakle ti nemaš problem, a ja ga imam.

Stalno moramo čitati tvoje ružne riječi: curva ovo, curva ono...Zar to nije prosta riječ? I zašto nas tako ružno nazivaš?

To su vaša djela, to ste i zaslužili. Osim rijetkih pojedinaca.

Jel' imaš kakvih problema? Možeš li ih podijeliti s nama? Hoćeš li da molimo za tebe?

Očigledno je da ti imaš čim si lajkovala srednji prst.

vMeni se čini da si ti inteligentan čovjek, zato ne mogu shvatiti zašto se tako ponašaš.

A lajkovala si srednji prst, preispitaj ti sebe prvo. Objektivna si nema šta.

UPLOADER
Učlanjen(a)
19.10.2010
Poruka
3.322
Ti si polupana totalno, prava sljedbenica Rimske Kurve.
Fala Bogu ponosna sam što pripadam toj Rimskoj kakje vi zovete kurvi , a ne da pripadam sekti , i vjerujem kradljivici tuđi djela .

White je napisala: "Svjedočim svojoj braći i sestrama da je Kristova crkva, koliko god bila osiromašena i neispravna, jedini predmet na zemlji na kojem On odaje svoje najveće poštovanje." I Svjedočanstva, str. 15. Melbourne, Australija, 23. prosinca 1892. godine.

Jelici se toliko svidjela ova izjava da ju je ukrala Johnu Harrisu koji ju je napisao 50 godina ranije, a da mu nije pripisala priznanje: "Ali Kristova crkva, ma koliko bila osiromašena i neispravna, jedini je predmet na zemlji na kojem on daruje svoje vrhunsko poštovanje ". Veliki učitelj, str. 158-160, John Harris, 1842.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Fala Bogu ponosna sam što pripadam toj Rimskoj kakje vi zovete kurvi , a ne da pripadam sekti , i vjerujem kradljivici tuđi djela .

Ja nisam ponosan. Sretan sam što pripadam "Kurvi" (Koja je i rodila to Pismo koje kradjivac identiteta - Ivica iz Banjaluke i kult kome pripada, koriste da je napadaju) u kojoj mi ne mere mjerama ljudskim, "usmrdljelim" kvascem Farisejskim, niti mi spasenje zavisi od desetka, pasenja trave, subotnjeg lenčarenja...

Nama je Bog - Duh Sveti objavio Istinu, nije nam je donela u glavu udarena prevarantkinja i njeni sudruzi "pioniri Milerovi".

A ovo govori o tvom sotonizmu , i pravi sledbenik vještice sa kristalnim zubima

Sestro, nemoj molim te. Zbog tih je nazva Ivica iz Banjaluke*** izdejstvovao izbacivanje Taramane. Hoćeš i tebe da izbaci? On bi u svojoj posednutoj "pameti" to i želio. Da sve skloni i onda da se "tuče" s svojom braćom po suboti oko toga tko je "pravoverniji" sledbenik gatare iz Maine-a, i tko od njih ima pravo da "evangelizira" (Ellenizira) sve ostale nudeći "nauku" sinagoge sotone kao "Kršćanstvo"

Želiš li to?

Želiš li da duše ljudi, naših bližnjih budu trovane lažima kovena?

Ignoriši ga. To ga najviše boli. Jer je umislio da je "propovjednik" s "Velikom Borbom i Čežnjom Vjekova" u rukama, sudija svima, da je Mojsije i Hoshea nabuin (tko li je od braće po suboti njegove Aharon? :p ) "jedini" pravednik i posednik "nauke"....

*** u sred korizme je upao na FB stranicu bitno.net-a i stao da "piskara" ono njegovo o "kriminalu u Srednjoj i Južnoj Americi" ...

Tripo četrdeset i jedan :)
Što je s tobom? Čudno se ponašaš. Prije si otvarao zanimljive teme, a sad samo izvještavaš o događajima iz crne kronike.
Meni se čini da si ti inteligentan čovjek, zato ne mogu shvatiti zašto se tako ponašaš.

Inteligentan? Inteligencija nije dokaz ničega.

Zanimljive teme?

Hmm.... ni to nije dokaz ničega.

Da se molimo za njega?

Ahahahahahahahahahahahahahaha...... (sorry za smeh, no znam na što aludiraš)

No dobro.

Smilovao mu se Svemogući Bog - Otac Sin Duh Sveti, te mu merio merama kojima je on (tripo41) merio drugima.

Amen

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Fala Bogu ponosna sam što pripadam toj Rimsko, kakje vi zovete kurvi , a ne da pripadam sekti , i vjerujem kradljivici tuđi djela .

Znam ja da se ti ponosiš što si pripadnica Rimske Kurve, koa je klala djecu u Jasenovcu, inkvizicijom, krstaškim ratovima, pljačkama. Naravno da ste Kurva jer imate kurvarska djela.

Natrag