Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Tebi je problem kada neko adekvatno odg. Antoniji, a nije problem što ona pokazuje srednji prst.
Koji si još i lajkovala, dakle ti nemaš problem, a ja ga imam.
Bez obzira što ovdje nema moderatora, zar ne misliš da se trebamo ponašati kao kršćani, a ne kao prostaci?
Ne treba im Duh Sveti, a biblijski citati im služe samo da potkrijepe svoje krive zaključke.
Oni to mogu nazvati gorljivošću i apostolskim radom, ali to nije Božje djelo kad se tako drugi gaze i omalovažavaju.
Isus nije tako činio u svom djelovanju i da je danas na zemlji, Isus ne bi bio protestant.
Nek izbace , nevjerujem dami sljedi izbacivanje , jer ja prva nisam započela .Zbog tih je nazva Ivica iz Banjaluke*** izdejstvovao izbacivanje Taramane. Hoćeš i tebe da izbaci?
Tako je , upada i vređa , jaga nisam ni spominjala ni vređala , a on počeo sa uvredom na moj spot o ukazanju Marijinom .Ti već duže vrijeme upadaš na ovu temu s ciljem da provociraš i vrijeđaš.
Nek izbace , nevjerujem dami sljedi izbacivanje , jer ja prva nisam započela .
Tako je , upada i vređa , jaga nisam ni spominjala ni vređala , a on počeo sa uvredom na moj spot o ukazanju Marijinom .
Evo njegovog odgovora na moj spot o ukazanju Gospinom u FATIMI
Dali je to normalno , ako on Tripo ne poštuje majku Kristovu toje njegov problem , ali nemogu dozvoliti , da jedan nevjernik i sluga sotonski tako vređa Isusovu i moju slobodna sam reći i moju majkuKatolicizam i njegovi plodovi
To je dobro. Stav Crkve je bitan. Upravo tako, no ako to primenimo na pitanje pobačaja, a znamo šta SDA čini po tom pitanju, onda zaključak može biti šta? I baš zato Slap (koga nešto nema poslednjih dana) i ponavlja tu činjenicu (u vezi pobačaja). Crkva, ona prava i jedina, ima jasan stav...serbianforum.org
Joj , molim te oprosti ispraviću
Pogledajte prilog 142388