Katolicizam i njegovi plodovi

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Znam da ne bi napustio ni Crkvu ni Krista.
Ali, ne boj se, :beee:neće se to dogoditi. Ni ja ne vjerujem u to, predaleko su oni otišli.

Naravno da ne bih. No ako se u jedinstvo budu prihvatali oni kojima je Krist sve samo ne Bog, to bi značilo da je Crkva pala.

A to se neće dogoditi.

Jer, riječi kojima je Krist svojoj Crkvi zajamčio da je neće ni paklena vrata nadvladati, rečene su nakon što je Shimeon - Petar izrekao svoje: " Ti si Krist, pomazanik, Sin Boga Živoga"

Nije Petar rekao: "Ti si Mihael, učitelj, prorok, čistač, ćato, usvojenik, nekakovo biće"

Ps. Ne bojim se.

Jedinstva sa onima koji i nisu Kristovi, neće biti nikada.

UPLOADER
Učlanjen(a)
19.10.2010
Poruka
3.322
Laodikeja, 'oćeš ti posjetiti taj muzej? Rekao si da te zanimaju okultne stvari...:rolleyes:
Jedino se on ovde bavi gatanjem , vračanjem ,i okultizmom , tomuje nasljestvo od babe Jelene

Kad naiđem na lude citate Ellen G. White , pitam se kako samo neko može vjerovao u take stvari. Kad ih pročitam, dobro se nasmijem. Ja u njima vidite humor.:)

Ludi citati Ellen G. White

Pretjerano viđenje je grijeh:
Uznemireni želudac stvorit će nevjernike:
Ispijanje čaja i kave olabavi jezik:
Anđelima je potrebna zlatna karta za ulazak i izlazak iz neba:

Takvi gluposti kolko hoćeš ,i nije čudno što se Laki bavi magijom , imao je od koga to nasljedit

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Predivna fotografija nastala je nakon potresa
Bog nas ne napusta
Pogledajte prilog 142318

Samo ti uživaj u tuđim patnjama , sotonska slugo

Pogledajte prilog 142319

Zašto sestro odgovaraš kradljivcu identiteta i akoliti kulta gatare iz Maine-a USA? Zašto trošiti vrijeme, nerve, i um na nešto što je zaista rektalna "umotvorina"?

On i želi da se mi nerviramo, i ubeđujemo s njime. Troluje i besomučno "odgovara" šireći rektalnu "nauku" Ellen Gould Harmon White....

Ludi citati Ellen G. White

Pretjerano viđenje je grijeh:
Uznemireni želudac stvorit će nevjernike:
Ispijanje čaja i kave olabavi jezik:
Anđelima je potrebna zlatna karta za ulazak i izlazak iz neba:

Takvi gluposti kolko hoćeš ,i nije čudno što se Laki bavi magijom , imao je od koga to nasljedit

Vidiš, upravo je to i mnogo toga razlog zašto kradljivac identiteta ovdašnji ima problem i kupa se u radosti zbog tuđe nesreće.... previše se "najeo" "duha proroštva" i njezinih "objava" (rektalnih)...

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
redivna fotografija nastala je nakon potresa

a roknuli profesora, ja divne polupane države.

Samo ti uživaj u tuđim patnjama , sotonska slugo

Polupana do kraja.

47f32c1599e15d713a8c.jpeg
Ovo govori o tvom karakteru. Prava sljedbenica Rimske Kurve.

Natrag