Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Jer papa poziva sve religije na ujedinjenje u Ekumenu.
Čovjek otrovan
Ja se ne bavim tobom nego tvojom naukom. Da vidimo sta dalje kaze tvoja sotonska nauka.
48 sati do totalne kataklizme u Americi: Posle uragana HARVI, preti nova katastrofa! Najdramatičnije scene iz potopljenih SAD
Poplave u Hjustonu.
----------------------------------------------------------------
HARVI = 60 ( Srpski )
HARVEU = 81 ( Engleski )
HJUSTON = 138
---------------------------------------------------
HARVI - 60
- Od Mineapoliske konferencije na kojoj je ustanovljena nauka o opravdanju verom 1888 godine, do rođenja moje majke 1948 godine - prošlo je 60 godina.
- Od upoznavanja mog dede i bake i početka zajedničkog života 1941 godine, do podizanja reformnog pokreta za probuđenje i reformu crkve 2001 godine - prošlo je 60 godina.
- Od rođenja moje majke 1948 godine, do vremena kada je Bog odbacio sadašnje rukovodstvo crkve 2008 godine - zbog iodbaivanja Božjeg dela, i delo predao u ruke običnih ljudi koje je podigao za probuđenje i reformu crkve - prošlo je 60 godina.
Ovo je klasicno sotonsko diktiranje. dodje demon i onda mu izbaci neke datume toboze odbacivanja dela Bozjeg. I onda mu uklopi rodjenje majke, ulazak u crkvu itd.
Čovjek otrovan
Verujem da kada bi ovo tvoje neki citali, da bi se smejali i cudili.
Ne piše nigdje u Bibliji, ali piše u "Jeleninim knjigama". A Laodikeja je upravo zatrovan time - zatrovan "duhom proroštva".
Haha, dok se vi ne obratite, nema ništa od ujedinjenja.