Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Dela su pokazala gde je ko.
https://velikaborba.com/biblija-na-srpskom-jeziku/
Tako je.Po definiciji brata ti Miloša Bodanovića ti si "duhovni đubretar".
P.S. U jednom od narednih postova navest ću definiciju "brata Miloša" o "duhovnom đubretarstvu".
Tako je.Po definiciji brata ti Miloša Bodanovića ti si "duhovni đubretar".
I na ovo da ti odgovorim, eno Tripo - Milos Bogdanovic jedan od vasih vodja, neprestano ovde pokazuje vernicima kako treba da se ponasaju i zive. Znaci, da li mi treba da budemo drski, arogantni, bezobrazni, da lazemo, podmecemo, ismejavamo se, izazivamo i cerekamo kao blesavi!
Na vrhu tvoje crkve je Milos Bogdanovic! Nemam ja nista osim istine tvoj brat Tripo je priznao da je on Milos!Mire, na kakvom to vrhu je Tripo? Besmislen primer si uzero.
Na vrhu tvoje crkve je Milos Bogdanovic! Nemam ja nista osim istine tvoj brat Tripo je priznao da je on Milos!
Dakle, ako optuzujes katolike, prvo moras i vas vrh da optuzis..
Mora da ih optuzi, nije samo Tripo u vrhu, njihovi pastori su isti, podmecu lazu, manipulisu, namestaju otkaze, kradu, bludnice.. Nisam ja to izmislio, a to on dobro zna... Samo sto ce se vaditi time da je kod nas "vise slucajeva". Pa normalno da je vise, veca je crkva i vise ljudi..Teško da će ih optužiti.
Mi smo već nešto drugo. Moraju nas optuživati, jer mi smo mete. Bez toga, svoju "crkvu" prodati kao "Hreišćansku" naivnima ne mogu.
Na vrhu tvoje crkve je Milos Bogdanovic! Nemam ja nista osim istine tvoj brat Tripo je priznao da je on Milos!
Dakle, ako optuzujes katolike, prvo moras i vas vrh da optuzis..