Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poruka
- 13.330
Mire, da li je Tripo Milos Bogdanovic ili nije, to nr znam, ali znam d anijedan od njih nije na nikakvom vrhu Adventisticke crkve.
Derugo, ne mislimd aje taj Bogdanovic uopste clan crkve.
Mire, zaista su jedni ti tvoji argumenti. Utopljenik se i za slamku hvata
On je rekao da jeste Milos Bogdanovic.
Kako nije u vrhu, on je Laodikeji urucio krstenicu. Nazivali su ga tada "saradnik biblijskog dela"! Kako krstenicu moze da uruci osoba koja nije u samom vrhu?
Nemoj da se zafrkavamo, tvoja crkva ga casti raznim titulama, bez obzira sto on nije obrazovan, obojica znamo da je Milos Bogdanovic i dalje clan crkve (ako izuzmemo ukor koji je dobio zbog suprotstavljanja staresinama) , oko sebe okuplja brojne sledbenike, drzi predavanja, uci vam decu, izdaje knjige, pozivaju ga publicisti, pedagozi sociolozi, bavi se cak i evolucijom.. On vazi za veoma uticajnu osobu u adventizmu, i jeste u samom vrhu!
Druga stvar, nije samo on taj koji se bavi manipulacijama, podmetanjima, izazivanjima, lazima itd.. To zaista rade i vasi pastori u vrhu, kod vas postoji borba oko vodjstva. Milos je samo mala maca.
Citao sam brosuru jednog vaseg bivseg propovednika koji je najuren, i o svemu je tome pisao. Kad je podelio svim prisutnima brosuru i optuzio vodjstvo crkve, propovednik je tada sa govornice izjavio da podeljeni tekst treba posmatrati kao "zutu stampu".
Tokom vise godina svog boravka u crkvi i licno sam uvideo licemerstvo propovednika i pastora (cast izuzecima nisu svi takvi).
Mene ne mozes da lazes, druge moze prevariti finoca, mene ne..
Borba protiv prevođenja Biblije
Nemam sad vremena da citam, a i necu, jer ti zanemarujes cinjenice, a to je zato sto ne zelis da oslobodis svoj um da racionalno sagledas stvari, zelis da zivis u lazi.. Dok god ne budes oslobodio svoj um i ne budes zeleo da prihvatis istinu ma kakva ona god bila, nama ne vredi razgovarati...